X
≈

Krajinski park Golte

≈
Zaobljubita si zvestobo na Golteh, v osrčju krajinskega parka.
Stran od resničnosti …v objemu gora…
Nepozabno poročno slavje na Golteh!

Zaobljubita si ljubezen na Golteh, na čudoviti predalpski planoti. V osrčju narave, od koder vam ponujajo čudovite razglede na Alpe in Savinjsko dolino, si pričarajta dan, ki vama bo za vedno ostal v lepem spominu. Na Golteh lahko na čudovitih lokacijah izvedeta cerkveni in civilni del poroke, medtem ko zabavo pripravijo v hotelu Golte****. Na Golteh lahko izbirata med številnimi lokacijami za izvedbo poroke. Civilni obred lahko izvedejo ob jezeru s pogled na Alpe, lahko se poročita tudi v nihalki ali za kraj poroke izbereta Alpski vrt. Zaupajta njim svoje želje in sanje. Storili bodo vse, da vama ustrežemo – vajina poroka bo postala enkraten in nepozaben dogodek v vajinem življenju.

Krajinski park Golte poroka lokacija (2)

Civilni obred ob jezeru
Civilni obred lahko izvedeta na terasi hotela Golte ali izbereta eno najlepših poročnih lokacij ob jezeru, pri koči Trije ploti. Civilni obred je možno izvesti tudi v Alpskem vrtu na Golteh.
Največ parov se odloči za izvedbo poroke ob jezeru, pri koči Trije ploti. Na najlepši razgledni točki ob jezeru, s pogledom na Kamniško - Savinjske Alpe, pričarajo mladoporočencema nepozaben poročni dan. Svatje in mladoporočenca se v neposredno bližino obreda pripeljejo s panoramsko sedežnico. Po kratkem sprehodu do poročnega paviljona vaju pozdravi matičar, ki opravi civilni poročni obred. Po poročni zaobljubi sledi zdravica mladoporočencev s svati in povratek s sedežnico do hotela.

Civilni obred v nihalki
Butična poroka v nihalki je primerna za manjše poroke, do 30 oseb. Mladoporočenca in svati se zberejo na spodnji postaji nihalke, kjer jih pozdravi matičar in gostitelj. Posebej za ta dogodek je nihalka slavnostno okrašena. Obred poteka med vožnjo z najdaljšo nihalko v Sloveniji. Na najvišji točki, to je 96 metrov nad zemljo, s nihalka ustavi in mladoporočenca si izmenjata poročna prstana. Obred traja predvidoma 25 minut. Sledi zdravica s penino. Ob prihodu na zgornjo postajo nihalke najprej iz nihalke izstopijo svatje, nato še mladoporočenca. Svatje pripravijo ''špalir'' in mladoporočenca posipajo s cvetjem.

Darilo za mladoporočenca
V zahvalo za zaupanje vam po dolgem dnevu ter nepozabni zabavi podarijo nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi z razgledom na planino. Zajtrk vama lahko postrežejo tudi v sobo.

Koristne informacije
• Nudijo vam tudi pomoč pri organizaciji civilnega ali cerkvenega dela, ki se lahko odvija na Golteh ali v bližnjem parku cvetja - Mozirskem gaju.
• Poročni meni si lahko sestavite sami. Hrana se lahko postreže na klasičen način, kot bife ali kombinacija obojega.
• Na poroki lahko postrežejo vaše vino in pecivo.
• Za glasbenike, fotografa, dekoracijo poskrbite sami. Pri samem izboru vam lahko pomagajo oz. na osnovi vašega naročila za te zadeve poskrbijo oni. Strošek opravljenih dodatnih storitev se opredeli glede na izražene želje.
• Za svate imajo posebno ponudbo - nočitev z zajtrkom po ceni 37 €/osebo.
Krajinski park Golte poroka lokacija (5)
Krajinski park Golte poroka lokacija (4)
Krajinski park Golte poroka lokacija (3)
Krajinski park Golte poroka lokacija (2)
Krajinski park Golte poroka lokacija (1)
Krajinski park Golte poroka lokacija (6)
Krajinski park Golte poroka lokacija (9)
Krajinski park Golte poroka lokacija (10)
≈

Več iz te regije

≈
Garden Village Bled poroka
Garden Village Bled
Romantična poroka v naravnem resortu za vse, ki si želite intimne, a drugačne poroke.
Wedding and other ceremonies GHT SHB 60 Foto AV 10
Grand Hotel Toplice Bled
Nepozaben poročni dan v pravljičnem okolju ob čudovitem razgledu na jezero s podobo otočka s cerkvic...
poroka hotel Bellevue
Hotel Bellevue
Veličastna lokacija Hotela Bellevue na Šmarjetni gori je pravi odgovor vsem, ki iščejo mir in sprost...
Zahod zimska poroka
Hotel Krvavec
Drugačna poroka sredi cvetočih pašnikov ali v objemu zimske pravljice.
poroka hotel rozka poročni par
Hotel Rozka
Alpska idila v romantičnem vzdušju nad dolino tisočerih luči, v znamenju večne ljubezni.