X
≈

Lasni nakit

≈
05. avgust 2019
popolni dodatek vsake poročne frizure
Letošnji trend pri oblikovanju poročnih pričesk so zagotovo izbrani lasni dodatki. Klasične lasnice, perlice in tiare so dobile resno konkurenco v glavničkih, lasnih obročih in venčkih. Nemalokdaj pa opazimo, da je lasni nakit resnično postal pika na i celotnemu nevestinemu izgledu in velikokrat celo nadomesti ogrlice in uhane.

Kako izbrati pravi lasni nakit?

Svetujemo vam, da z nakupom ne hitite. Najprej vsekakor izberite pravo poročno obleko, nato se slednji prilagaja vse ostalo. Tudi vaša poročna frizura. Oglejte si poročne frizure in nato poiščite pravi lasni nakit zase. Tudi tu vam svetujemo, da ne pretiravate. Izberite takšen kos, ki se bo stilsko ujemal z vašo obleko in morebitnim preostalim nakitom. Če želite imeti bogato ogrlico, potem ne pretiravajte z lasnim nakitom ter seveda obratno. Pri izbiri upoštevajte tudi možnost nošenja tančice ali vlečke, izbiro pa preučita tudi s svojo izbrano frizerko.


LASNI VENČKI

Lasni venčki so postali priljubljeni zaradi svoje praktičnosti ter boemskega izgleda. Zlahka se zlijejo z vsako pričesko, so enostavni za uporabo, nevestin izgled pa je popolnoma transformiran. Venček lahko vpletemo v samo pričesko, nosimo v stilu 70-ih let na čelu...


lasni venčki

lasni nakit (13)

lasni nakit 6

lasni nakit 2


LASNI OBROČI

Lasni obroči ne omogočajo takšne vsestranskosti kot lasni venčki, tako da je njihova pozicija v pričeski vseskozi znana, kar pa ne pomeni, da so zato kaj manj priljubljeni. Nadomestili so klasične tiare, v ponudbi pa najdemo enostave obroče z enako razporeditvijo biserčkov in kristalov ali obroče, ki imajo vse okrasje zgolj na eni strani.


lasni nakit (2)

lasni nakit (11)

lasni nakit (6)


LASNI GLAVNIČKI

Izdelovalci lasnega nakita so posebno pozornost namenili tudi lasnim glavničkom, ki še zdaleč niso le kup nanizanih perlic in kristalčkov, ampak prave umetelno dodelane mojstrovine, ki se jih ne bi branila nobena poročna pričeska. Največkrat so dodani spetim pričeskam, skupaj z uhani in oglico pa lahko pričarajo zares popoln videz vsaki nevesti.

lasni nakit (12)

lasni nakit (7)

lasni nakit (4)

Daleč največjo ponudbo poročnega lasnega nakita pa boste našle na spletni poročni trgovini www.porocna-trgovina.com.
Ni komentarjev
Prijavi se za komentiranje!
≈

Preberi še

≈
Trajnost v poročni modi (2)
Zakaj je trajnost v poročni modi pomembnejša kot kdajkoli prej?
In kako izbrati okolju prijazne modne odločitve, preden dahnete usodni "DA"?
darila za nevesto
20 idej za lepa in uporabna darila za bodočo nevesto
Poroke po COVID 19
Kakšne poroke lahko pričakujemo po COVID-19?
Se bodo poroke kdaj vrnile v normalno stanje?
F16   Porocna zgodba 1   vse   Gualdo Cattaneo   I
Najboljši poročni fotograf na svetu je iz Slovenije!
To do sedaj ni uspelo še nobenemu Slovencu.
sanjski moski IG
Prihaja SANJSKI MOŠKI
Med izbiranjem oblek smo ga ujeli v salonu Poročni kotiček.
Arhiv po letih
2021 / 2020 / 2019 / 2018 / 2017 / 2016 / 2015 / 2014 / 2012 / 2011 / 2010 / 2009