X
≈

Kako izbrati poročno obleko zanj?

≈
01. junij 2020
Moška moda v zadnjih letih postaja vse drznejša zato ni čudno, da se moški nemalokrat znajde pred dilemo, kaj obleči. Zlasti ob tako posebni priložnosti, kot je poroka.
KAJ UPOŠTEVATI PRI IZBIRI MOŠKE POROČNE OBLEKE?

Najpomembneje je, da ženin izbere model obleke, ki se lepo prilega njegovi postavi, pri čemer je zelo pomembna dolžina rokavov in hlač. Barvo obleke izberite šele potem, ko imate model že izbran. Prav tako ne pozabite na zelo pomemben detajl: izbira poročne obleke bo zagotovo prava, če se boste v njej dobro počutil.

NASVET:

Dolžina rokavov pri moški obleki naj sega do zapestja ali manj (1,5 cm), če želimo, da srajca gleda izpod rokavov. Dolžina hlač je odvisna od širine hlačnic. V kolikor so hlače modnega, ožjega kroja, naj le te segajo do gležnja oz. do roba čevlja. Dolžina širših moških hlač pa naj bo 1 cm nad peto ali do pete čevlja.

kako izbrati porocno obleko zanj porocna moda wilv

TEMATIKA POROKE in UJEMANJE ŽENINA Z NEVESTO

Ženin naj bo stilsko in barvno usklajen z nevesto, oba pa naj pri izbiri obleke upošteveta tematiko poroke, ki sta si jo zamislila. Dandanes poznamo precej različnih stilov porok; od razkošnih in glamuroznih porok, porok v naravi, v vintage stilu, porok v hipsterskem stilu, do elegantnih in romantičnih porok.

Pri izbiri primerne poročne obleke, upoštevajte vse te dejavnike. Tako vam, na primer, pri vintage poroki svetujemo izbiro barvne obleke z rjavimi dodatki in lesenim metuljčkom. Medtem ko je za poroko, kjer je poudarek na eleganci, primernejša temna obleka (s sijajem), srajca z manšetnimi gumbi, lahko pa se odločite tudi za smoking.

NASVET:

Vsakemu ženinu svetujemo telovnik; tako ohrani eleganten in svečan videz tudi, ko je brez suknjiča. Telovnik je tisti element, ki loči ženina od ostalih svatov.

kako izbrati porocno obleko zanj moška poročna mod

NE POZABITE NA DODATKE

Kar zadeva poročno obleko, so skrbno izbrani modni dodatki kakor češnja na vrhu torte, ki dopolnijo in zaokrožijo celoten videz ženina. Dodatki, kot so kravata, robček, manšetni gumbi, pas in čevlji naj bojo usklajeni z izbrano poročno moško obleko. Priporočamo da se barva čevljev ujema z barvo pasu.

NASVET:

V kolikor eleganten videz ženina dopolnjujejo ravni, srebrni manšetni gumbi, srebrna ročna ura ter črn robček, črn usnjen pas in črni čevlji, zagotovo ne boste zgrešili..

Te čudovite poročne obleke za ženine boste našli v poročnem salonu: Poročni kotiček.
Fotografije: Wilvorst
Ni komentarjev
Prijavi se za komentiranje!
≈

Preberi še

≈
Poročno vabilo   www porocna trgovina com
Besedila za poročna vabila in verzi
Datum je določen, kraj izbran, ure potrjene, sedaj je potrebno le še izbrati vabilo in oblikovati be...
Poročni trend 2021 (1)
Največji poročni trendi za leto 2021
Novo leto, novi navdihi.
Elopement poroka KreativineFrames (4)
ELOPEMENT poroka
Si želiš zares intimno, romantično poroko, ki se odmika od tradicionalnih oblik?
FOTO vajinnajlepsidan si
Načrtovanje poroke po mesecih
Še manj kot eno leto dni do poroke? Začnita načrtovati ZDAJ!
Katja in Simon Photography 1
“Ne moreva si privoščiti dobrega poročnega fotografa!”
Zakaj dobri poročni fotografi niso poceni?
Arhiv po letih
2021 / 2020 / 2019 / 2018 / 2017 / 2016 / 2015 / 2014 / 2012 / 2011 / 2010 / 2009