X
≈

Sens

≈
Moška moda že od leta 1994.

Zgodba Slovenske blagovne znamke moških oblačil SENS sega v leto 1994. Premišljeno izbrano ime in logotip SENS nam pomeni smisel delovanja in občutek za lepo (sens fr. – smisel, občutek).

SENS in njegova celotna zgodba se odvija na našem sedežu podjetja v Ljubljani. Oblikovanju izdelkov in izboru novih modnih tkanin namenjamo veliko pozornost. Ni nam žal časa in energije vlagati v to , da tudi mala serija unikatnih oblek ali srajc pride iz proizvodnje v trgovine. Večji del kolekcije namenjamo moškim poročnim oblekam, ki so modnega kroja in izdelane v ekskluzivnih tkaninah primernih za ta namen. Obleke so izdelane v vseh velikostnih številkah. V ponudbi imamo tudi možnost nakupa smokinga in izposoje fraka z vsemi pripadajočimi dodatki.

Ker nam je pri SENS-su mar, kako in iz česa so izdelane tkanine za obleke, smo izdelali prav posebno linijo moških oblek iz ekološke tkanine italijanskega proizvajalca Miroglio Lana.
Tkanina New life & wool je izdelana iz ekološke merino volne in poliesterskih vlaken, ki so v celoti pridobljena iz odpadnih plastenk. Predelava sestavin za ekološko tkanino poteka mehansko, brez do okolja škodljivih kemičnih dodatkov in z velikimi prihranki; 60% prihranek energije, 32% manj emisij co² in 94% manjša poraba vode.


1
2
3
4
5
6
7
8