X
≈

NajinaPoroka

≈
Poročne fotografije vam bodo še čez mnoga leta priklicale spomine na ta dan.
Zagotovo je vsak poročni dan za mladoporočenca njun najlepši. Ženin in nevesta v njega vložita veliko truda, priprav in časa. Vsak želi, da je ta dan popoln. In ko po poroki “potegnemo črto” , hitro ugotovimo da so pravzaprav poročne fotografije in film edino, kar nam trajno ostane od poročnega dne. So neprecenljiv spomin neponovljivega dogodka. Zato ne prepuščajte najpomembnejših spominov vašega življenja znancem, sorodnikom in drugim amaterskih fotografom. Zaupajte meni, da zajamem vajine trenutke.
Zame ne boste le številka, ampak je moj način dela butične narave. Rad bi vaju spoznal, spoznal vajine navade, okolje, družino … Le tako lahko v fotografije ujamemo nekaj več. Tudi čez celoten poročni dan se trudim, da je moja vloga čim manj opazna, zrežirana, saj stavim na spontane trenutke.
Moja ponudba poročne fotografije ponuja ugodno ceno, za katero pa dobite mogoče kanček več kot bi pričakovali. Paket vsebuje vse, od predpročnega fotografiranja, neomejenega dela do vrhunske fotoknjige. Več lahko preverite na spletni strani www.najinaporoka.com. Meni, in verjamem da tudi vam, pa je najlažje če se vam predstavim ob kavici. Le tako lahko predebatiramo vse vajine želje in vprašanja, pregledamo vzorce, knjige … Dovolite mi, da vam predstavim svoje delo.

Grega Neuvirtnajinaporoka com11
najinaporoka com04
najinaporoka com08
najinaporoka com05
najinaporoka com06
najinaporoka com10
najinaporoka com01
najinaporoka com03