X
≈

Grad Turjak

≈
Grajska poroka v magičnem duhu viteške ljubezni
Magičnost gradu Turjak ni mogoče občutiti, brez da bi se sprehodili skozi njegove mogočne sobane, ki sedaj zopet ponujajo odlično poročno kuliso in navdih novim ljubezenskim zgodbam.

Povsem osvežen je za obiskovalce zopet odprl svoja vrata grad Turjak. Po večmesečni prenovi in rekonstrukciji zgodbe, izpod rok nadobudnih strokovnjakov, se je na gradu Turjak odprla tudi nova ponudba; načrtovanje in izvedba grajskih porok.

Mogočen grad, ki na Turjaku stoji že vse od 12. stoletja, kroji veliko skrivnostnih zgodb, kar nekaj izmed njih pa je tudi tesno povezanih z grofovsko ljubeznijo.

Velikost gradu Turjak pa ni odlična le za radovedne oči nadobudnih obiskovalcev, ampak tudi za načrtovanje porok, saj grad ponuja kar 4 lokacije za poroko. Tako lahko mladoporočenca svoj usodni ‘da’ izrečeta na dveh zunanjih lokacijah; pri grajskem vodnjaku ali majhnem grajskem dvorišču pri cerkvi ali pa se odločita za notranjo poroko, kjer lahko izbereta baročno poročno sobo ali pa novo opremljeno viteško dvorano.

Na gradu Turjak je vsaka poroka prilagojena posameznemu paru. Svoje želje in ideje posredujete poročni organizatorki, katera se bo z vami osebno pogovorila in vas kasneje vodila pri načrtovanju poroke na gradu. Na gradu Turjak se lahko odločite za civilni ali cerkveni obred ali pa oboje opravite kar na isti lokaciji. Da pa bo dan še bolj popoln, se lahko odločite tudi za grajsko pogostitev.

Naj bo vaš poročni dan čaroben in mogočen kot grad Turjak.
Grad Turjak
Grad Turjak 2
Grad Turjak poroka (16)
Grad Turjak poroka (17)
Grad Turjak poroka (25)
Grad Turjak poroka (33)
Grad Turjak poroka (38)
Grad Turjak poroka (41)
≈

Več iz te regije

≈
Grad Turjak poroka (25)
Grad Turjak
Grajska poroka v magičnem duhu viteške ljubezni
Turistična kmetija Oblak  (5)
Vila Oblak
Kreatorji pristnih trenutkov s poudarkom na domačnosti in naravi.