X
≈

Zimska pravljična poroka

≈
Na kaj morate biti pozorni, če boste svoj "DA" dahnili v zimskih mesecih.
1. ZIMSKA SVETLOBA
Organizirajte poroko in poročno fotografiranje dovolj zgodaj, da imate še vedno naravno svetlobo, ki bo zadoščala za izvedbo edinstvenih poročnih fotografj. Najboljše je, da si vzameta čas za poročno fotografiranje pred civilnim obredom, da ne pustita čakati svatov na mrzlem.

2. VAJINA POROČNA OBLAČILA
Klasične poročne obleke so na srečo precej kompaktne in večplastne. Vseeno pa priporočamo tudi toplejše nogavice, rokavice ali dodaten par škornjev. Tudi plašč ne bo odveč, v salonih povprašajte za ponudbo toplih bolerov različnih dolžin, ki si jih lahko tudi izposodite. Ženini naj posežejo po kakovostni obleki, predvsem je pomembna sestava tkanine. Več je volne, kvalitetnejša in toplejša je obleka.

zimska poroka 9

3. KRAJ
Vsekakor vam priporočnamo, da je pot med lokacijami čimkrajša. Namreč upoštevati je treba vremenske pogoje, ki se pozimi lahko kaj hitro spremenijo v snežni vihar.

4. BARVA IN CVETJE
Zimska poroka vama ne more dati toliko bogate barvne palete kot morda drugi letni čas, vendar pa je to zagotovo najprimernejši čas, za temnejše odtenke, ki zaradi beline ne bodo delovali turobno. Še vedno vaju čaka bogat izbor cvetja in zimskih dodatkov, kot so smrekove vejice, storži, zimzeleno cvetje in drugi gozdni plodovi.
Ni komentarjev
Prijavi se za komentiranje!
≈

Več iz te rubrike

≈
elegantni stoli
Izposoja stolov za poroko
Poroka v ameriškem stilu, ki si jo želijo vse neveste!
zimska poroka
Zimska pravljična poroka
Na kaj morate biti pozorni, če boste svoj "DA" dahnili v zimskih mesecih.
rose gold družice
ROSE GOLD poroka
Najbolj trendi barvna tematika