≈

Poročno potovanje pod vprašajem

≈
02. april 2020
Ustavljen letalski promet je marsikateremu paru prekrižal načrte za poročno potovanje. Kaj storiti?
Do nadaljnjega so vsa potovanja zaradi koronavirusa ustavljena in tokrat bolj vzpodbudnih novic kakor – čakati, da situacija mine – žal nimamo. Ampak, vse bo še dobro!

Največ mladoporočencev potuje na poročno potovanje v pozno spomladanskem ter poletnem času, ker je malo verjetno, da bodo takrat potovanja zaradi koronavirusa že mogoča, bo marsikateri par moral preložiti načrte za poročno potovanje vsaj za eno leto. Vseeno pa še ni vse izgubljeno.

Največ parov se sicer odloča za destinacije kot je grški otok Santorini, ki beleži največ poročnih potovanj v juliju, avgustu in septembru. Zelo popularne poročne destinacije so Mavricij (od maja do decembra), Zanzibar (september, oktober), Maldivi (od novembra do aprila) ter Sejšeli (april, maj, oktober), sporočajo v turistični agenciji Kompas.

Poročno potovanje in koronavirus 1

Tako v turistični agenciji Kompas kot tudi v agenciji Oskar zagotavljajo, da bodo vsa že potrjena poročna potovanja, ki jih zaradi koronavirusa ni mogoče izvesti, prestavili na kasnejši datum in jih izvedli po predvidenem programu. 

''Vseeno pa glede potovanj, ki so že rezervirana za avgust, september in ostale kasnejše mesece, ta trenutek še ne želimo špekulirati ali jih bo moč izvesti ali ne. Preprosto čakamo, če se bo slika do takrat skristalizirala. V kolikor jih ne bomo mogli izvesti jih bomo ravno tako prestavili na kasnejši datum,'' pravijo v turistični agenciji Oskar.

Agencija E-potovanja še dodaja, da so vsa potovanja načrtovana in izvedena tako, da je na prvem mestu zagotovljena varnost potnikov, zato toplo priporočajo, da vsa poročna potovanja organizirate z agencijo, ki je zanesljiva in ji zaupate.

Vaš denar, ki ste ga vplačali za poročno potovanje tako ni izgubljen in ga boste lahko koristili v prihodnosti. Morda pa vam agencija omogoči ne le menjavo termina potovanja na kasnejši datum, temveč celo menjavo destinacije? Preverite pri izbranem ponudniku.
Ni komentarjev
Prijavi se za komentiranje!
≈

Preberi še

≈
Ideje za majhno poroko in veliko slavje (2)
Ideje za majhno poroko in veliko slavje
Kako obdržati ključne svate iz celotnega seznama gostov in ohraniti poročno slavje v celoti?
slider 03
Idilična poročna pravljica v rimskih termah
Kraj, ki je vtkan v tisočletno zgodovino je kot naročen za začetek skupne poti.
Vadba doma
Vaje, ki jih lahko izvajate doma in odženete predporočni stres
Poiskali smo najboljše vaje, ki jih lahko izvajate doma, brez vsakršnih pripomočkov.
kako poskrbeti zase v času COVID 19 (2)
Kako poskrbeti zase v času COVID-19?
Kako obvladati stres in zagotoviti, da bo naša koža še naprej čista in sijoča?
Organizacija poroke covid 19
Česa ne smeta pozabiti vprašati vajinih poročnih ponudnikov v času koronavirusa?
Pridobita odgovore in se izognita dodatnemu stresu.
Arhiv po letih
2020 / 2019 / 2018 / 2017 / 2016 / 2015 / 2014 / 2012 / 2011 / 2010 / 2009