X
≈

Varna poroka

≈
02. november 2020
Organizacija poroke je tudi velika odgovornost, zato poskrbite za varno poroko.
Za nami je nenavadna poročna sezona ... polna omejitev in pravil. A vendar ljubezen ne pozna meja, zato je bila za poročne pare tudi tokrat nepozabna, kljub negotovosti, ki so bile del poročnih priprav. A sedaj bo lažje, kajti vemo, da lahko kljub nevarnosti virusa izpeljemo varno poroko in poskrbimo, da poročno slavje ne bo vir okužb.

zadostna razdalja varna poroka

Pri organizaciji poroke imejte v mislih, da bo tudi za manjše število svatov potreben večji prostor, da je lahko tako notri kot zunaj zagotovljena primerna razdalja. Dobro premislite, koga boste povabili in seznam svatov res skrčimo samo na tiste, ki so nam resnično pomembni. 


lokalni ponudniki varna poroka

V izogib nepotrebnim zapletom, se če je le možno obrnite na lokalne (slovenske) ponudnike, da v primeru morebitnega omejevanja gibanja ne boste imeli težav z izvedbo poroke. Poročali smo o zgodbah nevest, ko so bile primorane tik pred poroko ponovno v lov za obleko zaradi zaprtja meja.


bodi fit varna poroka

Zdrav duh živi v zdravem telesu; v mesecih pred poroko dobro poskrbite zase, gibajte se in okrepite svoj imunski sistem. Tako bo tudi stres na veliki dan manjši in poročna obleka, ki ste jo rezervirali mesece prej, vam bo (še vedno) prav.


spletno nakupovanje poroka

Manjše detajle in poročne dodatke kupite preko spleta in se tako izognite nepotrebnim stikom v živo. Poročna vabila, tiskovine in dekoracijo enostavno izberete na POROČNI TRGOVINI, in naročeno prejmete na vaš dom.


varno potovanje poroka

Ozrite se po domači okolici in si za poročni oddih izberite kotiček v Sloveniji. Tudi odkrivanje skritih kotičkov v neokrnjeni naravi je lahko nadvse romantično. Za eksotična potovanja v tujino bo še več kot dovolj časa, ko se situacija umiri.


nosenje mask poroka

Četudi nista zagovornika nošenja mask, to storita v znak solidarnosti do najbolj ranljivih. Dobri zgledi vlečejo in spreminjajo stvari v pozitivo. Poskrbita za svoje bližnje ter preprečita poti okužbe.


IDEJE ZA IZVEDBO POPOLNE VARNE POROKE
najdeta v reviji Moja poroka

VARNA POROKA revija moja poroka

Ni komentarjev
Prijavi se za komentiranje!
≈

Preberi še

≈
banner porocni sejem ljubljana 1
POROČNI SEJEM LJUBLJANA
Ljubljanski grad, 12. in 13. november
razprodaja porocnih oblek maribor novica2
Vrača se razprodaja poročnih oblek!
Naroči se na pomerjanje še DANES!
revija moja poroka 38 planer poroka bo
Izšla je revija Moja poroka
Naroči svoj izvod!
miss slovenije maja colic
Okronana je Miss Slovenije 2020/21
V Portoriko potuje 21-letna Ribničanka Maja Čolić.
porocni sejem ljubljana poroka bo2
Poroke 2022 - poročni sejem bo!
Brezplačne vstopnice že na voljo.
Arhiv po letih
2022 / 2021 / 2020 / 2019 / 2018 / 2017 / 2016 / 2015 / 2014 / 2013 / 2012 / 2011 / 2010 / 2009