≈

Poročni sejem Maribor

≈
Stopite z nami v svet porok tudi v štajerski prestolnici.

Poročni sejem v Hotelu City Maribor

Velika in izredno zanimiva posebnost sejma v Mariboru je VELIKA RAZPRODAJA POROČNIH OBLEK, kjer poročni saloni ponudijo svoje modele poročnih oblek iz preteklih sezon po simboličnih cenah (cene poročnih oblek za nakup se gibljejo od 69 eur naprej). Poročne obleke se na samem dogodku tudi pomerja, zato si neveste svojo številko za pomerjanje lahko zagotovijo v jutranjih urah na info pultu na vhodu v dvorano.porocni sejem maribor 2020

Razstavljavci se vam bodo predstavili v osrednji dvorani Hotela City v Mariboru, Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor.
Sejem bo odprt v soboto in nedeljo, med 11. in 18. uro. 
Sejemske novosti spremljajte na naši FB strani


razprodaja porocnih oblek porocni sejem maribor
Brezplačno pomerjanje na razprodaji se prične z uradnim odprtjem poročnega sejma (ob 11. uri). V ponudbi bo več kot 100 oblek, ki bodo samo v času sejma na voljo po akcijskih cenah. Prodajne cene oblek se pričnejo že pri 69 eur. Katalog razprodajnih oblek s cenami bo objavljen od sredine decembra na našem portalu in na FB strani Razprodaja poročnih oblek.
ZAGOTOVOTE SI SVOJO BREZPLAČNO VSTOPNICO ŠE DANES NA POVEZAVI TUKAJ!

Zlata vstopnica – GOLDEN TICKET
Ker je razprodaja poročnih oblek vsako leto obiskana v izjemno velikem številu, smo za 16 nevest pripravili prav posebne Zlate vstopnice, ki omogočajo vstop na razprodajo že pred uradnim odprtjem sejma. Te neveste prve izbirajo obleke in jih pomerjajo s pomočjo strokovne svetovalke. Vsaka nevesta, ki kupi Zlato vstopnico prejme svoj termin, ki je vnaprej rezerviran. Cena te, prav posebne, vstopnice je 20 €.

ZLATO VSTOPNICO naročite na povezavi TUKAJ!


ZLATA vstopnica razprodaja porocnih oblek maribor2Kako je izgledala zadnja razprodaja poročnih oblek v Hotelu City Maribor, pa si lahko ogledate na posnetku spodaj.

Veselimo se snidenja!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INFORMACIJE ZA RAZSTAVLJAVCE:
Poročni sejem v Mariboru bomo organizirali že 5. leto zapored in skozi leta smo si pridobili naziv organizatorja
NAJVEČJIH in NAJBOLJ obiskanih poročnih sejmov
pri nas.
Za več informacij in možnosti predstavitve vaše ponudbe, nas pokličite na (01) 428 9999