X
≈

Poročni nakit

≈
Čudovite tiare, lasnice, ogrlice, uhani in obroči za lase, bodo vašo poročno frizuro naredili popolno.

Poročni dan je krona vašega življenja in takrat so vse oči uprte v nevesto. Tako kot poročna obleka morajo biti tudi dodatki skrbno izbrani saj dopolnjujejo osebni stil neveste in vplivajo na svečano razpoloženje.
V ponudbi je največja izbira POROČNIH OGRLIC, TIAR ali DIADEMOV, LASNIC in GLAVNIČKOV, TANČIC, UHANOV, ROKAVIC, BOLEROV, ...

nakit tiara za vjencanje
 TIARE
Ko pomislimo na nevesto, vidimo podobo princeske, ki jo krasi naglavna krona oz. tiara. Če mislite, da je ta pravljičen kos poročnega nakita prišel iz mode, se motite. Na skritem si jo želi poskusiti prav vsaka nevesta, ki obišče poročni salon. Poročne tiare s svojo pravljičnostjo dopolnjujejo toliko različnih stilov poročnih oblek, da si jo lahko umisli prav vsaka nevesta. Tiare ali diademi so daleč najbolj priljubljeni dodatek nevest.

nakit tiara za vjencanje (1)
POROČNI GLAVNIČKI
Sodobna nevesta izbira ekstravagantnejše pričeske in poročni glavnički so kot nalašč za njo. So sodobna in sveža alternativa tiaram, s svojimi simetričnimi in asimetričnimi oblikami združujejo ljubiteljice kristalčkov, perlic ali stekelc. Lasne broške imajo tudi pridih preteklosti, zato boste na svoj račun prišle tudi modne navdušenke stila Vintage.

porocni boleri
BOLERI
Za cerkveni obred, morda malce hladnejše dni ali pa le kot modni dodatek k poročni obleki vam bo prišel prav bolero, šal ali mehka jaknica. V salonu boste našle bolere, šale in jakne, v šampanjec ali beli barvi, na voljo pa so vam za nakup, klasični modeli pa tudi za izposojo.

tancice za poroko
TANČICE
Poročna tančica, ki ne daje le pridih svečane elegance ampak lahko predstavlja popoln modni dodatek vaši poročni obleki. Ne glede ali jo potrebujete le za cerkveni obred ali zgolj kot dodatek, bo z njo vaš prihod pred ženina še veličastnejši.

Celotno kolekcijo poročnih ogrlic si oglejte tukaj.

Ponudbo lasnih glavničkov si oglejte tukaj.

Ponudbo tiar in obročev si oglejte tukaj.

Izbiro lasnic si oglejte tukaj.

Kolekcija bolerov in ogrinjal si oglejte tukaj.

poročni nakit lasni glavnicek
poročni nakit
poročni nakit
TR0127 1
poročni nakit
poročni nakit
porocni dodatki
poročni nakit