X
≈

SANJSKI MOŠKI izbira

≈
05. marec 2021
Med izbiranjem oblek smo ga ujeli v salonu Poročni kotiček.
FOTO: POP TV

Na malih zaslonih nas zabava, preseneča in ne pušča ravnodušnih, priljubljena resničnostna oddaja Sanjski moški. V oddaji se je kar 18 deklet 'borilo' za srce Sanjskega moškega.

In kdo je Sanjski moški?
To je 31 letni Gregor Čeglaj. Postaven, simpatičen, zabaven. Moški s stilom in okusom, ki mu ljubezen pomeni vse. ''Ne predstavljam si življenja brez ljubezni in družine,'' pravi Gregor.

sanjski moski IG1
FOTO: POP TV

– Išče preprosto dekle, svojo drugo polovico in žensko, s katero bi imel skupne interese in si bo lahko ustvaril družino. Oddaja mu je torej pisana na kožo!

V oddaji Sanjski moški Gregor vse svoje izbranke spozna v enem večeru. Zato se še kako dobro zaveda, da je PRVI VTIS najpomembnejši.

Prvi vtis se ustvari v pičlih 7 sekundah, od trenutka, ko osebo spoznamo. Ker k odličnemu prvemu vtisu sodi tudi dovršen izgled, kjer štejejo najmanjši detajli, se je Gregor po pomoč obrnil na strokovnjake v poročnem salonu Poročni kotiček.

sanjski moški
FOTO: POP TV

Gregor ima zelo izbran okus, zato njegova izbira ni bila naključje. Moške obleke v Poročnem kotičku namreč odlikujejo najboljši materiali, moderni kroji za vsak okus ter unikatno oblikovani detajli.

V salonu Poročni kotiček oblečejo tudi najbolj zahtevnega moškega, saj nudijo tudi izdelavo svečane moške obleke po meri. Ker se zavedajo, da pri svečanem izgledu šteje prav vsak detajl, imajo v ponudbi tudi telovnike, srajce ter kravate, pasove, manšetne gumbe in čevlje.

sanjski moški 1
FOTO: Poročni kotiček

V poročnem salonu Poročni kotiček, kjer najdete tudi moške in ženske poročne obleke ga je sprejela topla ekipa svetovalcev in stilistov, s pomočjo katerih je pomeril kar nekaj oblek, primerjal stile in se na koncu odločil za kar nekaj oblek, v katerih pravi, da se počuti sijajno!

Za svečan izgled je Gregor tako izbral tejlirane obleke v temnejših odtenikh, ki se popolnoma prilegajo njegovi postavi. Ni pozabil niti na belo srajco, telovnik, dopolnjujoče se manšetne gumbe in seveda elegantne ter udobne čevlje.

sanjski moški 2
FOTO: POP TV

Nam je všeč! Pa vam?

Za dekleti in sanjskim moškim je neskončno prelepih trenutkov, iskrivih pogledov in nežnih čustev. Kdo bo njegova izbranka se sprašujemo vsi!

sanjski moski Gregor Ceglaj1
FOTO: POP TV

Gregor od oddaje predvsem pričakuje, da se iz nje vrne zaljubljen in v dvoje! ''To je moja velika želja in vanjo verjamem," je še dodal.
V to verjamemo tudi mi in se že veselimo, ko vam bomo lahko poročali tudi o poročnih utrinkih Gregorja in njegove izbranke!Ni komentarjev
Prijavi se za komentiranje!
≈

Preberi še

≈
poroka na gradu turjak 13
Poroka na gradu Turjak
Čudovita lokacija za vajino poroko.
modni trendi porocnih oblek blog 1
Modni trendi poročnih oblek za sezono 2023
10 vidnih trendov, ki zaznamujejo nove kolekcije.
revija moja poroka 382
Revija Moja poroka, stalnica bodočih nevest.
Ena izmed prvih stvari, ko se nevesta zaroči, je nakup najnovejše revije Moja poroka!
poročni trendi 2022
Drzne barvne kombinacije. Poročni trendi 2022.
Poroke so v zadnjih dveh letih popolnoma spremenile obliko.
Valentinovo (1)
Valentinovo. Slavimo ljubezen!
60 najlepših citatov o ljubezni.
Arhiv po letih
2022 / 2021 / 2020 / 2019 / 2018 / 2017 / 2016 / 2015 / 2014 / 2012 / 2011 / 2010 / 2009