X
≈

Poročne obleke

≈
Za vse vas, modne navdušenke, smo pokukali na poročne steze in ponovno odkrili nekaj prečudovitih kreacij, ki so nas popolnoma navdušile, zato jih preprosto moramo deliti z vami.
ROMANTIČNE POROČNE OBLEKE
Še vedno prevladujejo klasični poročni kroji, z veliko tančicami in čipkami, ki poživijo še tako, morda že dolgočasno, belo barvo. Letošnji trend pa so zagotovo do vratu zaprte obleke, z ravnim dekoltejem in pokritimi rameni. Na modnih stezah je ponovno možno opaziti črno, ki kot eleganten dodatek pentlje ali lasnega obroča popestri celoten nevestin videz. Trend, ki se vrača pa so zagotovo rokavčki. Nežna tančica ali čipka za vse navdušenke vintage in retro navdušenke. Na oblekah so prisotni elegantni volančki, vendar niso tako izraziti kot minula leta, ampak so zgolj nežno nakazani na krilu.

poroka bo porocne obleke ST PATRICK
Poročna hiša ST. PATRICK


IZSTOPAJOČE POROČNE OBLEKE
Želite na poročni dan izstopati? Potem klasične linije zagotovo ne bodo prišle v poštev za vas. Ste morda pomislile na barve, lahko se poigrale tudi z dolžino ali volumnom ...Kratki balončki so pogosta izbira tujih nevest, pri nas pa vseeno raje posegamo po preprostih krojih. Ste ponosna lastnica lepih, dolgih nog? Zakaj bi jih skrivale? Nekatere obleke so krojene naravnost za to. 

poroka bo porocne obleke YOLAN CRISjpg
Poročna hiša YOLAN CRIS


OZKE POROČNE OBLEKE
Če bi nas vprašali, kakšno obleko bi izbrali mi, bi se med letošnjimi zmagovalkami znašel ozek kroj. Morda si mislite, da ni nič posebnega, toda ravno v tem je čar teh kreacij. Preproste, padajoče, izredno lepo nosljive. Si za poročni dan lahko želite še kaj več? Tudi ozke obleke lahko popestrimo z naborkom v pasu ali pa celo z dodanimi žepi. Poročne obleke, ki so jih nosile vaše mame, se vračajo. Če želite slediti trendu, lahko pokukate kar v domačo omaro in preoblikujete obleko, ki jo je nosila mama, ali pa se odločite za kakšno izmed sodobnejših različic v salonu. Trendi na področju poročnih pričesk letos priporočajo predvsem klasične spete pričeske, če pa si želite imeti spuščene lase, si lahko omislite tudi kakšen prikupen klobuček. Ozki in lahkotni satenasti kroji kot obvezen dodatek obleki zahtevajo naramnice. Te so lahko ozke in skorajda neopazne ali pa skupaj s preostalim delom obleke elegantno pokrijejo ramena.

poroka bo ozke porocne obleke
Poročna hiša WE DO ECO


PROSOJNE POROČNE OBLEKE
Poroka je dogodek, ki zahteva glamur in eleganco. In to lahko izrazite tudi z izborom svoje obleke. Za uradni ali cerkveni del lahko oblečete bolj klasično, zaprto obleko, za večerni del pa se lahko oblečete v kaj lahkotnejšega. Kroj morske deklice je kot nalašč za vse tiste, ki želite na prefinjen način poudariti svojo postavo.
Ne pozabite na vlečko ali tančico, ki bo zaokrožila vaš popoln modni videz.

leonie 011
Poročna hiša LEONIE

KRATKE POROČNE OBLEKE
Pri slovenskih nevestah zelo iskane, saj so preproste poroke v naravi zelo priljubljene. Kratke obleke so tudi pametna izbira za neveste, ki se boste poročile v toplih krajih in jih čaka napornejše potovanje in cel kup prtljage. Kratkih krojev je na voljo veliko - od širokih kril, ki so nekako v ospredju, pa vse do oprijetih, ki so primernejši za nevestino drugo obleko, v katero se bo preoblekla po polnoči. Razkošne kratke obleke priznanih poročnih hiš boste v salonih našle tudi za izposojo. Vseeno pa je več kratkih oblek na voljo za nakup.

poroka bo ozke porocne obleke KRATKE
Modna hiša POESIE SPOSA