X
≈

Bled Rose hotel

≈
Bled Rose hotel **** - pravljična poročna lokacija na obali Blejskega jezera
         Foto: Ana Gregorič

Bled Rose hotel je nov dizajnerski hotel na Bledu – le nekaj metrov od Blejskega jezera, idealen za organizacijo vseh vrst porok in poročnih slavij, pa tudi dekliščin, obletnic in drugih dogodkov.

Hotel nudi 2 čudoviti lokaciji za zunanji civilni obred s sanjskim razgledom, nahaja pa se v neposredni bližini cerkve Sv. Martina. Po želji se lahko cerkveni obred organizira tudi na Blejskem otoku.
Poročno slavje se odvija dolgo v noč v sodobni in elegantno opremljeni Rose dvorani, ki v banketni postavitvi sprejme do 170 svatov, v drugačni postavitvi pa tudi do 350 svatov, kar so največje kapacitete na Bledu. Postavitev lahko seveda prilagodimo vašim željam in potrebam.
Hotel razpolaga z 88 dizajnerskimi sobami in suitami, ter še 3 konferenčnimi dvoranami ki jih lahko namenimo pripravam na poroko.

Za razvajanje brbončic bosta poskrbela chef Grega Rozman, član slovenske kuharske reprezentance z izkušnjami iz restavracij z Michelinovimi zvezdicami, in Urša Sonnewald, hišna slaščičarska mojstrica ter specialistka za dekoriranje tort. Menu hrane in ponudbo slaščic oblikujemo v sodelovanju z vsakim parom posebej. Ponudbo dopolnjuje bogata vinska karta, ki vsebuje tako domača kot tuja vina.

Hotel na dan poroke spremenimo v pravljično in z okusom opremljeno lokacijo, kjer se bodo vsi dobro počutili.

Od ostalih poročnih lokacij nas loči predvsem ekskluzivnost lokacije, natančno premišljen notranji design, »out of the box« razmišljanje in brezmejna skrb za goste. Tudi v trenutnih negotovih časih nemoteno organiziramo dogodke in natančno sledimo vsem aktualnim ukrepom.

Vabljeni k obisku Bled Rose hotela – z veseljem vam razkažemo naš hotel in poklepetamo o vaših poročnih načrtih ob okusni kavici.


Foto 1, 2, 3: Ana Gregorič
Foto 4: Katarina Benček
Foto 5, 6, 7: Ana Kete

Ana Gregorič   Bled Rose Hotel
Bled Rose Hotel (1)
Bled Rose Hotel (2)
Bled Rose Hotel (3)
Bled Rose Hotel (4)
Bled Rose Hotel (5)
Bled Rose Hotel (6)
≈

Več iz te regije

≈
Ana Gregorič   Bled Rose Hotel
Bled Rose hotel
Bled Rose hotel **** - pravljična poročna lokacija na obali Blejskega jezera
Zahod zimska poroka
Hotel Krvavec
Drugačna poroka sredi cvetočih pašnikov ali v objemu zimske pravljice.
Hotel Rozka poroka (13)
Hotel Rozka Krvavec
Ustvarjalci preprostih vendar edinstvenih praznovanj čustev.
Poroka na prostem Visoko Škofja Loka
Škofja Loka in Visoko
Zapišita svojo zgodbo o ljubezni in predanosti v zavetju tisočletnega mesta ali v objemu neokrnjene ...