X
≈

Grad Bogenšperk

≈
Romantična poroka v zavetju renesančnega gradu na severnih obronkih dolenjskega gričevja.

Zgodba, ki se začne na gradu Bogenšperk...

Na severnih obronkih dolenjskega gričevja, ob glavni cestni povezavi Dolenjske in Zasavja, tako rekoč v središču Slovenije, leži grad Bogenšperk, ki velja za enega najlepših slovenskih gradov. Renesančni grad ima dolgo tradicijo priprave iz izvedbe poročnih protokolov.

Poročita se lahko v grajski dvorani ali pod krošnjami mogočnega lipovega drevoreda. Obred je opremljen s spremstvom vodje protokola, ki poskrbi, da je ta dan še posebej svečan, saj zbrane sprejme, nagovori in vodi skozi obred. Ob zdravici in glasbeni spremljavi se vajina poročna zgodba začne. 

grad bogenšperk poroka lokacija (2)

Kuhla, ki krčmari na gradu, poskrbi tudi za nadaljevanje veličastnega grajskega doživetja, saj vajinim svatom pripravi čarobno pogostitev na treh izbranih lokacijah, »Pod Skal`co«, na Grajski terasi ali Grajski jasi. Vajin poročni dan se lahko nadaljuje v objemu grajskih zidov, kjer pripravimo tudi poročno slavje.  Poročno lokacijo opremi grajska cvetlična dama, ki z izbranim okusom poskrbi, da poročni dan zasije v edinstveni luči. Grajski prostori so vama na voljo za fotografiranje na dan poroke in že tudi dan prej. 

Vsak par, ki se pri nas poroči, je za nas posebna zgodba, ki jo začnemo pisati že na dan, ko se prvič srečamo. Želimo se približati vsaki želji in jo spretno vplesti v naše zgodbe. Te postavimo v čudovito kuliso najmlajšega gradu na Slovenskem. In zgodbe, ki so spisane pri nas, so lepe, drugačne, posebne in takšne, ki ostanejo.
grad bogenšperk poroka lokacija (1)
grad bogenšperk poroka lokacija (2)
grad bogenšperk poroka lokacija (3)
grad bogenšperk poroka lokacija (4)
grad bogenšperk poroka lokacija (5)
grad bogenšperk poroka lokacija (6)
grad bogenšperk poroka lokacija (7)
grad bogenšperk poroka lokacija (8)
grad bogenšperk poroka lokacija (9)
grad bogenšperk poroka lokacija (10)
grad bogenšperk poroka lokacija (11)
grad bogenšperk poroka lokacija (14)
grad bogenšperk poroka lokacija (15)
grad bogenšperk poroka lokacija (16)
grad bogenšperk poroka lokacija (17)