X
≈

Restavracija PAVUS

≈
Doživita poročni dan kot v pravljici! Čudovit ambent, popolni razgledi, vrhunska kulinarika ter strokovno osebje.
Restavracija Pavus deluje na Gradu v Laškem, ki se nahaja na meji med mestom in naravo, na gričku nad mestom in ob vznožju visokega Huma. Njegova razgibana arhitektura nudi več čudovitih kotičkov za poročni obred. Ravno ta razgibanost in lokacija sama, nudita več različnih kulis tudi za vaše uradne fotografije. Travniške, gozdne, z razgledom ali grajske. Ker je grad že več kot 30 let uradni prostor za poroke izkušenj ne manjka.


Marko Pavčnik, lastnik in chef restavracije Pavus, bo poskrbel, da si bodo vaši gostje poroko zapomnili tudi po hrani. Njegova avtorska kuhinja Pavus uvršča v vrh vseh slovenskih kulinaričnih lestvic. Izkušena ekipa tako v strežbi kot v kuhinji pa zagotavlja izvrstno postrežbo ne glede na tip pogostitve, ki jo boste izbrali. Lahko strežemo svečano vse na krožnikih, ali pa se naše osebje pridruži na grajskem dvorišču in pripravi showcooking.


Grajsko dvorišče je dovolj veliko, da lahko sprejme do 100 oseb in hkrati dovolj majhno, da ja grad samo vaš za poročni dan. Bel prireditveni šotor daje občutek poroke na prostem, pa vendar ščiti pred zunanjimi vplivi.


Laško je turistično mesto in poroke imajo pri nas dolgo tradicijo. Tako boste v velikih hotelih ali pri manjših ponudnikih našli vse kar potrebujete za popoln dan – od prenočišča do frizerja in ličenja. Tako vi, kot vaši svatje, si boste v Laškem lahko organizirali prelep in nepozaben konec tedna. 

Vabljeni, da nas čim prej obiščete!


PAVUS Grad Tabor Laško (1)
PAVUS Grad Tabor Laško (3)
PAVUS Grad Tabor Laško (4)
PAVUS Grad Tabor Laško (5)
PAVUS Grad Tabor Laško (6)
PAVUS Grad Tabor Laško (7)
PAVUS Grad Tabor Laško (8)
PAVUS Grad Tabor Laško (9)