X
≈

Poročni nakit

≈
Čudovite tiare, lasnice, ogrlice, uhani in obroči za lase, bodo vašo poročno frizuro naredili popolno.

Poročni dan je krona vašega življenja in takrat so vse oči uprte v nevesto. Tako kot poročna obleka morajo biti tudi dodatki skrbno izbrani saj dopolnjujejo osebni stil neveste in vplivajo na svečano razpoloženje.
V ponudbi velika izbira poročnega nakita, kot so POROČNE OGRLICE in UHANI, TIARE, LASNICEGLAVNIČKI, ...

lasni vencek priscilla gold porocna trgovina3


POROČNE TIARE
Ko pomislimo na nevesto, vidimo podobo princeske, ki jo krasi naglavna krona oz. tiara. Če mislite, da je ta pravljičen kos poročnega nakita prišel iz mode, se motite. Na skritem si jo želi poskusiti prav vsaka nevesta, ki obišče poročni salon. Poročne tiare s svojo pravljičnostjo dopolnjujejo toliko različnih stilov poročnih oblek, da si jo lahko umisli prav vsaka nevesta. Tiare ali diademi so daleč najbolj priljubljeni dodatek nevest.

tiara THEA


POROČNI GLAVNIČKI
Sodobna nevesta izbira ekstravagantnejše pričeske in poročni glavnički so kot nalašč za njo. So sodobna in sveža alternativa tiaram, s svojimi simetričnimi in asimetričnimi oblikami združujejo ljubiteljice kristalčkov, perlic ali stekelc. Lasne broške imajo tudi pridih preteklosti, zato boste na svoj račun prišle tudi modne navdušenke stila Vintage.

lasni glavnicek ulla silver porocna trgovina


LASNICE
Za preprostejše pričeske in krajše lase so primernejše lasnice, ki jih preprosto pritrdite v lase. So precej lažje, zato so primernejša izbira za neveste s kratkimi oz. redkejšimi lasmi.

lasnica hortense porocna trgovina2

Oglej si celotno ponudbo poročnega nakita.


Na voljo tudi dodatki za hladnejše dni in ogrinjala za cerkveno poroko.
BOLERI
Za cerkveni obred, morda malce hladnejše dni ali pa le kot modni dodatek k poročni obleki vam bo prišel prav bolero, šal ali mehka jaknica. V salonu boste našle bolere, šale in jakne, v šampanjec ali beli barvi. Ponudbo bolerov si oglej TU.

bolero e307 porocna trgovina

TANČICE
Poročna tančica, ki ne daje le pridih svečane elegance ampak lahko predstavlja popoln modni dodatek vaši poročni obleki. Ne glede ali jo potrebujete le za cerkveni obred ali zgolj kot dodatek, bo z njo vaš prihod pred ženina še veličastnejši. Ponudbo tančic si oglej TU.

bianco evento bridal veil S 440 (1)

PASOVI ZA OBLEKO
Če želite poudariti pasno linijo in dodati obleki piko na i potem je pas prava izbira. Tudi preprostejša obleka bo zasijala kot prava mojstrovina. Ker se mora pas popolnoma ujemati z obleko priporočamo pomerjanje in ogled ponudbe v salonu.

pas za poročno obleko6


porocni nakit
lasni glavnicek rosegold  10 cm porocna trgovina2
tiara THEA
lasni glavnicek ulla silver porocna trgovina
porocni uhani freesia silver porocna trgovina2
ogrlica in porocni uhani paola4 porocna trgovina
vencek za lase gold porocna trgovina
lasnica hortense porocna trgovina2