X
≈

Vila Oblak

≈
Kreatorji pristnih trenutkov s poudarkom na domačnosti in naravi.
… bogastvo, ki ga dosegamo, prihaja iz narave in je izvor našega navdiha…

Dožvite izkušnjo mogočnosti narave v našem pravljičnem lesenem ambientu, ki prav nikogar ne pusti ravnodušnega.

Smo mlado družinsko podjetje, ki v kraju z majhnimi idiličnimi vasicami, skuša razvijati turizem v butični smeri. Vila Oblak je v sklopu kompleksa Turistične kmetije locirana v najmanjši vasici Rigelj, ki je popolnoma obdana z zelenjem. Napredna podjetniška žilica in gospodarjeva neuničljiva strast do ustvarjanja novega ter celoten duh štiričlanske družine, so bili navdih za nov korak naprej - za snovanje vile. Ta mogočen masiven objekt, predstavlja les kot material lokalnega gozda kmetije in je hkrati tudi v celoti gospodarjevo ročno delo. Prav to ambientu daje posebno toplino in tisto dodano vrednost, ki jo mladi pari iščejo, da bi bil dan, ko vstopata na skupno pot, še popolnejši.

Turistična kmetija zagotavlja pravo domačo kuhinjo s hišnimi specialitetami, ki temelji na lokalno pridelanih sestavinah. S svojo raznovrstno ponudbo v samopostrežnem bifeju posamezniku omogoča okusiti vsako jed posebej.

Vila Oblak v glavnem ambientu zajema 130 sedišč, v galerijskem prostoru pa dodatnih 20 sedišč, kjer mladoporočenca navadno namenita prostor otrokom in spremljevalnemu delu (band, fotografi, …). Kompleks turistične kmetije nudi tudi prenočitvene kapacitete s skupno 45 ležišči.

Naš duh kreativnosti se osredotoča predvsem na pristnost lokalne domačnosti in inovativnosti na vseh področjih, ter s tem vajin dan zaključi čarobno, s polno mero iskrivih trenutkov, ki ne bodo šli zlahka v pozabo.
Turistična kmetija Oblak  (1)
Turistična kmetija Oblak  (2)
Turistična kmetija Oblak  (3)
Turistična kmetija Oblak  (4)
Turistična kmetija Oblak  (5)
Turistična kmetija Oblak  (6)
≈

Več iz te regije

≈
Grad Turjak poroka (25)
Grad Turjak
Grajska poroka v magičnem duhu viteške ljubezni
Turistična kmetija Oblak  (5)
Vila Oblak
Kreatorji pristnih trenutkov s poudarkom na domačnosti in naravi.