≈

Ošterija Pr'Noni

≈
Popolnost na vaš poročni dan - od razpoloženja, ambienta pa vse do poročnega slavja!
Vsaka ljubezen je zgodba - nora, vesela, vznemirljiva, je pravljična in nas spremlja skozi življenje. Poročni dan je eno izmed najpomembnejših poglavij v tej zgodbi. Je dan o katerem boste pripovedovali svojim otrokom in vnukom. Je dan, ki se ga bosta spominjala za vedno.

Vsaka poroke je edinstvena, tako kot je edinstvena vsaka ljubezen. A na poročni dan se vsakdo želi imeti lepo z ljudmi, ki jih ima rad, slaviti ljubezen v lepem ambientu z dobro hrano, pijačo in dobro zabavo. V restavraciji Pr'Noni v Ljubljani bodo poskrbeli za čudovit ambient v naravi, za cvetje in dekoracijo, za odlično hrano in pijačo in da bo dogodek potekal tako kot mora. Vidva poskrbita za dobro družbo in dobro voljo, pa bo poročni dan popoln. Na velikem vrtu na travniku ob potoku lahko izpeljejo civilni obred, kosilo ali večerjo ter zabavo pa lahko pripravijo na travniku ali v pokritem delu restavracije. Svetujejo vam glede izbora menija in pomagajo pri organizaciji celotnega dogodka.

gostilna za poroko ljubljana


In kaj menijo naši pari?

Urška in Jure
"Nisva želela klasične poroke s togim protokolom. Vedela sva, da se želiva na najin poročni dan v sproščenem vzdušju, ob izvrstni hrani in v prijetnem okolju družiti z ljudmi, ki jih imava rada. V Ošteriji Pr'Noni ste naju slišali, zato sva dobila vse kar sva želela. Še posebej sva bila vesela, da je tudi poročni obred potekal kar na vrtu. Najin poročni dan je bil namreč s tremi besedami: poroka, piknik in party. Vsi, tako člani širše družine kot tudi prijatelji, so se imeli d best, čist hudo in noro dobr! Brez vas to ne bi bilo mogoče. Na vroč poletni dan ste zadovoljili vse naše želje. Ostali smo do jutranjih ur in še takrat ste za nas skrbeli z nasmehi na obrazih. Hrana je bila izvrstna, pa saj v to niti nisva dvomila. Predvsem sva upoštevala nasvet: "Ko prideta sem, se samo sprostita, za vse bomo poskrbeli. Vidva samo uživajta!" In sva res, neizmerno! Ta dan nama bo ostal v spominu za vedno! Še enkrat hvala! :)" 

Damijan in Ana
"Ošterija Pr'Noni je bila ključna sestavina pri soustvarjanju nepozabnega in edinstvenega poročnega recepta, ki sva ga poimenovala kar Poletna D&A* vročica. Z izrednim naborom kulinaričnih specialitet, poletnih koktejlov, čarobno atmosfero, profesionalnostjo in svojim trudom, ste nama omogočili izpolnitev najbolj skritih sanj, ki bi jih z veseljem vsako leto ponovila. Poročni recept, Poletna D&A* vročica, je po vaši zaslugi in zaslugi razposajenih svatov 23.06.2012 bil edinstvenega in polnega okusa! Vse kar lahko rečeva je, da se bova zmeraj rada vračala na kraj, ki je odigral pomembno vlogo na najini poti in zato sva izredno hvaležna, da sva tako dobro izbrala eno ključnih poročnih sestavin – vas. Enkratni ste!"   

Maruša in Aleš
"V Ošteriji Pr'Noni, so nama s prijaznostjo, ustrežljivostjo in profesionalnostjo njihovega osebja pomembno pripomogli k ustvarjanju imenitnega ter sproščenega vzdušja.
Hrana? No, o njej nimava besed... strinjava se s svati, ki so rekli, da je bila božanska!"  

Anja in Miha 
"Najin poročni dan za katerega so poskrbeli v Ošteriji pr'Noni je bil naravnost prečudovit. Poskrbeli so, da sva dobila ravno tisto kar sva želela. Sprejem za goste ob sadju in aperitivčkih, ob katerih je med vsemi zavladalo sproščeno vzdušje.  Poročni obred v paviljončku na travniku, obsijan s soncem ter ob spremljavi godal. Večerja, ki je sledila pa je bila naravnost slastna. Predvsem pa je bilo vse na enem mestu, brez nepotrebnih poti od kraja obreda do kraja pogostitve,... Skratka, midva sva bila nadvse zadovoljna. Hvala ekipi Ošterije pr'Noni."
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
Poroka v ošteriji Pr'Noni
≈

Več iz te regije

≈
Gospodarsko razstavišče (7) (Large)
Gospodarsko razstavišče
Poroke, tudi s svatbo, na Gospodarskem razstavišču.
Poroka na gradu Strmol
Grad Strmol
Grad Strmol ni zgolj grad, je kraj pozitivne energije, kjer je ljubezen čutiti že v zraku.
poroka na Ljubljanskem gradu
Ljubljanski grad - čudovite dvorane
Doživita svojo poročno pravljico v prefinjenih prenovljenih dvoranah Ljubljanskega gradu.
Poroka na Ljubljanskem gradu
Ljubljanski grad - dvorana Palacij
Naj se vajina poročna pravljica začne z živahnim sprehodom skozi središče Ljubljane.
poroka na Ljubljanskem gradu
Ljubljanski grad - Friderikov stolp s kapelo
Romantična poroka z naravnim razkošjem in s kančkom modernosti na Ljubljanskem gradu.