X
≈

Poročni konfeti

≈
Poročni konfeti simbolizirajo zahvalo za vsa darila, želje in so vašim svatom spomin na poročni dan.
V  ponudbi salona Poročni kotiček boste našli največji izbor poročnih konfetov, ki jih prilagodimo vašim željam in barvni niti poroke. V konfetih je 5 belih bonbonov, in simbolizirajo: zdravje, blaginjo, srečo, rodovitnost in dolgoživost. Vse oblike konfetov barvno prilagodimo na vaš željen odtenek. Na voljo so številne barvne opcije dekorativnih trakov in dodatkov, ki jih uporabljamo pri oblikovanju personaliziranih konfetov.
Izdelujemo tudi konfete za krst in druge svečane priložnosti.

porocni konfeti porocni koticek 

Dobro je, da imate poročne konfete doma že nekaj časa pred poročnim dnem in jih poklonite tudi vsem, ki jih niste povabili na poroko in ste od njih prejeli čestitke ali cvetje. Na poročni slovesnosti pa jih par razdeli svatom med slavjem, natančnejše po rezanju poročne torte. Zaradi svoje lepote jih mladoporočenci radi uporabijo kot del namizne dekoracije, zato jih položijo pred vsak pogrinjek. Svetujemo, da svatom postrežete na mizah tudi nearanžirane konfetne dražeje, le tako bodo vaši ostali nepoškodovani in bodo služili tradiciji.

porocni konfeti porocni koticek4


porocni konfeti porocni koticek5


porocni konfeti porocni koticek11 
Izdelujemo tudi personalizirane piškote v obliki srca. Na voljo v dveh velikostih in različnih barvah. Najmanjša naročena količina je 20 kosov enakih piškotov. Rok izdelave je 14 - 20 dni (odvisno od sezone).

porocni konfeti porocni koticek7

porocni konfeti porocni koticek8
porocni konfeti porocni koticek10

porocni konfeti porocni koticek7
porocni konfeti porocni koticek11
porocni konfeti porocni koticek8
porocni konfeti porocni koticek5
porocni konfeti porocni koticek6
Konfeti za poroko Poročni kotiček
Konfeti za poroko Poročni kotiček
porocni konfeti porocni koticek2