≈

Ema in Dejan

≈
Popolna poroka - televizijska poroka POP TV

Grand hotel Toplice, Bled, 29. avgust 2015 

ZMAGOVALNI TELEVIZIJSKI PAR LETA: Ema Kocet in Dejan Vrečič

KAKO STA SE SPOZNALA: Dejan je po nesreči svoji nemški ovčarki Jonsy zlomil nogo in jo odpeljal na veterinarsko postajo, kjer je delala Ema. Ko je Ema zagledala Dejana, je namesto, da bi ga okarala, ker sta od poškodbe minila že dva dneva, obstala, se sladko nasmejala, dala psički pomirilo in se zapletla v usodni pogovor ...

USODNO VPRAŠANJE: 
Sprva je Ema v oddaji Popolna poroka zaprosila Dejana. On pa jo je z odločnim ne pred vesoljno Slovenijo zavrnil in šokiral kot še nikoli prej. Nakar je on prevzel vajeti, šel na kolena in, kot se spodobi, zaprosil svoje dekle. Največja posebnost pa je zagotovo lesen zaročni prstan, ki ga je Dejan sam izdelal za Emo.

poroka ema in dejan5

NEVESTINA OBLEKA: 
Ema si je v salonu Poročni kotiček v Ljubljani izbrala preprosto dolgo, nežno belo poročno obleko, v kateri se je počutila kot iz pravljice. Obleka je bila predstavljena tudi že v eni od oddaj Popolna poroka in je že takrat pritegnila očesa tekmovalnih parov.
 
ŽENINOVA OBLEKA: 
Preprosto čudovita. Dejan je v njej preprosto žarel, saj se je res dobro počutil. Kravata pa je bila prava pika na i celotni opravi.

poroka ema in dejan2
 
ŠOPEK: 
Poročni šopek je bil velik in zračen, v barvah sivke in Emi bo poleg obleke ostal najlepši del poročnega izgleda. Izdelali so ji ga v cvetličarni Emporia v Ljubljani.

PRSTANA: 
Prstana sta izbrala v Zlatarni Celje. Preprosta obročka iz belega zlata, v nevestinem so vkovani trije briljanti v obliki simbola ljubezni – srca.
  
TORTA: 
Obema je v življenju bolj kot zunanjost všeč notranjost, tako da je morala biti torta dobra, šele nato lepa. Njuna je bila v obeh pogledih naravnost božanska, v okusu maline in belega čokoladnega musa. Pripravila pa jima jo je priznana slaščičarska mojstrica Alma Rekić.

POROČNO DOGAJANJE: 
Zjutraj po sproščenem zajtrku v Grand hotelu Bled sta si privoščila izlet na otok in pozvonila v cerkvici. Ko sta se vrnila, so že začeli prihajati prvi svati. Na hitro sta povadila še plesne korake in se vsak v svojem delu apartmaja začela pripravljati. Frizura, make-up za nevesto, temu sta sledili še obleki in že sta stala pred matičarjem. Obred se je odvijal na terasi hotela, kjer je Emo, skupaj z vsemi svati, pričakal njen Dejan. Po obredu so nazdravili in prejela sta veliko toplih voščil. Sledila je urica s fotografom Davidom iz Ohcet.si, večerja, kaj kmalu pa že otvoritveni ples in žur do jutranjih ur! Za nepozabno zabavo je skrbel DJ Darko Gagula, spomine pa je v kamero lovil Jože Hausman iz Video studia Bled.
  
popolna poroka Ema in Dejan

POROČNO POTOVANJE: 
V oddaji sta za nagrado prejela tudi poročno potovanje na Maldive. In takole sta uživala na rajskem otoku ...
 
NEVESTIN NASVET: 
»Relax, take it easy! Brez vas tako ali tako ne bodo začeli.«
tv poroka
poročno potovanje maldivi
popolna poroka bled
poročni šopek
pop tv poroka
poročna miza
nevesta z družicami
nevesta
poročni prstani
poročni čevlji
nevesta na bledu
ženin na bledu
≈

Ostale zgodbe

≈
športna poroka
Špela in Tadej
Športna poroka na Zabreški planini
Mateja in Martin
poročne družice in nevesta
Tina in Deniz
Prava ljubezen je vse
otroci na poroki
Nina in Peter
Sanjski dan v Prekmurju
poroka na Veliki planini
Barbara in Uroš
Gorska pravljica