X
≈

Najlepše poročne zahvale

≈
02. september 2020
Izrazita svojo hvaležnost.
Čestitke za poroko! Poročni dan je za vama, darila sta odprla, sedaj pa vaju čaka še zadnje poročno opravilo – pisanje poročnih zahval. Na prvi pogled se morda zdi nepomembno opravilo, vendar na poročne zahvale nikar ne pozabita! Z zahvalo bosta izkazala vajino naklonjenost družini in prijateljem ter izrazila hvaležnost, ne le za darila in njihovo prisotnost na poroki, temveč tudi za vso podporo na enem od najpomembnejših dogodkov v vajinem življenju!


Kako izbrati primerno poročno zahvalo?

Na srečo obstaja veliko zahval za vsak okus intudi žep. Za vaju smo spodaj izbrali le nekaj najbolj priljubljenih. Seveda pa ni odveč, da o zahvalah razmišljata že, ko izbirata vabilo, saj je lepo, če se vse poročne tiskovine med seboj ujemajo in dopolnjujejo.

Kaj napisati v zahvalo?

Naj zahvala pride od vaju, z vajinimi besedami in iz srca. Običajno zahvala vključuje vajino poročno fotografijo (v tem primeru bodita pozorna na velikost zahval), vajini imeni ali inicialki vajinih imen, datum poroke ter preprost:''Hvala!''. Seveda pa je zelo lepo v kolikor se potrudita in pesonalizirata zahvale za vsakega gosta posebej ter ročno, s črnilom dopišeta sporočilo, ki bo zahvali dodalo oseben pridih in pristno ter iskreno noto. Ob tem ne pozabita omeniti darila, ki sta ga prejela in se zahvaliti zanj. Dopišita še kakšen stavek kako ali za kaj bosta darilo uporabila. Vajini gostje bodo to zelo cenili.

Kdaj poslati zahvale?


Najbolje nekaj dni po poroki, ko so vsa poročna darila odprta in prvi vtisi za vama ter najkasneje teden dni po poroki! Vseeno pa upoštevajta še eno pravilo: ''Bolje pozno kot nikoli!''


NAJLEPŠE POROČNE ZAHVALE:

poročna zahvala geometrija
Moderen in minimalističen dizajn s pridihom nežne elegance ponazarja geometrijski vzorec v zlati barvi in zeleni odtenki narave. V notranjosti je nameščeno dvostransko lepilo, da vajino fotografijo enostavno pritrdita. Naroči TUKAJ.

poročna zahvala perl karton
Eleganten komplet poročnih zahval s prilagodljivim dizajnom za vajini začetnici imena, izdelan iz italijanskega perl kartona, znotraj katerega je možno pritrditi fotografijo. Ob strani je čudovit satenast trak z zlato pentljo. Naroči TUKAJ.

poročna zahvala sijaj papir
Prefinjene in ljubke zahvale, ki jih krasi sijoč dekorativni okras. Znotraj lahko priložita tudi svojo poročno fotografjo, priložena je tudi elegantna kuverta. Naroči TUKAJ.

poročna zahvala paus papir
Priročna zahvala je čudovit spomin na vajin dan. Paus papir subtilno prepušča svetlobo in nakazuje vsebino zahvale. Priložita svojo poročno fotografijo, ki je lično zapakirana v ivory satenst trak z mašnico. Zahvala s katero ne moreta zgrešiti. Naroči TUKAJ.


Največjo izbiro vabil in zahval bosta našla v prvi specializirani poročni trgovini pri nas www.porocna-trgovina.com.
V kolikor še vedno nista prepričana kako sestaviti besedilo za poročno zahvalo, bosta TUKAJ našla nekaj idej in predlogov. 


Ni komentarjev
Prijavi se za komentiranje!
≈

Preberi še

≈
FOTO vajinnajlepsidan si
Načrtovanje poroke po mesecih
Še manj kot eno leto dni do poroke? Začnita načrtovati ZDAJ!
Katja in Simon Photography 1
“Ne moreva si privoščiti dobrega poročnega fotografa!”
Zakaj dobri poročni fotografi niso poceni?
porocni sejem ljubljana poroka bo1
12. poročni sejem v Ljubljani
POROČNI PARI 2021! Na koledarju si označite 9. in 10. januar 2021!
darila za nevesto
20 idej za lepa in uporabna darila za bodočo nevesto
Poroka Portorož (9)
Intimna poroka ob morju
Pravljična poroka ob morju se je odvila brez prič in svatov.
Arhiv po letih
2020 / 2019 / 2018 / 2017 / 2016 / 2015 / 2014 / 2012 / 2011 / 2010 / 2009