X
≈

Križarjenje

≈
Spektakularna atmosfera, ki jo nudi sodobna križarka, je kot nalašč za vaše poročno potovanje. Od sprostitve, zabave, vrhunske kulinarike do strokovno izpeljanih izletov v vsakem pristanišču. Na ladji se ne boste počutili samo kot potniki, temveč kot častni gostje.
RAZKOŠJE ZA OBZORJEM

Medeni tedni so najlepši zaključek poročnega slavja in mladoporočenca si na svojem poročnem potovanju zaslužita romantiko in kanček razkošja. In prav to in občutek brezmejnega morja in sonca ponujajo sodobne potniške ladje. Na sodobnih križarkah ponujajo užitke, kakršnih ni v najboljših hotelih na kopnem. Intimni lokali, prostori za druženje, kraljevska stopnišča in panoramska dvigala, diskoteke, igralnice in gledališke dvorane, sodobno opremljene kabine in vse za sprostitev. Od bazenov različnih velikosti, do jacuzzijev, savn, masažnih salonov in trim kabinetov, do tekaških stez, igrišč za košarko, tenis in mini golf, drsališč in še česa.
Danes je nekdanji prestiž postal dostopen za slehernega in še posebej ga priporočamo mladoporočencema. Na najlepših in največjih potniških ladjah bosta uživala prve trenutke skupnega življenja, v plavajočem svetu užitkov, zabave, kulinarike, športa in rekreacije, ali pa samo sedenja na balkonu, s pogledom na sončni zahod, ali vzhod.
Ladijska križarjenja ponujajo »all inclusive« ponudbo, ki jo pripravljajo najboljši svetovni kuharji in lahko uživate v gurmanskem okusu eksotičnih sestavin, ali pa pri preizkušenih, starih in vedno prisotnih jedeh, ali v posebnih jedeh zdrave alternative. Hrana na ladjah je posebno doživetje.
Na izbiro imate ves svet, od znanega Sredozemlja do skrivnostne Aljaske, od razburljive plovbe čez Atlantik do ogledovanja skandinavskih fjordov in po svetu še vedno najbolj želenega cilja, rajskih Karibskih otokov.

Prvi primer poročnega potovanja
Prevoz do Savone, v bližini Genove, prednostno vkrcanje na ladjo in v osmih dneh vidimo Rim, Palermo, Malto, Tunis, balearski otok Palma in Barcelono. V vsakem izmed teh čudovitih krajev imamo čas za oglede mesta, znamenitosti, za spoznavanje ljudi in seveda tudi za nakupe. Osem dni užitkov, ki se pričnejo pri 700 evrih je neprimerljivih z najboljšim hotelom nekje ob obali.

Drugi primer poročnega potovanja
Preživimo lep dan v Benetkah in zvečer odplujemo z razkošno ladjo proti Vzhodnemu Sredozemlju in obiščemo Bari in se prepuščamo grški romantiki in spoznamo Katakolon, Santorini, Mikonos in Rodos in na povratku obiščemo še Dubrovnik. Osem dni užitkov, ki se pričnejo pri 600 evrih.

Poroka na razkošni ladji
Posebna ponudba pa je poroka, kakršne si še niste predstavljali, niti vedeli zanjo - lahko se poročite na veliki in razkošni ladji in za vse poskrbi vaš agent. Imeli boste prednost povsod, spremljal vas bo poročni koordinator in osebni koordinator obreda, ženin in nevesta se pripeljeta v posebni limuzini, dobili boste poročni šopek in ženinov telovnik z barvno skladnim cvetom, poročno torto in steklenico šampanjca s personalizirano etiketo, profesionalno fotografsko storitev za poročni obred, poročno glasbo, poročno fotografijo, jagode oblite s čokolado v vaši kabini na poročni večer in steklenica vrhunskega šampanjca Moet Chandon ob zajtrku, posrebren vgraviran okvir za sliko in predvsem poročni certifikat, ki bo dokazoval, da ste si na svoji poti v novo življenje izbrali najboljše.Ni komentarjev
Prijavi se za komentiranje!