X
≈

Moška poročna moda

≈
Ženini, poskrbite, da bo pogled na vašo poročno opravo resnično paša za oči.
Urejena ženin in njegova čudovita nevesta privabljata občudujoče poglede na svoj poročni dan.
Oglej si trende kolekcije 2018!
Kakšen pa mora biti ženin, da bo skladen z nevesto?
Vsem ženinom priporočamo, da oblačila prilagodijo nevestini obleki in slogu poroke. Če ima nevesta bogato, glamurozno obleko, potem mora ženin pač slediti nevesti in se mora izbrati trodelno obleko. Izbira lahko med svetlečimi tkaninami elegantnih barv, telovnikom in svečano kravato, srajco s pristriženim ovratnikom in manšetnimi gumbi. Tudi čevlji naj bodo svečani in posebni.
Če pa je nevestina obleka minimalistična in skromnejša, in gre za "pinkik" poroko, pa je tudi ženinu dovoljeno, da je oblečen bolj neformalno. Vsekakor naj poseže po svečani srajci in kakšnem detajlu, ki ga lahko uskladi z barvno temo nevestinega šopka.

After Six 2016 1  Look 06 07 01

Ženinova obleka pa bo odvisna tudi od letnega časa.
V poletnih mesecih priporočamo poleg klasičnih sivih odtenkov bolj sveže barve in lahkotnejše tkanine, v jesensko-zimskem času pa so primernejše temnejše barve ter materiali z mešanico volne.

moske porocne obleke revija moja poroka

Ženin lahko izbere svetleče tkanine z različnimi vzorčki, ki delujejo bolj svečano.

Materiali poročnih oblek
Vsekakor mora biti ženinova poročna obleka narejena iz najboljših tkanin - najbolj priljubljen material pri uveljavljenih proizvajalcev, kot so Carlo Pignatelli, Wilvorst, Digel, Hugo Boss, Karizma, ... je fina runska volna in mešanica volne s svilo, moherjem ali kašmirjem. Iz teh materialov oblikovalci krojijo klasične in nosljive obleke, za bolj futuristične pa posežejo po poliestrih. Poletne kolekcije so nemalokrat izdelane iz mešanic volne in bonbaža ali lana. Le te pa se veliko bolj mečkajo in mora ženin še posebej paziti, zato so bolj primerne za neformalne poroke, pri katerih je strog protokol prej nadloga kot pravilo.

After Six 2016 1  Look 12

Barve poročnih oblek
Že dolga leta prevladujejo klasični temni odtenki. A vseskozi so v kolekcijah prisotni tudi svetlejši peščeni ter nadvse modni odtenki - olivno zeleni, v barvi jajčevca in kostanjevi barvi. Črna pa je tako ali tako večna stalnica pri svečanih oblekah in jo bo najlažje kombinirati z ostalimi barvami iz poročne tematike.

moske obleke po meri porocnikoticek1

K obleki obvezno spadata telovnik in kravata, ki sta lahko iz istega materiala kot obleka ali pa sta narejena iz svile. Suknjiči se večinoma zapenjajo na dva ali tri gumbe, prav tako ni več zaslediti suknjičev, ki se zapenjajo zelo visoko.

Nakup ženinove obleke
Velikokrat, ko je moški postavljen pred vprašanje nakupa svečane obleke, se mu poraja kopica dilem: naj bo nakup praktična zadeva, prilagajanje modnim trendom ali osebnostnem slogu ali pa naj se prepusti nasvetom nekoga drugega. Pogosto nismo zadovoljni v obleki, ki nam jo modro svetujejo razne tete ali mamine prijateljice, ki se "spoznajo" na modo. Tudi ženin si mora vzeti čas. Nakup naj opravi premišljeno, brez naglice, in najbolje, skupaj z nevesto.

moske porocne obleke v porocnem koticku

Ponudnike moških poročnih oblek si oglejte tukaj ...

Ni komentarjev
Prijavi se za komentiranje!
≈

Več iz te rubrike

≈
ortoski lesen metuljcek set porocna trgovina2
Leseni metuljčki
Modni dodatek za popoln videz boho ženina.
Moške poročne obleke
Moška poročna moda
Ženini, poskrbite, da bo pogled na vašo poročno opravo resnično paša za oči.
moska kravata ckraljevsko modra porocna trgovina
Poročne kravate
mansetni gumbi
Manšetni gumbi
Z izbiro pravih manšetnih gumbov, se bo vsaka klasična moška obleka, spremenila v imenitno in edinst...