≈

Oriflame

≈
Začetek zgodbe o Oriflamu sega v letu 1967, ko sta brata Jonas in Robert Jochnich skupaj s prijateljem Bengtom Hallstenom ustanovila podjetje v majhni pisarni v Stockholmu.
Ime podjetja izhaja iz latinske besedne zveze »aurea flamma« in nosi pomen zlati plamen. V nekaj desetletjih je podjetje zraslo v eno od najhitreje rastočih kozmetičnih hiš na svetu. V letu 2017 smo praznovali 50. obletnico ustanovitve podjetja ter 20 let podjetja v Sloveniji.

Oriflame je eno izmed prvih podjetij v svetu, ki je navdih poiskalo v naravi – v rastlinah in mineralih, pridobljenih iz švedske obale, pragozdov in najčistejših voda. Švedska narava je prepoznaven znak Orilflamove kozmetike, kombinacija najboljšega iz znanosti in narave pa omogoča razvoj čudovitih izdelkov, v katerih uživa na milijone ljudi. Oriflame zagotavlja, da so izdelki varni in učinkujejo, kot je obljubljeno. Izdelki nikoli niso bili in nikoli ne bodo testirani na živalih ter ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov in njihovih derivatov.

ličila oriflame

Razvojna ekipa

V Oriflamovi razvojni ekipi je več kot 100 vrhunskih strokovnjakov, in to omogoča vsakodneven napredek. Ves čas iščejo nove načine in tehnologije, s pomočjo katerih ustvarjajo izdelke, ki so v koraku s svetovnimi kozmetičnimi smernicami in zadovoljijo potrebe naših uporabnikov.  Raziskovalni proces se prične s preučevanjem želja uporabnikov, kar pomeni, da natančno spoznamo njihove potrebe, in tako ustvarimo izdelek, ki jih navduši. Zato neprestano analiziramo najnovejše lepotne in kozmetične trende ter smo v stiku z uporabniki. Rojstvo Oriflamovega izdelka se zgodi na inštitutu za raziskovanje kože v Dublinu, kjer s pomočjo najsodobnejše tehnologije razvijamo edinstvene kozmetične izdelke. To je tudi naš cilj – ustvarjati izdelke, da bodo osrečili uporabnike, ki bodo v njih uživali. Uporaba znanosti je zelo pomembna pri ustvarjanju izdelkov, stremimo pa tudi k najvišjim standardom kvalitete in etike na vseh področjih našega dela – in to je naše darilo, ki smo ga za vas razvili iz neokrnjene švedske narave.


Naše prednosti

Švedska je vodilna sila pri ohranjanju narave. Poznana je po lepotah, kot so severni sij, spektakularna narava in naravna lepota švedskih prebivalcev. Ponosni smo na švedsko dediščino. Je del naše DNK in ima močan vpliv na naše delo in razvoj naše kozmetike.


oriflame


3 glavne značilnosti švedske dediščine:

Narava: globoko spoštovanje in ljubezen do narave. Več kot 40 let nas že navdihuje lepota Švedske dežele in v naših izdelkih je veliko naravnih sestavin. To so rastline, ki rastejo ob švedski obali, v gozdovih in gorah.

Napredek: raziskujemo nove sestavine in tehnologije in iščemo nove poti, da lahko plodove narave pripeljemo v vaše življenje na varen način. Naši strokovnjaki so srce napredka kozmetične industrije.

Etika: v vseh fazah si želimo zaščititi okolje – ko izumljamo, izdelujemo, pakiramo in dostavljamo naše izdelke, stremimo k uporabi naravnih izdelkov iz obnovljivih virov, manjšamo porabo vode in minimiziramo onesnaženost.


kozmetika oriflame
kozmetika za telo oriflame
kreme za obraz oriflame
ličila oriflame
nega za obraz oriflame
oriflame kozmetika
oriflame
zdrava prehrana oriflame