≈

Ošterija Pr'Noni

≈
Kaj pričakujeta bodoča mladoporočenca na svoj poročni dan? Popolnost! Od razpoloženja, ambienta in seveda poročnega slavja.
Ošterija Pr'Noni združuje prav vse potrebno za vaš popoln poročni dan. Le nekaj minut vožnje od centra Ljubljane se skriva eden zadnjih kotičkov mesta, kjer boste imeli občutek, da uživate nekje na podeželju. Velik vrt ob potoku omogoča izvedbo poročnega obreda ter različne oblike poročnega slavja po vaši želji.

Drugačen poročni dan


Za romantično poroko je to idealen prostor. Velik vrt ob potoku omogoča izvedbo poročnega obreda, kjer se lahko poročni par ob zvokih violin sprehodi do oltarja po preprogi iz cvetja. Tako poroka sredi zelenega travnika, ličnega zelenja in potoka spominja na pravljico.
Po uradnem delu se vaši gostje lahko popolnoma sprostijo, odvržejo čevlje, se prepustijo uživanju ob odličnih cocktailih, mediteranski hrani in vrhunskemu vinu, ki vse okuse združijo z zgodbo vašega dne.
Drznejši si lahko privoščite še bolj sproščeno slavje in vašim gostom priredite piknik na travi, kjer vam bodo odlični kuharji pekli izbrane mesne specialitete, ribe, škampe ter druge morske dobrote.
Z velikim veseljem vam bomo pomagali uspešno organizirati vaš veseli dogodek, pozorno prisluhnili vašim željam in poskrbeli za najmanjše podrobnosti vašega najlepšega dne. 

gostilna za poroko ljubljana


In kaj menijo naši pari?

Urška in Jure
"Nisva želela klasične poroke s togim protokolom. Vedela sva, da se želiva na najin poročni dan v sproščenem vzdušju, ob izvrstni hrani in v prijetnem okolju družiti z ljudmi, ki jih imava rada. V Ošteriji Pr'Noni ste naju slišali, zato sva dobila vse kar sva želela. Še posebej sva bila vesela, da je tudi poročni obred potekal kar na vrtu. Najin poročni dan je bil namreč s tremi besedami: poroka, piknik in party. Vsi, tako člani širše družine kot tudi prijatelji, so se imeli d best, čist hudo in noro dobr! Brez vas to ne bi bilo mogoče. Na vroč poletni dan ste zadovoljili vse naše želje. Ostali smo do jutranjih ur in še takrat ste za nas skrbeli z nasmehi na obrazih. Hrana je bila izvrstna, pa saj v to niti nisva dvomila. Predvsem sva upoštevala nasvet: "Ko prideta sem, se samo sprostita, za vse bomo poskrbeli. Vidva samo uživajta!" In sva res, neizmerno! Ta dan nama bo ostal v spominu za vedno! Še enkrat hvala! :)

Damijan & Ana
"Ošterija Pr'Noni je bila ključna sestavina pri soustvarjanju nepozabnega in edinstvenega poročnega recepta, ki sva ga poimenovala kar Poletna D&A* vročica. Z izrednim naborom kulinaričnih specialitet, poletnih koktejlov, čarobno atmosfero, profesionalnostjo in svojim trudom, ste nama omogočili izpolnitev najbolj skritih sanj, ki bi jih z veseljem vsako leto ponovila. Poročni recept, Poletna D&A* vročica, je po vaši zaslugi in zaslugi razposajenih svatov 23.06.2012 bil edinstvenega in polnega okusa! Vse kar lahko rečeva je, da se bova zmeraj rada vračala na kraj, ki je odigral pomembno vlogo na najini poti in zato sva izredno hvaležna, da sva tako dobro izbrala eno ključnih poročnih sestavin – vas. Enkratni ste!"   

Maruša in Aleš
"V Ošteriji Pr'Noni, so nama s prijaznostjo, ustrežljivostjo in profesionalnostjo njihovega osebja pomembno pripomogli k ustvarjanju imenitnega ter sproščenega vzdušja.
Hrana? No, o njej nimava besed... strinjava se s svati, ki so rekli, da je bila božanska!"  

Anja in Miha 
"Najin poročni dan za katerega so poskrbeli v Ošteriji pr'Noni je bil naravnost prečudovit. Poskrbeli so, da sva dobila ravno tisto kar sva želela. Sprejem za goste ob sadju in aperitivčkih, ob katerih je med vsemi zavladalo sproščeno vzdušje.  Poročni obred v paviljončku na travniku, obsijan s soncem ter ob spremljavi godal. Večerja, ki je sledila pa je bila naravnost slastna. Predvsem pa je bilo vse na enem mestu, brez nepotrebnih poti od kraja obreda do kraja pogostitve,... Skratka, midva sva bila nadvse zadovoljna. Hvala ekipi Ošterije pr'Noni."
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
≈

Več iz te regije

≈
Poroka na gradu Strmol
Grad Strmol
Grad Strmol ni zgolj grad, je kraj pozitivne energije, kjer je ljubezen čutiti že v zraku.
grad tuštanj poroka 1
Grad Tuštanj
le 20 min vožnje iz Ljubljane
Intercontinental wedding april 2018   Photo Ziga I
Hotel InterContinental Ljubljana
To je trenutek, ko se vaša pravljica začne ... čas je, da sanjarjenje postane resničnost.
poroka na Ljubljanskem gradu
Ljubljanski grad - čudovite dvorane
Da bo vajin dan kot iz pravljice.
Poroka na Ljubljanskem gradu
Ljubljanski grad - dvorana Palacij
Naj se Vajina poročna pravljica začne v središču Ljubljane.