X
≈

Svečane obleke

≈
Izbrati popolno obleko za svečano priložnost je včasih težka naloga. Še posebej, če se nam zazdi, da so obleke v modnih katalogih, na slikah ter na obešalnikih videti odlično, ko pa jih oblečemo, pa to ni tisto, kar želimo ...
Predvsem pa je iskanje in tekanje po trgovinah neprijetno in naporno. Pred nakupom vaše sanjske obleke, v kateri boste zažareli, pa vam želimo podati nekaj zlatih pravil.

Elegantne obleke
Če želite biti v vsakem trenutku primerno oblečene, je dobro, da imate v svoji garderobi več različnih slogov in odtenkov oblek. Pri nakupu pa naj vas vodi načelo, da boste izbrano svečano obleko iz omare potegnile več kot enkrat. Videz pa boste lahko spreminjali z modnimi dodatki.

Obleke za družice
Vas je nevesta izbrala za svojo družico in bosta skupaj izbrali najprimernejšo obleko, ki jo boste nosili na njen dan? Izbirate lahko med glamuroznimi, preprostimi, trendovskimi pa tudi formalnimi slogi. Pomembno je, da se barve in slog obleke za družice ujemajo s celostno podobo poroke. Bela barva je rezervirana za nevesto, zato nikakor ne pride v poštev.

maturantske obleke pk porocnikoticek

Večerne obleke za neveste
Nekatere neveste se po poročnem obredu pred zabavo preoblečejo v bolj udobno obleko. Ta naj bo lahkotnejša, predvsem pa še vedno nekaj posebnega, saj je to še vedno vaš dan in vaša noč! Drzna barva in mini dolžina? Zakaj pa ne!

Obleke za maturantke
Sodobna maturantka ima glede izbire popolne obleke za maturantski ples vse bolj sofisticiran okus. Pomembni so kroji, ki pripovedujejo zgodbo o njenem karakterju, barve tkanine pa opisujejo njeno razpoloženje. Obleka naj bo odraz mladosti in njene energije. Iz kolekcije maturantskih oblek izbirajo obleke tudi osnovnošolke za valeto ali birmo.