X
≈

Hotel Habakuk

≈
Maribor lahko na svoj seznam znova doda prestižno poročno lokacijo.
Priljubljena lokacija za poroke se danes vrača še bolj dih jemajoča. Prenovljeni Hotel Habakuk s francoskim vrtom in kulinaričnimi mojstrovinami namreč mladoporočencem obljublja nepozaben dan!

Ko bodoča mladoporočenca pričneta z izbiro lokacije za njun slavnostni poročni dan, mariborske lokacije pogosto odpravita z zamahom roke. Prenovljeni Hotel Habakuk seznamu lokacij v naši regiji dodaja novo, tako, ki jo bodo na seznam svojih sanjskih gotovo uvrstili skoraj vsi pari.
Hotel Habakuk je kot prizorišče nepozabnega poročnega slavja velja že pred leti, sedaj pa se po prenovi z novim razkošjem in ekskluzivno ponudbo ter organizacijo poroke vaših sanj vrača še boljši in še lepši. Tako ne dvomimo, da se bo hitro znašel med najbolj priljubljenimi lokacijami za poroke v letošnjem in prihodnjih letih!

poroka hotel habakuk maribor 4

»Hotel Habakuk ponuja razkošno okolje vaših sanj, da ustvarite popolnost, ki si jo želite in si zaslužite. Samo zaželite … in uresničili bomo,« vizijo prostorov Hotela Habakuk, ki se lahko prelevijo v spektakularno prizorišče poročnega slavja, opiše Romana Šalamun iz Hotela Habakuk ter doda:
»V Hotelu Habakuk so vam na voljo naše bogate izkušnje z načrtovanjem in organizacijo velikih dogodkov. Z osebnim pristopom vam bomo pomagali pri uresničevanju sanj in popolne poroke. Vajine ideje bomo dopolnili z lastnimi izkušnjami in zamislimi, vidva pa se bosta lahko posvečala ostalim radostim, ki jih prinašajo priprave na skupno pot.«

Naj bodo na poročnih fotografijah tudi pohorski gozdovi
Hotel Habakuk ponuja možnost za pravljičen poročni obred v intimnem francoskem vrtu, v zavetju pohorskih gozdov, ki bodo iz daljave polepšali poročne fotografije, odločite pa se lahko tudi za poročno pravljico v Kristalni dvorani.

Se vam je vaša poroka, postavljena v moderno, prestižno okolje Hotela Habakuk, pravkar odvrtela pred očmi? Obrnite se na #EM#686060626f706d4760667e6e6020666e727079667f#EM#.si in skupaj zasnujte poroko svojih sanj.

Hotel Habakuk poroka v mariboru

Da bo dan kot iz sanj
Hotel Habakuk omogoča pripravo poroke povsem po vaših željah, pripravljeni pa so urediti prav vse malenkosti ter tako poskrbeti, da bo vaš dan kar najbolj brezskrben.

Čudovito prizorišče matičnega obreda? Urejeno.
Dvorana za zabavo? Urejeno.
Bivanje za goste? Urejeno.
Oblikovanje menijev in sedežnega reda? Urejeno.
Priprava daril za svate? Urejeno
Dihjemajoča poročna torta? Urejeno.
Cvetlična in druga dekoracija? Kljukica.

Brbončice bodo v oblakih
Prestižno doživetje bosta nadgradili tudi skrbno izbrana hrana in pijača. Mladoporočenca lahko tako izbirata med štirimi vrstami menijev, na katerih se bodo našle dobrote kot so telečji tatar, ocvrti raki v panko drobtinah, pohorska govedina, polenta s tartufi, sadno omizje s čokoladno fontano in še veliko več! Razkošje lahko povzdignete na še višji nivo in svoje goste navdušite s sirno ploščo, kanapeji, kraško šunko …

O tem, kako izvrstna je hrana v Hotelu Habakuk, smo že pisali, zato ne dvomimo, da so meniji božanski!
Tudi pri izbiri vin so v Hotelu Habakuk še posebej pozorni, zato boste med njihovo ponudbo naleteli na priznana in kakovostna lokalna vina, ob katerih bodo vaši svatje gotovo uživali.
Saj veste, kako hitro so običajno polni termini za priljubljene poročne lokacije, zato s snovanjem vaše sanjske poroke v objemu pohorskih gozdov v Hotelu Habakuk ne čakajte predolgo.
Poroka hotel habakuk maribor
Poroka hotel habakuk maribor 2
poroka hotel habakuk maribor 4
poroka hotel habakuk maroibor 3
poroke habakuk 11 16x9 1200x 1024x576 1
Hotel Habakuk poroka v mariboru
≈

Več iz te regije

≈
Hotel City Maribor poroka (5)
Hotel City Maribor****
Urbana poroka z najlepšim razgledom - občutek intime, moderen ambient in vrhunska kulinarika.
Poroka hotel habakuk maribor 2
Hotel Habakuk
Maribor lahko na svoj seznam znova doda prestižno poročno lokacijo.
Gozdna poročna pravljica Maribor Mariborsko Pohorj
Pohorje Village Wellbeing Resort
Ste za magično zimsko ali čarobno poletno poročno pravljico?