X
≈

Hotel Astoria BLED

≈
Bled s svojo tradicijo in lepoto že leta navdušuje mladoporočence in jih vabi na doživetje blejske pravljice Za Vas organiziramo poroko v HOTELU ASTORIA.

Dolgoletna tradicija organiziranja porok nam omogoča, da na vašo željo naredimo ta posebni dan tako čaroben, kot ste vedno sanjali. Naše izkušeno osebje bo poskrbelo za vsako pomembno malenkost vašega slavja. Na pomoč vam bo priskočilo pri izbiri dekoracij, profesionalnega fotografiranja, snemanja, postavitve miz ter svetovalo tudi živo glasbo po vašem okusu. V kolikor se boste odločili za naše storitve, bomo z veseljem poskrbeli da bo vaš dan zares tisti, ki ga ne boste pozabili. Za svate nudimo prenočitvene kapacitete po ugodnejših cenah, za mladoporočenca pa je prva poročna noč z zajtrkom brezplačna.


Sledi pa še nekaj izjav naših zadovoljnih parov:


Skupaj s soprogo Vesno se zahvaljujeva za zelo lepo pogostitev. Vsi gostje so bili zelo zadovoljni, saj ste se lepo potrudili. Izvirna pogostitev. Otroci so ravno tako uživali v sproščenem ambientu in igri. Posebej pozdrav za vašo Julijo, Martino in študenta Miroslava. Kličejo nas že prijatelji - potencialni kandidati za poroko v poletnih mesecih. Bilo je vse tako kot smo se predhodno dogovorili. Finančni budget sva malce prekoračila, ampak nama ni žal,…denar pride in odide,…spomini na lepe dogodke pa ostanejo,…večno.

Vesna in Dalibor, Kranj


V Hotelu Astoria Bled so poskrbeli, da je bil večerni del najinega poročnega dne nepozaben! Vse pohvale Mateji Seničak glede organizacije, vse podrobnosti smo dorekli vnaprej in dogovorjenega so se tudi držali. Upoštevali so vse najine želje. Hrana je bila izvrstna, so tudi gostje zelo pohvalili. Zelo priporočam vsem bodočim mladoporočencem!

Blanka in Luka, Jesenice


Neža in Andreas, poroka Astoria 27 8 2016

Midva sva bila resnično zadovoljna z vsem v vašem hotelu. Hrana je bila izvrstna, postrežba odlična, prostor zelo prijeten in lepo okrašen. Lahko dodam še, da je vse potekalo kot smo se zmenili, brez kakršnih koli zapletov, natakarji so bili zelo prilagodljivi in ustrežljivi in preprosto že sam prostor je poskrbel za odlično vzdušje.

Anže in Queena, Radovljica

Z veseljem napiševa kratko pohvalo, ki bo morda v pomoč bodočim mladoporočencem pri njihovi odločitvi, saj sva bila res zadovoljna! Poročno slavje v hotelu Astoria sva ohranila v lepem spominu, saj je vse potekalo tako kot je treba! Zelo sva bila zadovoljna s slavnostno ureditvijo prostora, postrežbo, odlično hrano in prijaznim osebjem. Vse je potekalo gladko in tudi ostali gostje na najini poroki so bili zadovoljni. Zelo prav nam je prišla otroška sobica, kjer so otroci uživali ob risankah, kasneje pa lahko tudi zaspali. Glede na to, da je imelo kar nekaj svatov majhne otroke, je bila to super rešitev! Všeč nama je bila tudi prilagodljivost in fleksibilnost osebja, s katerimi se je dalo vse dogovorit in najti optimalno rešitev za obe strani (še posebaj ga. Mateja Seničak nama je bila v veliko pomoč pri organizaciji dogodka). Hotel Astorio priporočava vsem, ki si želijo poročne zabave v lepem ambientu, z velikim plesiščem in postrežbo na nivoju. Če bi se še enkrat poročila, bi se zagotovo spet v Astoriji.

Urša in Anže Rozman, Brezje

Gospa Mateja Seničak, za vami in z vsem osebjem v hotelu Astoria sva bila zelo zadovoljna in bi se vam ob tej priložnosti rada še enkrat iskreno zahvalila za vaše sodelovanje, saj je bil najin dan točno tak in še več, kot sva si želela. Zelo sva bila vesela, da ste nama uredili osebje za strežbo pri matičarju (gospe Juliji še enkrat hvala za vse, predvsem pa vam, da ste poskrbeli tudi za to). Najlepše presenečenje za naju pa je bil harmonikar, nad katerim so bili čisto vsi navdušeni (Mateja, še enkrat vam iz srca najlepša hvala za to). Najbolj naju je že takoj na začetku prepričal vaš osebni pristop in profesionalnost, tako da sva že od začetka vedela, da sva izbrala pravi kraj in ekipo za najino poročno zabavo. Tudi najini starši so bili zelo zadovoljni z izvedbo, prav tako tudi gostje, hrana je bil res odlična.


Mateja in Tomo


 


hotel astoria bled poroka
poročno omizje
poročni meni
Neža in Andreas, poroka Astoria 27 8 2016
Hotel Astoria poroka
hotel astoria
hotel astoria bled poroka
cvetlični aranžma
≈

Več iz te rubrike

≈
Poroka hotel habakuk maribor 2
Hotel Habakuk
Maribor lahko na svoj seznam znova doda prestižno poročno lokacijo.
poroka Galerija Okusov
Galerija okusov
Divje sredi mesta, ki z mešanjem narave, kulture in sodobne kulinarike ustvarja celovito doživetje.
Gostilna in hotel Bistra sotor
Gostilna in hotel Bistra
Tradicija - Kakovost - Gostoljubje - Zaupanje
gostilna opara poroka
Gostilna Opara
Zidanica se nahaja med dolenjskimi griči obdana s prekrasnimi vinogradi. Oddaljena je 8 km iz centra...
Gostilna Bajc (5)
Gostilna Bajc
- V osrčju Slovenije z dolgoletnimi izkušnjami -
City Terasa Hotel Ciy Maribor (5)
Restavracija City Terasa
Hiša jadranske kuhinje, z najlepšim razgledom.
Gostilna JAVORNIK (5)
Gostilna Javornik
Izvirne ideje za pogostitve ob vajinem dnevu!
burger veniše poroka
Hotel Burger Veniše
Neokrnjena narava daleč stran od mestnega vrveža.