X
≈

Poročna darila

≈
Kaj si pari resnično želijo?
Vsi se poročamo zaradi ljubezni in ne zaradi pričakovanja daril. Če je kje kakorkoli drugače, potem velja za pare razmislek že tu. Tudi vsakega povabljenega gosta smo iskreno veseli, saj je tam zato, ker si brez njega preprosto nismo mogli predstavljati popolnega dne. Nenapisana etiketa pa gosta uči, da mora ob takšnem dogodku prinesti darilo. Seveda darilo po njegovih zmožnostih.

Darila za poroko

In kako naj par gostu pove, kaj si resnično želi?
Nekaj dejstev:
- Pari pred poroko največkrat že prebivajo v istem gospodinjstvu.
- Poročamo se malce kasneje, zato se seveda predpostavlja tudi to, da smo finančno že bolje situirani.
- Pari imajo največkrat že enega ali več otrok.

Zato vam glede na dana dejstva predlagamo, da morda poleg denarja ali bonov podarite kakšno izvirno darilo, doživetje ali unikaten oblikovalski izdelek, ki ga niste kupili spotoma v najbližji trgovini, ampak ste se potrudili in pri tem res mislili na par. Verjemite nam, da vam bosta mladoporočenca zelo hvaležna.

Nekaj izvirnih idej:
- podarite jima posebno oblikovan umetniški izdelek, ki je tudi funkcionalen;
- podarite jima doživetje (vikend paket v luksuznem hotelu, razvajanje v dvoje v prestižni restavraciji);
- morda namesto denarja podarite darilne bone za adrenalinski park, skok s padalom, vstopnici za ogled športnega dogodka ali koncerta...;
- oblikovanje poročne knjige, vikend varstvo otrok, masaža ipd. ali pa morda katero drugo znanje ali veščina, ki jo obvladate sami;
- košarica z njunimi najljubšimi izdelki.

poročno darilo darilo za poroko


Koliko denarja podariti?
Še eno od pogostih vprašanj, ki ga dobimo v uredništvo od bodočih gostov. Vrednost vašega darila naj bi »pokrila« vašo večerjo, zato je najpogostejši znesek 50 € na osebo. Otrok seveda ne vključujemo! Lahko pa denar podarite na malce bom zabaven način. Zmenjajte ga v kovance in jima ga podarite v hranilniku ali okvirjenega v sliki.

poročni hranilnik


Dragi pari: gostje niso tam zato, da finančno podprejo vajino poroko, ampak da podprejo vajino ljubezen!