X
≈

Zlatarna Aura in Zlatarna Karat

≈
Vsak par prstanov izdelajo individualno - da se boste na svoj poročni dan počutili res edinstveno!
Zlatarna Aura in Zlatarna Karat je mreža trgovin z nakitom s tremi poslovalnicami v Novem mestu in eno v Črnomlju. Ponaša se z več kot 25-letnimi izkušnjami na področju prodaje, izdelave in oskrbe zlatega, srebrnega, briljantnega, bisernega in jeklenega nakita, nakita iz titana in tudi iz naravnih kamnov.

S posebno pozornostjo se posvečajo parom, ki stopajo na skupno pot, saj lahko izbirajo med več kot 500 različnimi zaročnimi in poročnimi prstani ter več kolekcijami poročnega nakita. Vsak par prstanov ročno izdela zlatarski mojster zato imate možnost, da si vzorčne poročne prstane prilagodite svojim željam, lahko pa oblikujete čisto svoj prstan po vaši zamisli. Poleg tega nudijo tudi  posebno brezplačno doživetje izdelave lastnih poročnih prstanov pod vodstvom zlatarskega mojstra. Vsakemu poročnemu paru ob prevzemu poročnih prstanov podarijo še lično izdelano blazinico. Še več, v njihovi ponudbi boste našli tudi čudovite kolekcije Lei Silvia poročnega nakita primernega za nevesto ali družice.

Lov za pravim prstanom je ena izmed lepših izkušenj, ki vaju čaka v življenju. Izbrana prstana bosta simbol vajine ljubezni in skupnega ustvarjanja. Vsakič, ko bosta pogledala na prstanec leve roke, vama bo zaigralo srce in priklicala si bosta lepe spomine na vajino poroko. Dovolite strokovnemu osebju, da vam ga pomaga najti in vajin poročni dan bo še bolj čaroben.

POSLOVALNICE
Obiščete jih lahko na štirih lokacijah. Prav tako vas vabijo v njihovo prenovljeno spletno trgovino kjer si lahko ogledate ponudbo, naročite ogled v izbrani poslovalnici ali kar opravite nakup preko spleta.

PE Zlatarna Aura
Glavni trg 19
8000 Novo Mesto
PE Zlatarna Karat
Glavni trg 1
8000 Novo mesto
PE Zlatarna Aura
BTC Novo mesto
Ljubljanska c. 27
8000 Novo mesto

PE Zlatarna Aura
Zadružna 33
8340 Črnomelj
Delovni čas:
ponedeljek-petek 8.00-19.00
sobota 8.00-12.00
Delovni čas:
ponedeljek-petek 8.00-19.00
sobota 8.00-12
Delovni čas:
ponedeljek-petek 8.00-20.00
sobota 8.00-15.00
Delovni čas:
ponedeljek-petek 8.00-10.00
sobota 8.00-12.00

porocni prstani zlatarna Aura in Karat (6)
porocni prstani zlatarna Aura in Karat (3)
porocni prstani zlatarna Aura in Karat (8)
porocni prstani zlatarna Aura in Karat (4)
porocni prstani zlatarna Aura in Karat (5)
porocni prstani zlatarna Aura in Karat (2)
porocni prstani zlatarna aura, zlatarna karat
porocni prstani zlatarna Aura in Karat (1)