X
≈

Tunizija - poroka v tujini?

≈
Odkrijte luksuzno letovišče v tunizijski puščavi - Anantara Tozeur Resort.
Skočita na drug konec sveta v TUNIZIJO, ki v resnici sploh ni tako daleč, le zdi se tako, saj vama Tunizija ponuja vroče noči tisočerih zvezd, medtem ko se na slovenski strani prebujemo v mrzla in meglena jutra.
Tunizija je prekrita s peščenimi sipinami in plažami, idiličnimi nasadi pomaranč, limonovcev, oljk ter oazami datljevih palm. Dežela, kjer nikoli ne zmanjka sonca vas dopoldan kar vabi na dolge peščene plaže, popoldneve lahko preživita v živahnem ritmu starih mest s privlačnimi medinami (tržnicami in starimi mestnimi jedri), nadvse romantični večeri so čudoviti za opazovanje sončnih zahodov in štetje zvezd na puščavskem nebu.

Si želita intimne vendar razkošne poroke, ki bo obenem nepozabna in polna doživetij? Sta pomislila na poroko v puščavi?

Izmenjajta si zaobljube ob nepozabnem sončnem zahodu, ki ponuja posebno mešanico intenzivnih ognjenih barv. Romantičnemu obredu bo sledila izjemna pogostitev v luksuznem šotoru, ki bolj kot na šotor spominja na elegantno dvorano ter zabava s svati dolgo v noč.

Vse nastanitvene in organizacijske kapacitete bosta našla v povsem novem letovišču Anantara Tozeur Resort, v Tuniziji. Na voljo bosta imela celo svojega načrtovalca porok, ki vama bo pomagal izbrati in poskrbeti za vse poročne detajle; od barvno usklajene poroke, do rož, hrane, pijače, torte, glasbe in vseh ostalih podrobnosti.

Poroka  Tunizija   letovišče

Letovišče se nahaja ob mistični puščavi Sahara, na jugozahodu Tunizije in vama odstira tančico starodavnih kulturnih in puščavskih čudes, v naravnem okolju polnem presežkov. Obdana bosta z nešteto visokimi palmami in neskončnimi pogledi na slano jezero Chott el Djerid, katerega gladina vode nikoli ne preseže 1 m.

Letovišče Anantara Tozeur Resort nudi nadstandardno udobje z kar 93 razkošnimi nastanitvenimi možnostmi, petimi jedilnicami, vključno s kulturno vasjo Arabian Nights, bazeni in spajem Anantara, osvetljenimi teniškimi igrišči, fitnes klubom, joga vadbo in zabavo za otroke.

poroka Tunizija bazen   Anantara

V letovišču se prepletata tradicionalna ter sodobna arhitektura ob kateri bosta začutila pestro zgodovino te celine. Da pa vama ne uide pristni utrip starodavne zgodovine, vama nudijo dnevne izlete v Tozeurjevo Medino, kjer bosta občutila resničnost pravljičnost zgodb Tisoč in ene noči.

Letovišče Anantara Tozeur Resort se nahaja le 15 minut vožnje od mednarodnega letališča Nefta Tozeur in ponuja luksuzne šoferje od letališča do letovišča in nazaj.

Preverita še njihovo spletno stran TUKAJ.
Ni komentarjev
Prijavi se za komentiranje!