X
≈

Poročni make-up

≈
Eden od najpomembnejših stvari pri nevesti je zagotovo njen videz.
Poleg čudovite poročne obleke, poročnih čevljev, poročne frizure je zagotovo pika na i k njenemu popolnemu izgledu njen make-up. Neveste se še vedno največkrat odločajo za naraven videz in ne vpadajoče zemeljske tone. Takšen videz zagotovo priporočamo tudi tistim nevestam, ki niso navajene močnega make-upa ali se morda ne ličijo vsakodnevno. Tiste pogumnejše med vami, pa si lahko privoščite tudi rdečo šminko na ustnicah ali močnejšo obrobo oči in senčila. 

NR 2 3

Make up artist kozmetične hiše Shiseido je ustvaril dva čudovita "looka" za nevesto.
Zemeljski, topli odtenki rjave, bronaste, antično roza ali lososove - ta senčila pristajajo prav vsaki nevesti in stilu poroke.

porocni make up
porocni make up revija moja poroka

Pati Dubroff - svetovno znana make up mojstrica, je za vse neveste, ki so izbrale poročne obleke modne hiše Pronovias pripravila dva osupljiva videza.

porocni make up revija moja poroka12

porocni make up revija moja poroka1

Pati je ena od najvplivnejših umetnikov ličenja, ki deluje v Hollywoodu. Njene tehnike ličenja odlikuje vodilni položaj v industriji lepote,  katere so pridobile številne zveste stranke. Med njimi najdemo tudi številne znane obraze iz sveta vplivnih, kot so Gwyneth Paltrow, Kate Bosworth, Naomi Watts, Jessica Biel, Miley Cyrus, Ellen DeGeneres, Eva Mendes, Sheryl Crow, Julianne Moore, Drew Barrymore and Gisele Bundchen, in drugi.

Na dogodku je Pati prikazala tri videze, za različne stile poročnih oblek (za glamurozni stil je izbrala obleko Vanila, za kozmopolitanski stil obleko Vicenta ter za klasični stil obleko Ianiro).

Poročni videzi so nastali v newyorškem salonu Pronovias. PATI DUBROFF uporablja ličila NARS.


Ni komentarjev
Prijavi se za komentiranje!
≈

Več iz te rubrike

≈
Ličenje za poroko
Poročni make-up
Eden od najpomembnejših stvari pri nevesti je zagotovo njen videz.
poročni make up
Zvezdniški make-up
poročna manikura
Poročna manikura
Detajl na katerega ne smemo pozabiti