X
≈

Vinogradništvo Marin

≈
Kmetija Marin je kmetija z bogato 300-letno tradicijo, katere del in osrednja dejavnost je vinogradništvo postalo leta 1980.
KMETIJA MARIN

Odlična Podpohorska lega na Limbuški vinski cesti, le nekaj kilometrov od Maribora, vinogradništvu Marin nudi možnost pridelave vrhunskih vin.
Nekoč pod budnim očesom očeta Huberta in danes pod vodstvom mladega prevzemnika sina Jureta vino lastne blagovne znamke vse bolj pridobiva na kakovosti in prepoznavnosti. Danes pridelujemo vina, ki so po kakovosti primerljiva svetovnim vinskim trendom.

PENINA HUBERT

Penina Hubert je ustvarjena v čast in spomin očetu Hubertu, ki je na naši kmetiji prvi zasadil vinograd. Prve steklenice so nastale iz grozdja letnika 2014, ob prevzemu kmetije sina Jureta, ki je s penino začrtal novo pot družinske tradicije. Ob poroki ali praznovanju drugih posebnih priložnosti lahko penino ponudimo kot aperitiv ali k lažjem jedem, kot so ribe, piščanec, itd. Lahkotnost in sadna svežina Penine Hubert bo ostala v spominu vam in vašim gostom ter izpopolnila vaše slavje.

POSEBNA PONUDBA

Ideja o poročnem vinu je nastala s tekmovanjem med moško in žensko ekipo, da tudi ženske pustijo svoj pečat v predelavi grozdja v vino. O uspešnosti izida tekmovanja pričata vino Dragi in Draga, ki ne razočarata še tako izkušene brbončice. Vini iste sorte sta negovani vsaka po svojem postopku, prilagojeni ženskemu in moškemu okusu, ter namenjeni za vajin poseben dan. Vsekakor pa lahko vini Draga in Dragi podarite tudi ob drugih posebnih praznikih in praznovanjih kot so valentinovo, Dan žena ali ob rojstnih dnevih. V posebni ponudbi predstavljamo tudi paket Trojček, kjer lahko najdete Penino Hubert ter vini Draga in Dragi. Paket trojček je unikat, izdelan ročno ter prilagojen temi praznovanja oziroma posebne priložnosti za katero je kupljen. Pri izdelavi paketa upoštevamo želje strank, kjer lahko v skladu z dogovorom tudi zamenjamo vina z drugimi buteljčnimi vini iz naše ponudbe.

vinogradništvo marin darilo


STALNA PONUDBA

Stalna ponudba vinogradništva Marin zajema vina Cuvée Marin (zvrst 1l) ter buteljčna vina Laški Rizling, Renski Rizling, Chardonnay, Traminec in Savignon in penina Hubert. Ob prehodnem ter večjem naročilu za praznovanje poroke ali druge posebne priložnosti vam vino Vinogradništva Marin tudi dostavimo. Z našim vinom poskrbimo za nepozabno poroko.
penina vinogradništvo marin
vin hrastje
vino kot darilo
vinogradništvo jure marin
vinogradništvo marin darilo
vinogradništvo marin vinograd
vinogradništvo marin
vinogradništvo marin1