X
≈

Poročna dekoracija

≈
Poročna dekoracija da tisto piko na i celotnemu dnevu, zato je še kako pomembna kakšna je.

Pri tem je naš prvi nasvet vsekakor, da je usklajena s celotno nitjo poroke. V mislih imamo tako barvo kot tudi cvetje ali morebitne ostale detajle. Veliko stvari lahko naredite sami, pri nekaterih pa boste morda potrebovali malce več strokovne pomoči s strani vašega cvetličarja.

Najbolj vsestranski izdelki za okraševanje, ki bodo zagotovo koristili tudi vam:

SVEČE
Izredno dostopne, vendar po drugi strani odlične za zapolnitev prostora. Uporabite jih lahko pri namizni dekoraciji svečane pogostitve, predvsem bo zažarela v večernem času in pričarala posebno vzdušje.

poročne sveče

Uporabite steklene svečnike različnih velikosti in vanj položite sveče. Sveče so odlična kombinacija s svežim cvetjem.


POM-POM
 To majhno papirnato okrasje v poljubnih barvah čudovito zapolni prostor in doda malce igrivosti celotnemu dogodku. Kombinirate različne barve in velikosti, s pom pom pentljami pa bodo čudovito okrašeni tudi stoli na poročnem obredu.

pom pom

Pom-pom poročno dekoracijo lahko naredite popolnoma sami. Pom pom pentlje kupite tukaj.

CVETLIČNI LISTIČI
Barvne cvetlične lističe lahko uporabite pri okrasitvi obreda, kot del namizne dekoracije ali pa vaju z njimi posujejo ob prihodu iz cerkve ali od matičarja.

ORGANZA v roli
Primerna tako za okrasitev stolov, vašega poročnega avta, dvorane, ... 

Organca v roli

ŠLAJER
Roža poznana tudi kot pajčolanka spada med najbolj vsestransko in uporabno poročno cvetje. Kot prvo že zaradi svojih nežnih drobnih cvetov, ki se nežno zlijejo s prav vsako okolico. Po drugi strani pa ravno zaradi široke strukture vej omogočajo bogato zapolnitev prostora.

porocni sopek s slajerjem

Vsestransko uporaben šlajer.

STOLI
Poročni obred dvignite na višjo raven! Elegantni beli stoli z blazinico so kot nalašč za čudovit izgled in WOW efekt. Prevleke za stole so že zdavnaj preteklost ...
Stole lahko enostavno najamete.

Izposoja stolov za poroko


Nekaj idej kako prihraniti tudi pri poročni dekoraciji:

1. Osrednji aranžma
Vajin cvetličar vama lahko naredi samo en cvetlični aranžma, ki ga lahko uporabita za osrednji aranžma v cerkvi ali pri civilnem obredu, uporabita pa ga tudi za svojo poročno mizo. Namesto svežega cvetja pa lahko uporabite tudi sveče.

2. Okrasitev gostišča
Veliko hotelov in gostišč v ceno menijev vključuje tudi osnovno okrasitev gostišča (barvni tekači, cvetje …). Če vam njihova okrasitev zadošča, potem ste tudi tu že nekaj prihranili, sicer pa lahko njihovo okrasitev le še malce dopolnite s svojo (morda dodate kakšne pom-pome, svečke …).

3. Uporabite domače cvetje
Pomislite, kdaj se poročite in katero cvetje takrat raste v naravi ali v domačem vrtu. Spomladi najdemo čudovite tulipane in narcise, z majem se že začne sezona hortenzij, ki zaradi svojih bogatih cvetov čudovito zapolnijo prostor. Potem sta tu še pšenica (tako zelena kot že suha) in šlajer, ki je zaradi svojih nežnih ter drobnih belih cvetov odličen za kakršno koli cvetlično dekoracijo. Zelo poceni lahko dobite tudi nageljne, ki zaradi svoje žive barvne palete in nežne strukture že skorajda spominjajo na potonike. Da ne omenjamo lepega travniškega cvetja v poletnem času ... 

4. Združite sedežni red in meni
Na posamezni meni lahko napišete še ime povabljenca in že ste prihranili ter družili dve stvari v eno. 


Če se boste okraševanja lotili sami, vama bo v veliko pomoč obisk spletne poročne trgovine www.porocna-trgovina.com