≈

Wedding Weekend Portorož, sejemski utrinki

≈
13. marec 2020
Veseli smo, da svojo poročno zgodbo ustvarjate skupaj z nami.
Poroka je zagotovo eden najlepših dogodkov v življenju dveh posameznikov. Zato radi poskrbimo, da so takšni trenutki skrbno načrtovani. Obiskovalci poročnega sema v Portorožu so imeli priložnost spoznati več kot 20 razstavljalcev, ki so se potrudlili, da bi parom kar se da olajšali organizacijo tako posebnega dogodka, kot je poroka!

Za vse, ki si poročnega sejma niste uspeli ogledati v živo, smo pripravili kratke poročne utrinke, kjer si lahko ogledate fotografije s sejma ter pobliže spoznate zares izjemne razstavljalce. 

Poročni sejem Portorož (21)

Salon poročnih oblek POROČNI KOTIČEK
Poročni salon kjer vam je na voljo največja izbira ženskih in moških poročnih oblek!  Na pomerjanje se lahko naročite kar on-line. S pomočjo strokovnih in izkušenih svetovalk, boste zagotovo našli svojo sanjsko obleko, v kateri bo vaš dan popoln! Na voljo so vam tudi poročni čevlji, spodnje perilo, nakit in ostali poročni dodatki. Veseli bodo vašega obiska!

Poročni prstani Zlatarne CELJE
Zlatarna Celje vam že 170 let ponuja popolno izbiro zlatega, srebrnega, diamantnega nakita, zaročnih prstanov, poročnih prstanov in poročnega nakita. Svoje poslanstvo uspešno gradijo na dobro znani tradiciji, kakovosti, znanju in blagovni znamki.

Poročni sejem Portorož (4)

Organizatorki porok TT EVENTS
Se želite izogniti stresu in bremenu organizacije kot tudi same koordinacije poroke? Potem je TT EVENTS kot nalašč za vas! Organizatorki porok vam pomagata poiskati stil poroke – rdečo nit, ideje, uskladiti načrtovanje pri izbiri vaše popolne ekipe poročnih strokovnjakov, predvsem pa sta prisotni pri realiziranju vseh dogovorjenih zamisli, ki jih boste uresničili na vaš dan!

Poročna spletna stran POROČNIKLIK.SI
Vse za poroko z enim klikom! Za vaju izdelajo poročno spletno stran z elektronsko prijavo svatov, ki samodejno sešteva vse potrjene svate ter njihovo izbiro menijev. Spletna stran bo stilsko izhajala iz poročnih vabil, katera vam z veseljem oblikujejo po vaših željah. Rdeča nit poroke je navadno razvidna že iz vabila, tako vam tudi vse ostale tiskovine, kot so tabla dobrodošlice, sedežni red in menije izdelajo v enakem slogu. Za piko na i vam z dekoracijo poročni prostor spremenijo v nepozabno pravljico.

Poročni sejem Portorož (55)

Poročne torte ČAJNICA VANILLA
Anja Tepeš, ki stoji za poročnimi tortami v Čajnici VANILLA, izdeluje poročne torte iz naravnih sestavin in vedno s ščepom strasti! Za razne praške in ojačevalce okusa v njenih kreacijah ni prostora, saj meni da je kakovost sestavin poglavitnega pomena.
Anja se je izobraževala pri največjih mojstrih izdelave sladic iz naravnih sestavin v Angliji, pa tudi v Sloveniji. Pridobljeno znanje je s svojimi dodatki oblikovala v njen edinstven slog izdelovanja poročnih tort.
Da bi se lažje odločili, kakšno torto bi radi imeli, imate na voljo individualne brezplačne degustacije 5 okusov po lastni izbiri! Takrat se lahko pogovorite tudi o morebitnih povsem individualnih okusih. Dostavo tort vršijo po vsej Sloveniji.

Zlatarna ZMAY JEWELRY
Unikatni kot vaša ljubezen so poročni prstani Zmay izdelani po naročilu. Nakit Zmay predstavlja ekipa mladih ustvarjalcev in entuziastov usmerjena k enemu cilju: oblikovanju in ročni izdelavi čudovitih izdelkov iz plemenitih kovin z dragimi kamni za posebne in vsakdanje priložnosti. Z veliko strastjo ustvarjajo brezčasen zlat nakit bodisi po naročilu ali kot del njihovih standardnih kolekcij. Navdihuje jih lepota plemenitih kovin, diamantov, dragih kamnov in verjamejo v svobodo lastnega, osebnega izražanja. Zaradi tega, z velikim veseljem, sprejmejo vsako željo za kreiranje zlatega izdelka iz vaših sanj.

Poročni sejem Portorož (6)

Poročna lokacija GRAD GREDIČ
Gredič, položen v samo osrčje prelepe gričevnate pokrajine vinskih trt do koder seže pogled, bo zarisal sanjske kulise za vaš najlepši dan. Grajski zidovi dvorca, toplina in udobje restavracije ter dih jemajoča eleganca vinoteke s svečanim templjem penin bodo navdih romantičnih spominov v vašem poročnem albumu. Pričarali bodo idilično prizorišče za izvedbo civilnega obreda s pogledom na brezčasne briške griče, skrbno urejeni ambienti v notranjosti s sodobnimi dodatki bodo vam in vašim gostom nudili razkošno izkušnjo na vsakem koraku, grajska suita pa je kot nalašč za nevesto in njene družice, ko se pripravljajo na obred.

Poročni šotori PETRE
Poroka na prostem je nekaj najbolj čudovitega. S 25 let tradicije so vodilni ponudnik poročnih šotorov v Sloveniji. Poleg šotora vam pomagajo pripraviti tudi dekoracijo prostora (vaze, svečnike, aranžmaje, ...).

Poročni sejem Portorož (62)

Zlatarna STERLE
Za bodoče mladoporočence so pripravili bogato izbiro brezčasnih poročnih prstanov. Vsi poročni prstani so izdelani z veliko mero natančnosti in po najvišjih standardih kakovosti. Nudijo vam edinstvene poročne prstane iz zlata, srebra, jekla in titana. Za najbolj zahteven okus pa so pripravili prestižno kolekcijo poročnih prstanov iz platine. Dovolite se zapeljati vrhunskemu dizajnu, kvalitetni izdelavi in večnim diamantom!

Poročna lokacija HOTEL KEMPINSKI PALACE PORTOROŽ
Prava življenjska pravljica – poročni dan, je tisti dan v življenju, katerega spomini trajajo večno in dan, na katerem mora biti vsak trenutek popoln. Je unikaten, nepozaben ter pravljičen dogodek v življenju vsakega posameznika. V hotelu bodo poskrbeli za dan popolnih trenutkov, kot iz vaših sanj. Poročni meniji, poročne torte in personalizirana storitev, usmerjena na vas in vaše edinstvene želje. Vse to in še več, čaka na vas v luksuznem hotelu Kempinski Palace Portorož!

Poročni sejem Portorož (63)

Foto in video AISLEWEDDINGS
Gregor, Erik in Amadej, so mladi prijatelji, ki obožujejo poročno fotografijo. Njihova fotografija zagotavlja, da bo vaš poročni dan ujet na pristen, lep in spontan način. Omogoča užitek in lep spomin na poročni dan vam, svojcem in prijateljem. So visoko izobraženi ustvarjalci vizualnih podob in svoje znanje spretno uporabljajo ob pripovedovanju vajine poročne zgodbe.

Poročna lokacija BLED ROSE HOTEL
Naslednje poglavje romantične pravljice napišite v pravljičnem okolju Blejskega jezera. Vsak par ima za sabo edinstveno ljubezensko zgodbo, zato si zasluži tudi edinstveno poroko. Veselje do soustvarjanja porok bo izkušena ekipa Bled Rose Hotela poskrbela za popoln poročni dan.
Za vas bodo začrtali stil in program poroke po vaših željah, poiskali najustreznejše ponudnike poročnih storitev, nudili nasvete in pomoč pri urejanju potrebne dokumentacije ter skrbno vodili in koordinirali vaš poročni dan!

Poročni sejem Portorož (58)

Atelier MOMENTS by HISHA
Podjetje Moments By Hisha vas vabi v svoj atelier, kjer v vrhunskem ambientu ponujajo planiranje in organizacijo porok, interior design ter kolekcijo poročnih oblek ruske blagovne znamke Olivia Bottega. Pod njihovim okriljem vam svetujejo o izboru obleke, makeupa, frizure, dekoracije prostora, izbora glasbe, fotografa ter same organizacije poroke. Sodelujejo s preizkušenimi in vrhunskimi izvajalci, ki bodo za vas ustvarili nepozaben dogodek.

Zlatarna MIRAGE
Zlatarna MIRAGE je mlado podjetje, ki ima lastno, visokokakovostno blagovno znamko zlatega nakita, imenovanega MIRAGE. Močan pridih elegance naredi poročne prstane tako edinstvene, da pritegnejo še tako izbirčne. Ker z nakitom ne želimo le vzbuditi pozornosti, ampak jo tudi obdržati, se pri izdelavi posvetijo vsaki majhni podrobnosti ter jo seveda izpopolnijo. Vsi prstani so izdelani ročno in z največjo natančnostjo.

Poročni sejem Portorož (57)

Poročna fotografija FOTO STUDIO PER&KOFOL
Martina in Antonio sta več kot fotografa: sta lovilca trenutkov, izrazov in zgodb. Poroka ni le eden najlepših dni vašega življenja. V resnici je skupek majhnih korakov, prehojenih skozi dneve, mesece, leta, ki so vas pripeljala do poroke. Pomembno je, da se odločite za poročnega fotografa, ob katerem boste sproščeni in ki bo trenutke vašega poročnega dne lovil in ujel na najboljši možni način – tako, da bo čutil z vami in okolico ter poskrbel, da boste tako vi kot ostali gostje z veseljem in še dolgo občudovali spomine, ujete na fotografijah!

Zlatarstvo LAVTIŽAR

Unikatni izdelki Zlatarstva Lavtižar sodijo v vrh umetnostne obrti in sledijo sodobnim oblikovalskim trendom. Izbira, dovršenost, izjemnost in kvaliteta poročnih prstanov vas bodo še dolgo spominjali na najlepši dan v vašem življenju. Izbira vzorcev je velika, izdelajo pa vam tudi prstane po vaših željah in predlogih. Znotraj poročnega prstana vam ročno napišejo želeno besedilo, kvaliteto izdelka pa poudarijo s tem, da vam podarijo neomejeno garancijo za vdelane kamne.

Poročni sejem Portorož (61)

Poročni make up InLine NELI PASPALJ & poročna frizura STUDIO to JE to
Neli Paspalj je profesionalna umetnica ličenja, z dolgoletnimi izkušnjami tako na področju poročnega kot modnega ličenja. Za svoje stranke uporablja le najboljšo profesionalno kozmetiko. V vseh teh letih si je ustvarila svojo tehniko in postopek poročnega ličenja. Sledi trendom vendar ostaja zvesta sebi. Pred samim nanosom produktov se posveti negi kože, da so ličila lahko čim bolj obstojna, medtem ko Studio to JE to poskrbi za popolno poročno frizuro.

Voda s poročnim tiskom PROMO PACK
Pika na i vajine poroke? Promo pack vam nudi kakovostno vodo z etiketami, ki so odraz vajinega posebnega dne. S personaliziranimi etiketami boste v svoj poročni dan vnesli svežino in ekstra pozornost do vaših svatov. 

Poročni sejem Portorož (15)

Poročna fotografija BIG DAY
BIG DAY sta Anže Krže in Vid Rotar. V tandemu lahko ponudita veliko več kreativnosti, pogledov, detajlov. Zanašata se na najboljšo profesionalno fotografsko opremo, kljub temu pa ničesar ne prepuščata naključju. Ker je za nastanek dobre fotografije ključnega pomena svetloba, si pomagata s kontroliranjem le-te. Oba sta profesionalna fotografa. Za vas sta pripravila poročne pakete. Preverite!

Poročni prevozi z limuzino Rolls Royce Phantom RUSKA DAČA
Se bliža dan poroke? Zapeljite se v novo poglavje v vašem življenju z zgodovinsko limuzino Rolls-Royce. V spremstvu voznika in spremljevalca vam obljubljajo pravo kraljevsko doživetje, ki ga ne boste nikoli pozabili. Od začetka do konca vožnje bodo poskrbeli za to, da se boste dame počutile kot princese, gospodje pa kot kralji. Limuzina Rolls-Royce Phanthom VI je edina tovrstna v Sloveniji, na svetu pa je bilo narejenih le 374. Vozilo je leta 1971 za svoje službene in protokolarne potrebe naročila princesa Aleksandra, sestrična britanske kraljice Elizabete II.

Poročni sejem Portorož (42)

Revija MOJA POROKA
Najbolj brana poročna revija v Sloveniji namenjena vsem bodočim mladoporočencem! Odkrijte še več idej, novosti in inovativnih domislic, ki vam bodo v pomoč pri organizaciji vaše poroke!

Poročni fotograf DAMJAN ŽIBERT
Njegovo delo je odsev njegove resnične narave - divje in blago, srdito in mehko, malce razgibanega in realističnega. Lovi resnične občutke, ko se zgodijo zato vedno preseže vaša pričakovanja. Uživa v pripovedovanju zgodb, ki jih ujame v fotografijo.

Poročni sejem Portorož (39)

Poročna vabila in ostale tiskovina ter dodatki za poroko POROČNA-TRGOVINA.COM
Poročna trgovina je prva specializirana spletna poročna trgovina pri nas, kjer boste na enem mestu našli vse za vašo sanjsko poroko. Oblikujejo in izdelajo poročna vabila glede na vaše želje, vam v enakem stilu natisnejo menije, sedežni red, table dobrodošlice, imenske kartice... Našli boste tudi vse ostale dodatke za poroko, dekliščino in še veliko več!

Prepričani smo, da je ob bogati in pestri ponudbi vsak poročni par našel nekaj zase.

Za fotografije sta poskrbela BIG DAY.


Ni komentarjev
Prijavi se za komentiranje!
≈

Preberi še

≈
kako izbrati porocno obleko zanj wilvorst
Kako izbrati poročno obleko zanj?
Moška moda v zadnjih letih postaja vse drznejša zato ni čudno, da se moški nemalokrat znajde pred di...
12  porocni sejem na ljubljanskem gradu
12. poročni sejem na Ljubljanskem gradu
Na koledarju si označite 21. in 22. november 2020!
Ideje za majhno poroko in veliko slavje (2)
Ideje za majhno poroko in veliko slavje
Kako obdržati ključne svate iz celotnega seznama gostov in ohraniti poročno slavje v celoti?
slider 03
Idilična poročna pravljica v rimskih termah
Kraj, ki je vtkan v tisočletno zgodovino je kot naročen za začetek skupne poti.
Vadba doma
Vaje, ki jih lahko izvajate doma in odženete predporočni stres
Poiskali smo najboljše vaje, ki jih lahko izvajate doma, brez vsakršnih pripomočkov.
Arhiv po letih
2020 / 2019 / 2018 / 2017 / 2016 / 2015 / 2014 / 2012 / 2011 / 2010 / 2009