≈

Grand Hotel Toplice BLED

≈
Predstavljajta si nepozaben poročni dan v pravljičnem okolju ob čudovitem razgledu na idilično alpsko jezeru z magično podobo otočka s cerkvico, kjer si obljubita večno zvestobo.
Bledu, predvsem pa njegovemu otoku, ljudje že od nekdaj pripisujejo čarobno moč in ni naključje, da je kraj postal nadvse priljubljen za sklenitev zakonske zveze. Zaljubljeni pari z vsega sveta prihajajo, da bi v tem pravljičnem okolju dali pečat svoji ljubezni in si obljubili večno zvestobo.

Jezero in blejski otoček vedno znova navdušujeta. Posebno doživetje je tudi vožnja s pletno na blejski otoček, kjer je zanimiva blejska tradicija porok. Po stari tradiciji mora ženin za srečo v zakonu nesti nevesto po 99 stopnicah, ki vodijo do cerkvice. Na vrhu ženin in nevesta pozvonita na zvonček želja in obljubljena jima je uresničitev želja.

Grand Hotel Toplice z edinstveno lego na obali Blejskega jezera pa je zagotovo najboljša lokacija za nepozaben in romantičen poročni dan, ki vama bo še dolgo ostal v spominu. Poročni obred ob nabrežju jezera, vožnja s pletno na otok, zvonček želja, sproščeno slavje, poročna noč v sobi s pogledom na blejski otoček in drobni detajli bodo naredili vaš poročni dan popoln.


Poroka na Bledu

Hotel ponuja širok izbor prostorov tako za obred kot za poročno slavje. Svojo zaobljubo lahko izrečeta v objemu mogočnih kostanjev na terasi tik ob Blejskem jezeru ali v enem izmed elegantno opremljenih hotelskih salonov s prečudovitim pogledom na jezero. Za poročno slavje v ožjem krogu je kot nalašč ekskluzivna restavracija Julijana na nabrežju jezera. Za sproščena, večja poročna slavja pa je še posebej primerna dvorana Panorama, kjer boste s svati uživali ob čudovitih razgledih na Blejsko jezero in Julijske Alpe.

Za celovito organizacijo vajine poroke poskrbi popolnoma predana poročna ekipa. Tako se lahko brezskrbno predata praznovanju vajine ljubezni. Organizatorka porok poskrbi, da je vse natančno tako, kot sta si zamislila in da bo vsak trenutek poroke popoln. V hotelu vodja gospodinjstva uredi vsak detajl poroke, da je ta poseben in edinstven. Diskretno, a zanesljivo stoji paru ob strani in z drobnimi presenečenji polepša poročni dan.


najina poroka bled grand hotel toplice 34


Za prvovrstno kulinarično doživetje poskrbi ekipa vrhunskih kuharskih mojstrov, ki so v pomoč pri izbiri jedilnika, bodisi prefinjenega cocktail partyja ali razkošnega menija s prvovrstnimi kulinaričnimi dobrotami, ki prepriča tudi najzahtevnejše goste. Kulinarično ponudbo dopolnijo z odličnimi vrhunskimi vini. Slasten vrhunec poročnega slavja je poročna torta izpod rok slaščičarskih mojstrov.
Poročni dan pa se s tem še ne zaključi. Popolnemu poročnemu slavju sledi nepozabna poročna noč z romantičnim zajtrkom ob čudovitem razgledu na panoramo Blejskega jezera. Mladoporočenca razvajajo v razkošnem udobju najznamenitejšega blejskega hotela z najlepšim razgledom.

V udobju in gostoljubju bivanja bodo uživali tudi svatje, ki lahko izbirajo med različnimi apartmaji ali sobami oz. se odločijo za katerega izmed drugih hotelov Sava Hotelov Bled.


najina poroka bled grand hotel toplice
najina poroka bled grand hotel toplice 2
najina poroka bled grand hotel toplice 6
najina poroka bled grand hotel toplice 8
najina poroka bled grand hotel toplice 9
najina poroka bled grand hotel toplice 10
najina poroka bled grand hotel toplice 11
najina poroka bled grand hotel toplice 12
najina poroka bled grand hotel toplice 14
najina poroka bled grand hotel toplice 15
Poroka na Bledu
Poroka na Bledu
Poroka na Bledu
Poroka na Bledu
Poroka na Bledu
Poroka na Bledu
Poroka na Bledu
Poroka na Bledu
Poroka na Bledu
Poroka na Bledu
Poroka na Bledu
Poroka na Bledu
Poroka na Bledu
Poroka na Bledu
Poroka na Bledu
Poroka na Bledu
Poroka na Bledu
Poroka na Bledu
≈

Več iz te regije

≈
Poroka na Bledu
Grand Hotel Toplice BLED
Predstavljajta si nepozaben poročni dan v pravljičnem okolju ob čudovitem razgledu na idilično alpsk...
Zahod zimska poroka
Hotel Krvavec
Poroka malo drugače, stran od urbanih središč v romantičnem gorskem okolju v objemu gora.
poroka hotel rozka poročni par
Hotel Rozka
Predstavljajte si: Namesto hoje proti poznanemu oltarju, se lahko vi in vaš/a izbranec/ka srečata vi...
Krajinski park Golte poroka lokacija (1)
Krajinski park Golte
Zaobljubita si zvestobo na Golteh, v osrčju krajinskega parka.
Poroka na posestvu Brdo
Posestvo Brdo
Tam, kjer se doline spreminjajo v alpski svet, leži Posestvo Brdo, košček raja z mogočnimi drevoredi...