X
≈

POROČNI KOTIČEK

≈
Najlepše obleke za najlepši dan.
NEPOZABNA IZKUŠNJA POROČNIH PRIPRAV

Salon Poročni kotiček je sinonim za najnovejše smernice poročne mode in vrhunski dizajn, najpomembnejše pri tem pa so potrebe in želje vsake neveste. Prav vsaki nudimo strokovno pomoč pri izbiri njene sanjske obleke ter dodatkov, ki se bodo dopolnjevali z njenim slogom in osebnostjo. Svojim strankam želimo ponuditi celovit pogled na sodobne poroke in najnovejše trende. Z njimi delimo svoje zgodbe, pridobljene izkušnje in čustva.

Zakaj je Poročni kotiček tako poseben?
Vaše potrebe in želje razumemo bolje kot kdor koli drug, saj redno sledimo poročnemu dogajanju na svetovnih in domačih tleh. Bodoči nevesti bo na pomerjanju stala ob strani strokovna stilistka, ki pozna sloge poročnih oblek in ji svetovala, kateri ji najbolje pristaja. Edinstvene potrebe in želje vsake neveste sprejemamo kot vsakdanji izziv in jih pomagamo uresničiti.
V salonu lahko stranke najdejo tudi tematsko izdelana vabila, konfete, naprsne šopke, menije in drugo papirno galanterijo, v kateri se zrcalijo unikaten slog in ideje, ki izvirajo iz lastnega razvoja na tem področju. Izdelki nas uvrščajo na sam vrh, zato svoje izdelke redno pošiljamo tudi v tujino.

porocne obleke porocnikoticek

Vedno je v salonu na izbiro prek 400 poročnih in svečanih oblek - za nakup ali izposojo.

porocne obleke porocnikoticek1

moske porocne obleke porocnikoticek1


Za pomerjanje poročnih oblek s poročno stilistko se je potrebno predhodno naročiti prek telefona 041 787894 ; 01 4273230 ali ONLINE.

porocna obleka judy nakup380eur porocnikoticek
porocne obleke MG porocni koticek
porocna obleka Ainne izposoja550eur porocni kotice
porocna obleka Frances izposoja490eur porocni koti
porocni salon porocnikoticek
porocna obleka lila izposoja 560 porocni koticek
porocna obleka damilla izposoja 560 porocni kotice
porocna obleka damilla izposoja 560 porocni kotice