≈

Idilična poročna pravljica v rimskih termah

≈
06. maj 2020
Kraj, ki je vtkan v tisočletno zgodovino je kot naročen za začetek skupne poti.
Iščeta popolno poročno lokacijo? Preživita vajin dan na stičišču zgodovine in sodobnosti. Potopita se v objem pomirjujoče narave v čudovitem okolju Rimskih term in si pričarajta nepozabne trenutke. Kraj, ki je vtkan v tisočletno zgodovino je kot naročen za začetek skupne poti.

Zgodba poročnega dne
V Rimskih termah se zavedajo, kako poseben dogodek je poročni dan in skupaj z vama ustvarijo popolno pravljico. Glede na vajine želje, poskrbijo, da vse poteka kot je treba. Slovesno, a vendar ne pretirano. Elegantno, a ne bahavo. Izbrano, a ne predrago. Klasično, a s pridihom enkratnega, edinstvenega. Drobni trenutki, bežen dotik, iskren nasmeh ...

Načrtovanje poroke v Rimskih termah vključuje prav vse, kar bi si lahko zaželela za miren in gladek potek tako pomembnega dogodka. Poskrbijo za celovito organizacijo vajine poroke, dodelijo vama osebo, ki je popolnoma posvečena vajini poroki ter poskrbijo za vrhunsko kulinariko. Dodaten bonus so seveda enostaven dostop, mirna lokacija in fotografiranje v idiličnem okolju, ki zagotovijo nepozabno doživetje v osrčju neokrnjene narave.

Nasvet: V kolikor bosta Rimske terme izbrala za izvedbo civilnega obreda, se za termin in rezervacijo najprej oglasita na Matičnem uradu UE Laško.
Poroke 0009

Poročni obred
Poročni obred v Rimskih termah vključuje pripravo poročne mize, dekoracijo prostora po vajinih željah, popolno pripravo prostora (postavitev stolov, rdečo preprogo, ozvočenje, poročno koračnico …). Poskrbljeno je tudi za sprejem in spremstvo svatov ter zaročencev na kraj obreda, kjer poteka uradni del poroke.

Izbirata lahko med več lokacijami obreda: Travniško promenado v parku pri sekvojah, teraso Rimskega ali Sofijinega dvora, historičnim delom vodnih nimf ali seminarsko dvorano Rimska arena.

IMG 0787

Poročno slavje
Za nadaljevanje vajine zgodbe poskrbi nepozabno poročno slavje. Za slavje lahko izbirata med več ambienti: Restavracijo Sofija, Restavracijo cesarja Ferdinanda ali Dvorano Rimska arena. Slavje obsega sprejem in pogostitev svatov s pijačo in prigrizki, dekoracijo prostora in omizja (prevleke za stole, spuščanje balonov ali lampijonov), svečani razrez torte in ognjemet.

IMG 6773

K slavju pa seveda sodi tudi pravo gurmansko doživetje. Dovolita, da vajine svate na prefinjen način zapeljejo z dobrotami izpod spretnih rok njihovih kuharskih mojstrov. Ponuja se pester izbor sodobno pripravljenih jedi z bogatim kulinaričnim izročilom. Poročni meni oblikujejo skupaj z vama, glede na vajine želje, hrana pa je lahko postrežena klasično, kot bife ali pa kot kombinacija obojega. Gurmanske užitke zaokrožajo vrhunska vina iz vseh slovenskih vinorodnih dežel. Pripravijo vama lahko tudi vrhunsko poročno torto – okus in obliko seveda izbereta sama. 

Restavracija Sofija 0045

Namestitev
Za popolno poročno noč lahko izbirata med tremi prekrasnimi hoteli v slogu brezčasne elegance: Hotelom Sofijin Dvor****, Hotelom Rimski Dvor**** ali Hotelom Zdraviliški Dvor****. Pri vseh namestitvah vajinim svatom ponudijo posebne ugodne pakete nočitve z zajtrkom.

Ne glede na izbor namestitve vama za popoln zaključek dneva podarijo poročno noč v poročni suiti, kjer vaju pričaka steklenica penine in košarica svežega sadja. Po želji vam lahko v sobo postrežejo tudi zajtrk. Čudovita narava, prijazno osebje in sproščujoče okolje so le še pika na i izjemnega dneva.

Terme 189 fin

Fantovščina ali dekliščina
Poslovite se od samskega stana kot se spodobi in izkoristite izjemno ponudbo za nepozabno fantovščino ali dekliščino! V Rimskih termah vam nudijo najem luksuzne vile Sisi, ki je kot nalašč za takšna srečanja. Trije vrhunsko opremljeni apartmaji se nahajajo v srcu neokrnjene narave.

Medeni vikend
Če bi želela poročno pravljico nadaljevati kar takoj, so za vaju pripravili poseben poročni paket, ki vključuje namestitev v nadstandardno opremljeni suiti izbranega hotela, penino in jagode v sobi ob prihodu, romantično okrasitev, zajtrk, romantično večerjo, wellness paket, darilo in še in še. Razvajajta se!

IMG 1204 (1)

Dodatna ponudba
Po želji v Rimskih termah za vajin poročni dan uredijo tudi:
- Poročno ličenje in frizerja v hotelu
- Prostor za priprave neveste in ženina
- Organizacijo prevoza (limuzina, starodobniki, kočija …)
- Glasbeno spremljavo harfe, citer, violine ali flavte
- Pogostitev po obredu
- Odpiranje penine s sabljo
- Najem fotografa
- Oblikovanje in tisk poročnih vabil, zahval, sedežnega reda
- Najem glasbenikov
- Oblikovanje knjige zahval in knjige gostov

V Rimskih termah bo vaš poročni dan nepozabna celota … Poroka kot ste si jo vedno želeli.

Rimske terme poroke 02

INFORMACIJE IN REZERVACIJE

T: 03 574 2020
M: 051 600 484
Ni komentarjev
Prijavi se za komentiranje!
≈

Preberi še

≈
Ideje za majhno poroko in veliko slavje (2)
Ideje za majhno poroko in veliko slavje
Kako obdržati ključne svate iz celotnega seznama gostov in ohraniti poročno slavje v celoti?
Vadba doma
Vaje, ki jih lahko izvajate doma in odženete predporočni stres
Poiskali smo najboljše vaje, ki jih lahko izvajate doma, brez vsakršnih pripomočkov.
kako poskrbeti zase v času COVID 19 (2)
Kako poskrbeti zase v času COVID-19?
Kako obvladati stres in zagotoviti, da bo naša koža še naprej čista in sijoča?
Organizacija poroke covid 19
Česa ne smeta pozabiti vprašati vajinih poročnih ponudnikov v času koronavirusa?
Pridobita odgovore in se izognita dodatnemu stresu.
Poročno potovanje in koronavirus 3
Poročno potovanje pod vprašajem
Ustavljen letalski promet je marsikateremu paru prekrižal načrte za poročno potovanje. Kaj storiti?
Arhiv po letih
2020 / 2019 / 2018 / 2017 / 2016 / 2015 / 2014 / 2012 / 2011 / 2010 / 2009