≈

Hotel Rozka

≈
Alpska idila v romantičnem vzdušju nad dolino tisočerih luči, v znamenju večne ljubezni.
Ženina in nevesto želijo v znamenju večne ljubezni pospremiti v zakon s popolnim slavjem in z večerom, o katerem sanjata in si ga zaslužita.

Hotel Rozka je opremljen v alpsko kmečkem stilu. Ob kaminu in domačem vzdušju pa pričara posebno doživetje vsakomur, ki se temu prepusti. Hotel leži na 1500 metrih nadmorske višine in ponuja pogled na Slovenijo in dolino tisočerih luči. Rozka nudi 19 sob, s skupno 100 ležišči. Iz glavnega prostora, v katerem sta restavracija in bar, vodi vhod na  teraso, ki si lasti enega izmed najlepših pogledov na Gorenjsko. Prav tako vam je na voljo kmečki prostor, ki s svojim unikatnim videzom mladoporočencema predstavlja možnost koriščenja ene izmed mnogih ustvarjalnih idej.

hotel rozka poroka (2)

Vajin poročni dan mora preprosto biti popoln in osupljiv. Hotel Rozka vama nudi idilično gorsko vzdušje ter topel in domač ambient v hotelski restavraciji, ki sprejme do 80 svatov. V poletnih mesecih pa vama dodaten romantičen ambient ponuja tudi terasa s pogledom na tisoče luči v dolini, ki sprejme do 150 svatov. Hotel Rozka nudi pravo domačo kuhinjo po več desetletnih izkušnjah in izpopolnjenih receptih "mame Pehte". Prizadevajo si za uporabo lokalno pridelanih sestavin in striktno kuho, ustvarjeno v domači kuhinji Hotela Rozka. Gorske ter pristne slovenske jedi po nostalgičnih receptih jim predstavljajo izziv. Želijo jih na star, vendar nov način ustvarjalno predstaviti še boljše. Domača kuhinja nudi veliko izbiro jedi, upoštevajoč vaše želje in predloge. Kuhajo in pečejo tudi sladice ter jedi, ki jih v naši predlogi ni navedenih, poleg tega pa nudimo še pestro izbiro dietnih menijev ter brezglutensko hrano. 

Moderno zasnovane, tople hotelske sobe Rozke v Alpskem stilu omogočajo prenočitev mladoporočencev ter njunih svatov. Namestitveni del hotela vsebuje eno-, dvo-, tro-, štiri- ter pet-posteljne sobe, sodobno opremljene s toplino lesa.

poroka hotel rozka poročni par
HOTEL ROZKA (2)
HOTEL ROZKA (3)
hotel rozka poroka (2)
hotel rozka poroka
hotel rozka
poroka hotel rozka (2)
poroka hotel rozka (3)
poroka hotel rozka
≈

Več iz te regije

≈
Wedding and other ceremonies GHT SHB 60 Foto AV 10
Grand Hotel Toplice Bled
Nepozaben poročni dan v pravljičnem okolju ob čudovitem razgledu na jezero s podobo otočka s cerkvic...
poroka hotel Bellevue
Hotel Bellevue
Veličastna lokacija Hotela Bellevue na Šmarjetni gori je pravi odgovor vsem, ki iščejo mir in sprost...
Zahod zimska poroka
Hotel Krvavec
Drugačna poroka sredi cvetočih pašnikov ali v objemu zimske pravljice.
poroka hotel rozka poročni par
Hotel Rozka
Alpska idila v romantičnem vzdušju nad dolino tisočerih luči, v znamenju večne ljubezni.
Krajinski park Golte poroka lokacija (1)
Krajinski park Golte
Zaobljubita si zvestobo na Golteh, v osrčju krajinskega parka.