≈

VIP poroke 2018

≈
28. december 2018
Katere poroke so nam lani ostale v najlepšem spominu?
Tudi leto 2018 je bilo polno čudovitih porok, tako pri nas kot v tujini. Bilo je leto v katerem so se poročili številni športniki in filmski igralci, priča smo bili številnim skrivnim porokam v krogu najožjih družinskih članov. Zagotovo pa je bilo to leto, ko je bilo vse kraljevsko. In to kar dvakrat.

nick jonas

Povsem preprosto bi tudi njuno poroko lahko poimenovali kot kraljevsko, saj sta glasbenik Nick Jonas in ogralka Priyanka Chopra s svojima dvema indijskima porokama in številnimi predporočnimi zabavami prekosila vse letnošnje poroke. 

kat von d wedding

Ena izmed najbolj iskanih letošnjih porok na Googlu je bila poroka priznane mojstrice tetoviranja Kat Von D. Zaobljubila se je pevcu skupine Prayers Rafaelu Reyesu, njuna poroka pa je bila vse prej kot klasična. Rdeča poročna obleka v kombinaciji z obvezno črno opravo ženina je dala piko na i tej gotski poroki.

Kit Harington Rose Leslie Wedding

Vsi oboževalci serije Igra prestolov pa so več kot navdušeno pozdravili poroko dveh glavnih junakov Kita Haringtona in Rose Leslie. Poroki so prisostvovali tudi številni soigralc iz priljubljene serije.


karlie kloss josh kushner

V prelepi Diorjevi kreaciji je svoj DA izrekla tudi priznana manekenka Karlie Kloss. In srečni izbranec? Joshua Kushner.

dior chiara ferragni wedding c david bastianoni 7

Italijanska modna blogerka in oblikovalka Chiara se je 1. septembra poročila z rojakom in pevcem Fedezem. Poroki je prisostvoval tudi njun sinček Leo, o njuni poroki pa obširneje pišemo v aktualni številki revije Moja poroka.

Gwyneth Paltrow Wedding

S svojo drugo poroko sta nas presenetila tudi igralka Gwyneth Paltrow ter televizijski producent Brad Falchuk. Pred 70 zbranimi sta si izmenjala svoji zaobljubi. Nevestino obleko pa so skreirali v Valentinu.

kaley cuoco

Da gre v drugo lažje bo preverjala tudi igralka serije Veliki Pokovci Kaley Cuoco. Da je izrekla profesionalnemu jezdecu konj Karlu Cooku.

tarantino

Poročil se je tudi slavni režiser Quentin Tarantino. Petinpetdesetletni režiser in petintridesetletna izraelska pevka Daniella Pick sta se poročila na režiserjevem domu v Los Angelesu.

meghan trainor

Proti koncu leta pa nas je presenetila tudi pevka Meghan Trainor, ki se je tik pred božičem, na svoj 25. rojstni dan poročila z Darylom Sabaro. Nevesta je blestela v čudoviti obleki izraelske poročne hiše Berta.

Miley Cyrus Liam Hemsworth

Odrtih ust pa sta nas konec leta pustila ameriška pevka Miley Cyrus in avstralski igralec Liam Hemsworth. Povsem nepričakovano so splet prepravile njune poročne fotografije, na katerih smo lahko občudovali nevesto v elegantni in preprosti poročni obleki Vivienne Westwood, družbo na poroki pa so jima delali le najbližji.

richard gere

Ne moremo pa niti mimo šarmantnega 68-letnega igralca Richarda Gera in njegove španske izbranke 35-letne Alejandre Silva, ki sta se poročila konec aprila v New Yorku.

emily vancamp josh bowman

Konec leta pa sta se poročila tudi soigralca iz serije Revenge Emily VanCamp in Josh Bowman. Govorice da sta par, so se prvič pojavile na začetku leta 2012, to pa za njiju ni bila prva poroka, saj sta se poročila že v sami seriji, vendar se tam njun zakon ni dobro končal.



LETO KOŠARKARSKIH POROK


Če je bilo leto 2017 za slovenske košarkarje uspešno na evropskem parketu, pa lahko z zagotovostjo rečemo, da je bilo leto 2018 za njih uspešno na zasebnem področju, saj je kar nekaj naših zlatih fantov skočilo v zakon.

žiga dimec

V idiličnem Štanjelu na Krasu sta se zaobljubila Žiga Dimc in njegova izbranka in blogerka Adrijana Brečko (foto Ana Gregorič).

Prepelic

Na intimni poroki v Ljubljani je DA izrekel tudi Klemen Prepelič.

gašper vidmar

Pred oltar se je v poletnih mesecih sprehodil tudi Gašper Vidmar.

jaka blažič

Na Brdu pri Kranju pa v zakonski jarem skočil še Jaka Blažič.


sanja grohar

V Žički Kartuziji se je avgusta poročila tudi znana blogerka Sanja Grohar, ki z možem Matejem Kovičem v Londonu ravno v teh dneh pričakuje svojega prvega otroka (foto Ana Gregorič).

miha vodičar

Praznik briških češenj pa sta s svojo poroko okronala tudi vrhunski plesalec Miha Vodičar ter njegova Kristina Pangos (foto Metka Skrt).


princesa eugine

Slabih pet mesecev po kraljevi poroki leta, je v zakon skočila Harryjeva sestrična, princesa Eugenie. 28-letna princesa je večno zvestobo obljubila dolgoletnemu izbrancu, poslovnežu Jacku Brooksbanku, poročila pa sta se na gradu Windsor. Nevesta je nosila prelepo obleko z dolgimi rokavi danskega modnega oblikovalca Petra Pilotta.

princ herry in meghen

In za konec še poroka o kateri se je govorilo vse leto. 18. maja sta se poročila igralka Meghan Markle in britanski princ Harry. Prav VSE podrobnosti o njuni veličastni kraljevi poroki pa kar na 6-straneh najdete v zadnji številki revije Moja poroka.


Ni komentarjev
Prijavi se za komentiranje!
≈

Preberi še

≈
Berta
Poročni trendi z newyorškega tedna mode
za leto 2020
porocni sejmi 2019 2020 poroka bo
Poroke 2020
Na koledarju si označite 16. in 17. november 2019!
kako prihraniti
Kako prihraniti?
Poroka stane, to je dejstvo in ravno zato smo poiskali nekaj predlogov, kako lahko zmanjšate svoj po...
art box poročni par
Art Box Photography
Zmagovalca v kategoriji PORTRET na našem lanskoletnem foto natečaju
pomerjanje poročne obleke s prijateljicami
Kako izbrati svojo sanjsko poročno obleko?
Vse si želimo, da bi bile na poročni dan videti nadvse čudovito in k temu v veliki meri pripomore pr...
Arhiv po letih
2019 / 2018 / 2017 / 2016 / 2015 / 2014 / 2012 / 2011 / 2010 / 2009