≈

HOTEL CITY MARIBOR****

≈
Vajin dan, vajina poroka, vajin City

Poroka je tisti življenjski dogodek, ki nam večno ostane v spominu – zaradi obljube zvestobe ljubljeni osebi in zaradi priprav, kateri namenimo ogromno časa in energije. Naj vam zaupamo skrivnost, da lahko poročni dan poteka popolnoma brez napetosti in je en sam preprost užitek.


hotel city civilni obred na terasi


Za vajin poseben dan ljubezni ima Hotel City Maribor**** odlične pogoje za izvedbo sodobne urbane poroke, saj na enem mestu omogoča izvedbo poročnega obreda in slavja do 300 oseb z živo glasbo. Za svate je zagotovljeno tudi parkirišče v hotelski parkirni hiši v treh podzemnih etažah hotela. Ob tem pa vama podarimo tudi prvo poročno noč v ekskluzivni suiti za mladoporočence.

Poročno slavje v Hotelu City Maribor**** je zagotovo nepozabno doživetje. Občutek intime, moderen ambient, odlična kulinarika in elegantna strežba predstavljajo pomembne podrobnosti v mozaiku zadovoljstva mladoporočencev.
Na razpolago sta tako vrhunska kulinarika ali preprost klasičen meni. Vrhunski kuharji hotelske restavracije City Terasa vam zagotavljajo veliko izbiro poročnih menijev s ciljem razvajanja vseh čutov. Fleksibilnost in prilagodljivost željam mladoporočencev ter zagotavljanje najvišje kakovosti, tako produktov kot storitev, so naše vodilo in odgovornost.


hotel city poroka pogostitev in zabava

Pri pripravi poroke bo ekipa izkušenih strokovnjakov skrbno prisluhnila vsem vašim željam, tako pri okrasitvi prostora, kot pri izbiri poročnega jedilnika in izvrstnih lokalnih in tujih vin. Vajinemu dnevu se bodo skrbno in predano posvetili, pa naj bo to organizacija celotnega dogodka, obred na najlepši terasi mesta Maribor ali pogostitev z zabavo.
Ohranite svoje spomine na najlepši dan v življenju s čudovitimi fotografijami z najlepšo kuliso v mestu – razgledom na reko Dravo, mesto Maribor in Pohorje.


Urbana poroka z najlepšim razgledom v štajerski prestolnici

Hotel city poroka na terasi
hotel city poroka
hotel city poroka civilni obred
hotel city nevesta in ženin v hotelu
hotel city maribor poroka
hotel city hrana na poroki
poroka v hotelu city
hotel city civilni obred na terasi
hotel city poroka civilni obred
hotel city poroka hrana
hotel city poroka hrana
Poroka v Hotelu City
Poroka v Hotelu City
Poroka v Hotelu City
hotel city poroka pogostitev
Poroka v Hotelu City
Poroka v Hotelu City
Poroka v Hotelu City
hotel city zabava družice