X
≈

Martina Razinger, FLY99

≈
Martina Razinger je lastnica studia za ženske v Ljubljani Fly99, kjer domuje ženska energija.
Z vso svojo strastjo in znanjem je ustvarila prostor, kjer s svojim delom ženski nudi vrhunske storitev. Žensko ceni in spoštuje, zato vsaki posameznici nudi občutek, da je edinstvena.

Vsi pogledi na poroko so usmerjeni v nevesto. Nevesti želi s svojim ličenjem ustvariti lep naraven make up, ki je obstojen in poudari njeno naravno lepoto.
Na področju ličenja ima Martina 10 let izkušenj. Poleg tega, da kreira čudovite poročne make up-e, sodeluje v različnih projektih (modne revije, snemanja za video in modne časopise). V trenutku prepozna tip ženske, ki ji z veseljem svetuje kaj potrebuje za njen dan. Pri svojem delu uporablja visoko cenovno in kvalitetno kozmetiko, da z njo res doseže krasen in obstojen make up.
Nevestam svetuje tudi poskusno ličenje, da lahko nevesti priporoči celostno nego in še veliko več kot samo ustvari poročni make up.

Martina svetuje:
Ne pozabi na svoje telo.
Ne spomni se nanj le tik pred poroko, temveč živi z njim vsak dan. Pilates je vadba, ki je nujna za žensko telo. Daje odlično podporo globokim mišicam, oblikuje prelepe noge, roke in vrat.
Ne pozabi na svoje srce. Ženstveni ples ob drogu je najlepše doživetje za tvoje srce in telo. Plešeš ob soju ples, kjer dovoliš, da zapleše tvoja duša.

Kaj pa dekliščina? Zabavna, sproščena dekliščina. V studiu FLY99 se pleše ob drogu, se nazdravlja s penino, se fotografira, liči, smeje in zabava!


Poročno ličenje (1)
Poročno ličenje (2)
Poročno ličenje (3)
Poročno ličenje (5)
Poročno ličenje (4)
poročno ličenje