≈

Kako izbrati poročno obleko zanj?

≈
01. junij 2020
Moška moda v zadnjih letih postaja vse drznejša zato ni čudno, da se moški nemalokrat znajde pred dilemo, kaj obleči. Zlasti ob tako posebni priložnosti, kot je poroka.
KAJ UPOŠTEVATI PRI IZBIRI MOŠKE POROČNE OBLEKE?

Najpomembneje je, da ženin izbere model obleke, ki se lepo prilega njegovi postavi, pri čemer je zelo pomembna dolžina rokavov in hlač. Barvo obleke izberite šele potem, ko imate model že izbran. Prav tako ne pozabite na zelo pomemben detajl: izbira poročne obleke bo zagotovo prava, če se boste v njej dobro počutil.

NASVET:

Dolžina rokavov pri moški obleki naj sega do zapestja ali manj (1,5 cm), če želimo, da srajca gleda izpod rokavov. Dolžina hlač je odvisna od širine hlačnic. V kolikor so hlače modnega, ožjega kroja, naj le te segajo do gležnja oz. do roba čevlja. Dolžina širših moških hlač pa naj bo 1 cm nad peto ali do pete čevlja.

kako izbrati porocno obleko zanj porocna moda wilv

TEMATIKA POROKE in UJEMANJE ŽENINA Z NEVESTO

Ženin naj bo stilsko in barvno usklajen z nevesto, oba pa naj pri izbiri obleke upošteveta tematiko poroke, ki sta si jo zamislila. Dandanes poznamo precej različnih stilov porok; od razkošnih in glamuroznih porok, porok v naravi, v vintage stilu, porok v hipsterskem stilu, do elegantnih in romantičnih porok.

Pri izbiri primerne poročne obleke, upoštevajte vse te dejavnike. Tako vam, na primer, pri vintage poroki svetujemo izbiro barvne obleke z rjavimi dodatki in lesenim metuljčkom. Medtem ko je za poroko, kjer je poudarek na eleganci, primernejša temna obleka (s sijajem), srajca z manšetnimi gumbi, lahko pa se odločite tudi za smoking.

NASVET:

Vsakemu ženinu svetujemo telovnik; tako ohrani eleganten in svečan videz tudi, ko je brez suknjiča. Telovnik je tisti element, ki loči ženina od ostalih svatov.

kako izbrati porocno obleko zanj moška poročna mod

NE POZABITE NA DODATKE

Kar zadeva poročno obleko, so skrbno izbrani modni dodatki kakor češnja na vrhu torte, ki dopolnijo in zaokrožijo celoten videz ženina. Dodatki, kot so kravata, robček, manšetni gumbi, pas in čevlji naj bojo usklajeni z izbrano poročno moško obleko. Priporočamo da se barva čevljev ujema z barvo pasu.

NASVET:

V kolikor eleganten videz ženina dopolnjujejo ravni, srebrni manšetni gumbi, srebrna ročna ura ter črn robček, črn usnjen pas in črni čevlji, zagotovo ne boste zgrešili..

Te čudovite poročne obleke za ženine boste našli v poročnem salonu: Poročni kotiček.
Fotografije: Wilvorst
Ni komentarjev
Prijavi se za komentiranje!
≈

Preberi še

≈
darila za nevesto
20 idej za lepa in uporabna darila za bodočo nevesto
poročna zahvala
Najlepše poročne zahvale
Izrazita svojo hvaležnost.
Poroka Portorož (9)
Intimna poroka ob morju
Pravljična poroka ob morju se je odvila brez prič in svatov.
porocni sejem grad poroka 2021
12. poročni sejem na Ljubljanskem gradu
POROČNI PARI 2021! Na koledarju si označite 21. in 22. november 2020!
Ideje za majhno poroko in veliko slavje (2)
Ideje za majhno poroko in veliko slavje
Kako obdržati ključne svate iz celotnega seznama gostov in ohraniti poročno slavje v celoti?
Arhiv po letih
2020 / 2019 / 2018 / 2017 / 2016 / 2015 / 2014 / 2012 / 2011 / 2010 / 2009