≈

FIT NEVESTA se predstavi

≈
22. marec 2019
Z Nives Orešnik telovadi Gordana Lugarič
Kdo je pravzaprav Gordana?

"Jaz sem ena čisto preprosta ženska, ki uživa v življenju, sem mamica dvema prekrasnima in nagajivima otrokoma, partnerica najboljšemu partnerju, ki me podpira v vseh mojih norih idejah, mi stoji ob strani, ko mi je hudo, največkrat nasmejana in sproščena, rada hodim v naravo, na morje, uživam v prostih dnevih z družino, obožujem crkljanje z družino in dneve v pižami, dolge pogovore s prijateljicami in spontane stvari, ki se kar zgodijo."

nives orešnik fit nevesta 4


Gordana se poroči v juniju in za prijavo na akcijo FIT NEVESTA se je odločila predvsem iz zabave s pomislekom, da ona tako ali tako nikoli ne dobi nagrade. Po drugi strani pa si je rekla, da bi tako zagotovo združila prijetno s koristnim. Nas je prepričala s svojo iskrenostjo, poleg tega pa smo želeli dati priložnost nekomu, ki po 18 letih zveze še ni izgubil upanja za poroko in si po dveh otrocih zagotovo zasluži tudi nagrado in čas zase.


nives orešnik fit nevesta


Treningi z Nives so sproščeni, zabavni, nabiti z pozitivno energijo, je pa Nives kot osebna trenerka zelo delovna in pripravljena prisluhniti težavam ter jih pomaga odpraviti. "Ampak, ko se trenira se trenira, takrat izgovori odpadejo!" pravi Gordana o času, ki ga preživi z osebno trenerko Nives Orešnik.


nives orešnik fit nevesta 3 (2)


"Najljubša vadba??? Ne vem, vsaka ima svoje prednosti in je po svoje zahtevna in zanimiva, če bi se res morala odločiti za eno potem bi bil to fitnes boxing." Gordana se vsakodnevno spopada  z različnimi skušnjamavi: "Prvih 14 dni je bilo najtežje s sladkarijami, kot so bonboni in čokolada, zdaj je že malo lažje, najtežji pa so vikendi, ko zmeraj nekaj sladkega spečemo.".

In kakšni so rezultati po 30-dneh?

- 3,5 kg;
- 2,5 cm obsega v pasu;
- 7 cm obsega v trebuhu;
- 6,5 cm obsega v bokih;
- 3 cm obsega nog;
- 2 cm obsega rok.

Gordani iskreno čestitamo tudi mi, končni rezultat pa bomo razkrili že kmalu, skupaj s čudovitimi fotografijami bodoče neveste v poročni obleki. Bi želele tudi ve pred poroko do ZDRAVE in FIT postave? Potem vam vsekakor priporočamo, da sledite odlični trenerki Nives Orešnik, na njenem INSTAGRAM profilu ali FB strani. Obiščete pa jo lahko tudi FITLIFE STUDIU v Ljubljani.


Ni komentarjev
Prijavi se za komentiranje!
≈

Preberi še

≈
razprodaja porocnih oblek 2019 porocni koticek por
Razprodaja poročnih oblek
Velika sezonska RAZPRODAJA poročnih oblek v Poročnem kotičku!
leona lewis wedding t
Leona Lewis
poročena
foto natečaj digi fot
FOTOGRAFI - pridružite se nam
in sodelujte v novem foto natečaju
porocna revija porocni koticek porocna trgovina
Izšla je nova številka
revije Poročni kotiček
mirage
NOV TEDEN, NOVA NAGRADNA IGRA
v sodelovanju z zlatarno Mirage
Arhiv po letih
2019 / 2018 / 2017 / 2016 / 2015 / 2014 / 2013 / 2012 / 2011 / 2010 / 2009