≈

Vajina sanjska poročna ekipa

≈
28. junij 2019
Prav vsak član je pomemben. In prav vsak član ima dodeljeno posebno mesto in vlogo. Preveri kakšno...
Družice

S tem, ko so vas družice pospremile do oltarja, je njihovega glavna naloga zaključena. Če želite, da bodo vaše družice deležne pozornosti tudi na poročnem slavju, jih prosite, naj pripravijo skupen govor na poročnem sprejemu ali pa pripravite skupno plesno ali pevsko točko. Tako se boste zabavale med samimi pripravami kot tudi popestrile poročno zabavo. V zahvalo svojim družicam podarite tudi drobno darilce za podporo in pomoč med poročnimi pripravami.

mama in tašča

Nevestina mama

Vaša mama se lahko na poročnem obredu počuti malček zapostavljeno, namreč do oltarja vas bo pospremil oče in s tem požel vso pozornost. Prosite svojo mamo za govor po samem poročnem obredu. Naročite ji tudi naprsni šopek, ki se bo ujemal z njeno svečano obleko ali tematsko nitjo poroke.

Ženinova mama

Ženinova mama ali bodoča tašča se bo počutila počaščeno, če jo boste povabili na skupne priprave na poroko. Naročite ji svojega vizažista ali pa časovno uskladite ličenje in naj za vse poskrbi en vizažist. Tudi njej naročite poseben naprsni šopek, ki se bo ujemal z njeno obleko ali barvno nitjo poroke.

nevestin oče


Nevestin oče

Glavna naloga vašega očeta je, da vas pospremi do oltarja. Dodatne pozornosti bo deležen ob vajinem svečanem plesu, lahko pa ga prosite, naj pripravi tudi kratek govor, ki bo popestril začetek poročnega slavja. Govor imata lahko oče in mama neveste skupaj ter ga na tak način naredita še bolj razgibanega in zabavnega.

Ženinov oče

Vaš oče bo oddal svojo princesko, kaj pa oče ženina? Vključite ga v priprave na poroko, lahko mu naročite tudi posebne manšetne gumbe, ki jih lahko kupite v spletni poročni trgovini www.porocna-trgovina.com. Po svečanem plesu, ki ga boste odplesali s svojim očetom, zaplešite tudi z novim tastom.


otroci na poroki

Otroci

Tudi najmlajše povabljence vključita v poročni program in naj imajo občutek pomembnosti. Nosijo naj majhne ljubke košarice in za vama trosijo cvetje. Lahko jim zaupata deljenje konfetov, večji otroci pa naj spuščajo milne mehurčke. Prosita fotografa, naj vaju fotografira z otroki. Z veseljem se bodo vključili v tako pomemben dogodek.

Stari starši

Na posebnih zaslonih predvajajta poročne fotografije starih staršev. S to gesto jih bosta počastila, naročita jima lahko tudi ujemajoče naprsne šopke, take, ki bodo tematsko sovpadali s poroko.

Vaša priča – najboljši prijatelj

Ni razloga, zakaj tudi nevesta ne bi imela za poročno pričo najboljšega prijatelja in ne prijateljice. Svoji priči najprej priskrbite kravato, ki se bo barvno ujemala z oblekami družic. Pričo lahko povabite tudi na skupni zajtrk na dan poroke. Tako bo tudi on deležen navdušenja, ki ga prinašajo priprave na sanjski poročni dan.


živali na poroki

Hišni ljubljenčki

Če si ne morete predstavljati dneva brez svojega psa, izberita prostor za poročni obred, kjer so dovoljeni tudi psi. Naj ima tudi kužek na vajin poročni dan okoli vratu pentljo, ki se bo ujemala z barvno nitjo poroke ali z naprsnimi šopki svatov. Fotografijo kužka lahko uporabite tudi za ime ene od svečanih miz.

Ni komentarjev
Prijavi se za komentiranje!
≈

Preberi še

≈
porocni sejem portoroz kempinski 2020
Wedding Weekend Portorož
Rezervirajta si 7. in 8. marec 2020!
Poročna zgodba Tanja 4 Custom
Čudovita poročna zgodba
'Obrnila sem se nazaj k vratom, da vidim kaj se dogaja in tam je stal ON.'
Poročni sejem maribor 2020 (17) (Large)
Utrinki s poročnega sejma v Mariboru 2020
Poroka je zagotovo eden najlepših dogodkov v življenju dveh posameznikov. Zato radi poskrbimo, da na...
kako izbrati porocno obleko
Kako izbrati svojo sanjsko poročno obleko?
Vse si želimo, da bi bile na poročni dan videti nadvse čudovito in k temu v veliki meri pripomore pr...
razprodaja porocnih oblek porocni sejem maribor po
Velika razprodaja poročnih oblek
na poročnem sejmu v Mariboru, 8. in 9. februarja 2020. Zajamčeno najnižje cene!
Arhiv po letih
2020 / 2019 / 2018 / 2017 / 2016 / 2015 / 2014 / 2012 / 2011 / 2010 / 2009