X
≈

Petra in Aljaž

≈
Tri lučke, 28.8.2020
Poročna fotografija: Dream Moment Weddings

KAKO STA SE SPOZNALA
Spoznala sva se v sklopu zabave Pravne Fakultete v Ljubljani, ki sva jo oba obiskovala, na videz pa sva se poznala že iz fakultete, je pa ženin eno leto mlajši, tako da nisva bila sošolca.

USODNO VPRAŠANJE
Aljaž me je zaprosil v Vietnamu julija 2019, na rajski plaži (An Bang Beach) pod zvezdicami, nepozabno potovanje in zaroka.

NAVDIH
Želela sva romantično vzdušje za obred, ki bi mu sledila dobra večera in super zabava in z izbiro sva bila več kot zadovoljna!

Petra in Aljaž poroka Tri lučke (10)

NEVESTINA OBLEKA
Obiskala sem nekaj poročnih salonov v Ljubljani in okolici, vendar je bila izbira na koncu čisto lahka, saj je bila izbrana obleka »the one«. Izbrala sem jo v Sanjski obleki.

ŽENINOVA OBLEKA
Ženin se je iskanja obleke seveda lotil čisto drugače. Obleko je izbral v prvi trgovini, ki jo je obiskal po tem, ko je pomeril vsega skupaj 2 ali 3 obleke. Obleka je znamke Hugo Boss iz Emporiuma.

ŠOPEK
Ideje za šopek sem poiskala na internetu, na strani Pinterest in podobnih straneh. Vedela sem, da želim potonike v nežnih barvah, kombinirane z vrtnicami in nekaj detajli. Enak šopek, le manjši, so imele tudi moje družice.

Petra in Aljaž poroka Tri lučke (3)

PRSTANA
Imava prstana iz belega zlata, iskala pa sva preprosta modela, da bi se lepo ujel tudi z zaročnim prstanom, ki je malce večji.

TORTA
Odločila sva se za večnadstropno popolnoma belo torto, ki so jo krasile zgolj rože, preprosto, a romantično.

DOGAJANJE
Poročni dan se je začel s prihodom svatov v restavracijo Tri lučke, kjer so se lahko osvežili s hladnim koktejlom in okrepčali s »show-cooking-om«. Nato so se svatje premaknili na drug del posestva, kjer je na sončni avgustovski dan potekal prečudovit obred ob instrumentalni glasbi. Po obredu je sledila zdravica, čestitke in druženje na terasi Treh lučk s čudovitim razgledom na dolino. Nato smo se premaknili v stekleno dvorano na večerjo, ples in zabavo.

Petra in Aljaž poroka Tri lučke (12)

VPLIV COVID-19 na vajine priprave
Glede na to, da sva se poročila leta 2020 je Covid-19 na žalost imel vpliv tudi na najino poroko. Prvi predviden datum je bil 9. 5. 2021, a sva ga nato prestavila na 28. 8. 2020. Na koncu sva tudi nekoliko zmanjšala število svatov.

POROČNO POTOVANJE
V načrtu sva imela oddih na Filipinih, a sva zaradi situacije s Covid-19 odšla v Toskano. Toskana je odlična izbira za poročno potovanje, uživanje na Agriturismu ob bazenu, dobri hrani in vinu je res »La dolce vita«.

NEVESTIN NASVET
Predvsem se priprav lotite brez nepotrebnega obremenjevanja in z dovolj časa. Načrtovanje poroke je lahko tudi brez stresa, če si ga tako naredite. Stvari včasih ne grejo po planu, nič zato, na koncu se vse uredi, zato uživajte kolikor se da.

Petra in Aljaž poroka Tri lučke (26)
Petra in Aljaž poroka Tri lučke (25)
Petra in Aljaž poroka Tri lučke (24)
Petra in Aljaž poroka Tri lučke (23)
Petra in Aljaž poroka Tri lučke (22)
Petra in Aljaž poroka Tri lučke (21)
Petra in Aljaž poroka Tri lučke (19)
Petra in Aljaž poroka Tri lučke (18)
Petra in Aljaž poroka Tri lučke (17)
Petra in Aljaž poroka Tri lučke (16)
Petra in Aljaž poroka Tri lučke (15)
Petra in Aljaž poroka Tri lučke (14)
Še več poročnih zgodb, ideje za poročne lokacije in še veliko več, najdeš v reviji Moja poroka, ki te že čaka pri tvojem prodajalcu časopisov ali na SPLETU!
revija moja poroka 38
≈

Ostale zgodbe

≈
Poročni fotograf Goran Vadlja Kamenjašević
Sara in Tomaž
Pretorska palača, 22.8.2020
poročno fotografiranje
Jerica in Peter
DIY poroka na Primorskem.
tjasa_andrej-126
Tjaša in Andrej
Poletna poroka v cvetličnem vrtu....
Tinkara in Blaž (5)
Tinkara in Blaž
Bled, 25.5.2021
Anja in Matej poroka Hiša Lisjak poročni fotograf
Anja in Matej
Hiša Lisjak, 4.9.2020