≈

FIT NEVESTA se predstavi

≈
22. marec 2019
Z Nives Orešnik telovadi Gordana Lugarič
Kdo je pravzaprav Gordana?

"Jaz sem ena čisto preprosta ženska, ki uživa v življenju, sem mamica dvema prekrasnima in nagajivima otrokoma, partnerica najboljšemu partnerju, ki me podpira v vseh mojih norih idejah, mi stoji ob strani, ko mi je hudo, največkrat nasmejana in sproščena, rada hodim v naravo, na morje, uživam v prostih dnevih z družino, obožujem crkljanje z družino in dneve v pižami, dolge pogovore s prijateljicami in spontane stvari, ki se kar zgodijo."

nives orešnik fit nevesta 4


Gordana se poroči v juniju in za prijavo na akcijo FIT NEVESTA se je odločila predvsem iz zabave s pomislekom, da ona tako ali tako nikoli ne dobi nagrade. Po drugi strani pa si je rekla, da bi tako zagotovo združila prijetno s koristnim. Nas je prepričala s svojo iskrenostjo, poleg tega pa smo želeli dati priložnost nekomu, ki po 18 letih zveze še ni izgubil upanja za poroko in si po dveh otrocih zagotovo zasluži tudi nagrado in čas zase.


nives orešnik fit nevesta


Treningi z Nives so sproščeni, zabavni, nabiti z pozitivno energijo, je pa Nives kot osebna trenerka zelo delovna in pripravljena prisluhniti težavam ter jih pomaga odpraviti. "Ampak, ko se trenira se trenira, takrat izgovori odpadejo!" pravi Gordana o času, ki ga preživi z osebno trenerko Nives Orešnik.


nives orešnik fit nevesta 3 (2)


"Najljubša vadba??? Ne vem, vsaka ima svoje prednosti in je po svoje zahtevna in zanimiva, če bi se res morala odločiti za eno potem bi bil to fitnes boxing." Gordana se vsakodnevno spopada  z različnimi skušnjamavi: "Prvih 14 dni je bilo najtežje s sladkarijami, kot so bonboni in čokolada, zdaj je že malo lažje, najtežji pa so vikendi, ko zmeraj nekaj sladkega spečemo.".

In kakšni so rezultati po 30-dneh?

- 3,5 kg;
- 2,5 cm obsega v pasu;
- 7 cm obsega v trebuhu;
- 6,5 cm obsega v bokih;
- 3 cm obsega nog;
- 2 cm obsega rok.

Gordani iskreno čestitamo tudi mi, končni rezultat pa bomo razkrili že kmalu, skupaj s čudovitimi fotografijami bodoče neveste v poročni obleki. Bi želele tudi ve pred poroko do ZDRAVE in FIT postave? Potem vam vsekakor priporočamo, da sledite odlični trenerki Nives Orešnik, na njenem INSTAGRAM profilu ali FB strani. Obiščete pa jo lahko tudi FITLIFE STUDIU v Ljubljani.


Ni komentarjev
Prijavi se za komentiranje!
≈

Preberi še

≈
poročna prstana
V veljavo je stopil družinski zakonik
Leta 2017 smo sprejeli nov družinski zakonik, ki bo olajšal določene postopke tudi na področju sklep...
poročni obred
Poroka kot iz pravljice
Poskrbite za piko na i
jumbo plakat wedding weekend portoroz LOW
Vabljeni na slovensko obalo
Wedding Weekend Kempinski Portorož
plakat sejem maribor
Poročni sejem Maribor
je tik pred vrati
cipkaste superge lace sneakers porocna trgovina
Poročne superge
Za lahkotnejši korak v poročni dan
Arhiv po letih
2019 / 2018 / 2017 / 2016 / 2015 / 2014 / 2013 / 2012 / 2011 / 2010 / 2009