X
≈

Nina in Sašo

≈
Golf Arboretum, 12.6.2021
Poročna fotografija: Goran Vadlja Kamenjašević

KAKO STA SE SPOZNALA
Spoznala sva se v pretekli službi – z vsemi izkušnjami me je vzel pod mentorsko okrilje. Bolj kot sva se spoznavala, bolj sva si bila blizu.

USODNO VPRAŠANJE
Sašo me je zaprosil na božični večer,  ki za nas ni samo poseben dan zaradi praznika, ampak tudi boleč, zaradi izgube očeta na 24. dan v mesecu.

NAVDIH
Midva sva že tako ali tako posebna in večino stvari vedno želiva narediti sama, zato poleg vseh idej, ki se se porodile kar same od sebe, nisva potrebovala nič kaj dosti razmišljanja in pomoči drugih.

NEVESTINA OBLEKA
Kar ženski v trgovini pade prvo v oči, se po navadi znajde na blagajni. Že iz spletnih strani slovenskih poročnih butikov sem si shranjevala nekaj poročnih oblek. Obleka je bila A linije, bogata s čipkastim zgornjim delom, ki je spominjal na korzet, sicer z naramnicami, polnih perlic in bogatim spodnjim delom iz tila – prva in edina pravilna izbira je definitivno poročni salon Grazia na Petkovškovem nabrežju. Ga. Andreja je ne samo profesionalna in maksimalno ustrežljiva, temveč tudi zelo prijazna, topla in izjemno pozitivna oseba.

ŽENINOVA OBLEKA
Sašo si je od nekdaj želel frak, cilinder in palico in točno tako obleko sem si je dal izdelati po meri. Vse pohvale oblikovalki Sonji Tomič.

ŠOPEK, DEKORACIJA
Ker prisegam na eleganco in posebej za poroko neko čistost, preprostost, sem takoj vedela, da bova imela celotno dekoracijo v belih vrtnicah, Alpe Duzz, ker nisem želela, da imajo kakršen koli odtenek. Vmes pa so tako v šopek kot ostale aranžmaje v cvetličarni Jože Gričar s.p. dodali še zelenje - ruskus.

PRSTANA.
Prstana sta unikatna in povsem netradicionalna. Narejena sta iz karbona in belega zlata. Jaz imam po sredini diamante, Sašo pa v karbonu utopljen prah belega zlata. Iskreno so bili prstani največji zalogaj, saj sva komaj našla Libitum Yewelry, ki sta nama lahko uresničila vse želje glede prstanov in naredila res vrhunska izdelka.

TORTA
Torte že nekaj časa naročujemo pri znanki iz otroških let, zato je bila odločitev že vnaprej znana. Le Mousse Goose – Lucija je slaščičarka z izjemnim smislom za estetiko, da o okusih njenih sladic in sposobnostih ne govorim. Poročna torta je bila pika na I, kljub preprostosti 2 okroglih tort, ki sta bila ena na drugi, so jo na vrhu krasili ročno izdelani srčki in angelček.

DOGAJANJE
Sproščeno, spontano, zabavno, nepričakovano, noro in PREKRATKO.

VPLIV COVID-19 na poročne priprave
Poroko sva prestavila iz 2020 na 2021, tako da je covid močno vplival na najino načrtovanje, hvala bogu pa so bili vsi najini izvajalci na želen datum še prosti.

POROČNO POTOVANJE
Ker najraje na toplo pobegneva, ko je tukaj zima, dvomiva, da nama bo Covid situacija tokrat prizanesla, tako da bova tudi potovanje verjetno morala prestaviti za eno leto. Bila sva že na veliko destinacijah, od Karibov do Indijskega oceana, tako da še nisva popolnoma odločena kam bova spakirala.

NEVESTIN NASVET
Ne planite takoj na pinterest ipd. (bo še čas za to kasneje), ampak se z zaročencem najprej pogovorite, kako si predstavljate svojo poroko. Vodilo, že od samega osnutka vabila, naj bo nekaj vajinega, kar vaju pooseblja. Če pa niste človek, ki bi iz poroke naredili dodatno zgodbo, pač izberita stvari, ki so vama všeč.
Glede ponudnikov, pa sva midva izbirala predvsem po principu »dober glas seže v deveto vas« od bližnjih prijateljev. No, razen fotografa Gorana, kjer pa je moj instinkt zopet upravičil.
Poroka Nina in Sašo
Poroka Nina in Sašo (16)
Poroka Nina in Sašo (14)
Poroka Nina in Sašo (13)
Poroka Nina in Sašo (12)
Poroka Nina in Sašo (11)
Poroka Nina in Sašo (10)
Poroka Nina in Sašo (9)
Poroka Nina in Sašo (7)
Poroka Nina in Sašo (6)
Poroka Nina in Sašo (5)
Poroka Nina in Sašo (4)
Še več poročnih zgodb, ideje za poročne lokacije in še veliko več, najdeš v reviji Moja poroka, ki te že čaka pri tvojem prodajalcu časopisov ali na SPLETU!
revija moja poroka 38
≈

Ostale zgodbe

≈
poročno fotografiranje
Jerica in Peter
DIY poroka na Primorskem.
Poročni fotograf Goran Vadlja Kamenjašević
Sara in Tomaž
Pretorska palača, 22.8.2020
Poroka TinaAnze Photography
Polona in Žiga
Dvor Jezeršek, 13.6.2020
Poroka, Samo Rovan (9)
Aleksandra in Aleksander
Kotnikova ul., Ljubljana, 22.5.2021 in Berlin, 3.7.2021
Petra in Aljaž poroka Tri lučke (21)
Petra in Aljaž
Tri lučke, 28.8.2020