≈

Poročna trgovina

≈
25. september 2017
se vam predstavlja s svojo prenovljeno stranjo
Spletna poročna trgovina www.porocna-trgovina.com, s pomočjo katere si je v zadnjih letih svoj najlepši dan organiziralo že kar lepo število slovenskih parov, je tik pred vstopom jeseni predstavila prenovljeno spletno stran. Spletno poročno trgovino tako krasijo bolj pregledni meniji, sodoben dizajn in kar je najpomebnejše večje fotografije. Ker smo lastniki večine fotografij tako ni bojazni, da boste dobili kaj drugega, kot ste si ogledali na spletu.

meni

Odlika trgovine ostajajo poročne tiskovine (poročna vabila, poročne zahvale, meniji, sedežni redi, vabila za krst...), ki jih s pomočjo enostavnega obrazca, ki so ga pred 7. leti kot prvi v Sloveniji uvedli ravno oni, naročite svoje najljubše. Novost pri izdelkih so tudi filtri, s pomočjo katerih lahko kaj hitro izberete svojo najljubšo barvo, stil poroke in nenazadnje tudi ceno. In ravno to ostaja tudi vodilo trgovine za naprej - da skušate za svoj denar dobiti karseda hitro in kvalitetno storitev in izdelek.

vabila

V trgovini so poskrebeli tudi za pestro paleto novih izdelkov, s katerimi so obogatili svojo že tako veliko ponudbo. Tako v njihovi ponudbi najdete praktično vse za poroko (razen ženina in neveste seveda). Velika večina izdelkov je narejenih po meri (torej na željo stranke), torej se povsem lahko prilagodijo vaši barvni niti poroke in stilu. Še dodatno so popestili kategorijo DIY (Naredite sami) in Dekoracijo, tako da lahko poroki tudi sami dodate svoj osebni pečat.

poročni stol


Vabljeni, da si ogledate največjo ponudbo poročnih vabil, zahval, naprsnih šopkov, poročnih konfetov, modnih dodatkov za neveste in ženina, poročnih oblek, oblek za krst in obhajilo, poročnih čevljev, sveč, škatel za pecivo...

Tu pa se njihova ponudba sploh še ne konča. Dobrodošla v zakladnici najlepših poročnih izdelkov - www.porocna-trgovina.com.
Ni komentarjev
Prijavi se za komentiranje!
≈

Preberi še

≈
meghan markle wedding dress hayley paige
Poročna obleka
Meghan Markle
amy schumer chris fischer wedding 02
Znana igralka Amy Schumer poročena
Skrivna poroka
Nassfeld Sonnenskilauf (c)nassfeld at
Zima še ni rekla zadnje besede
vsaj na avstrijskem Koroškem ne
uvodni slider POROKA BO sejem portoroz
Wedding Weekend Portorož
10. in 11. marca bomo z vami v hotelu Kempinski v Portorožu.
sejem maribor 2018 (103) (Medium)
3. poročni sejem v Mariboru
je za nami
Arhiv po letih
2018 / 2017 / 2016 / 2015 / 2014 / 2013 / 2012 / 2011 / 2010 / 2009 / 2008