≈

SLOVELY

≈
DOBRI LJUDJE, DOBRA HRANA, DOBRA DELA, DOBRA POROKA
Smo družina Slovely in menimo, da je svet prepleten s tremi ključnimi sestavinami, ki ga naredijo boljšega: Dobra hrana, Dobri ljudje in Dobra dela. Se strinjate?

DOBRI LJUDJE. Vse se je začelo z željo, da bi širili znanje, učili in pomagali. Delati dobro tudi iz nas dela boljše ljudi. In ljudje smo bistvo vsega ...Vsi, ki si rečemo ekipa in ki dan za dnem v naših restavracijah iz vrhunskih sestavin in idej pripravljamo najboljše za vas in vaše zadovoljstvo.

DOBRA HRANA. Okusna in dobra, po možnosti lokalna, vselej sveža in preprosta. Potem lahko pravimo, da je poštena. Z veseljem vam pojasnimo, od kod izvirajo sestavine, zakaj smo izbrali prav te in kako smo jih začarali v slastno jed. Nekatere vam tudi ponudimo, da boste čarovnijo lahko preizkusili še doma ali na vašem dogodku, kajti imamo vse kar potrebujete za dobro pogostitev. Naš catering je doma po celotni Sloveniji.

DOBRA DELA. Začeli smo z željo, da bi vsaj malce polepšali ta svet. In nismo še končali. Prepričani smo v kakovost pridelkov naših dobaviteljev, da vam najboljše od njih ponujamo tudi pod našo blagovno znamko. Pod najboljše se podpišemo, z veseljem, ponosom in popolnim zaupanjem.

DOBRA POROKA
. V družini Slovely je kar 11 enot po različnih krajih v Sloveniji – Kranj, Hrastnik, Ajdovščina, Ilirska Bistrica, Ljubljana, ena izmed njih pa je tudi na Dolenjskem, v Šentrupertu. Tukaj namreč obiskovalce očara čudovita, ena najstarejših gotskih cerkva in čez cesto naša restavracija, enota Frelih, kjer strežemo dobro hrano, kosila, malice in vam ponudimo dobro domače vino Vinske kleti Frelih. Njihova vina in penine so zelo priznani in nagrajeni z več priznanji. Tu najdete tudi veliko dvorano, ki sprejme do 250 gostov. Za manjše poroke pa imamo tudi prostora v Ljubljani in Ajdovščini, lahko pa vam uredimo catering kjerkoli v Sloveniji. Veseli bomo, če nas boste kontaktirali ali prišli preverit našo ponudbo. Vsakemu gostu se posebej posvetimo in skušamo ustreči vašim željam.

Tukaj smo zaradi vas, naših gostov. Za vaše zadovoljstvo. Za lepe trenutke brez stresa. Za prijazen "dober dan", ko vstopite, in za iskren "lep dan še naprej", ko odidete od nas. VABLJENI v našo SLOVELY družino!

Pričakujejo vas:

DAMA Ajdovščina
Mirce 20
5230 Ajdovščina

Studio BISTRO
Litostrojska cesta 52
1000 Ljubljana

Gostilna Frelih
Šentrupert 35
8232 Šentrupert

Stekleni dvor
Dunajska cesta 117
1000 Ljubljana
dama ajdovščina
mladoporočenca
nevesta in ženin
poročno omizje
poroka slovely
poroke slovely
catering na poroki (2)
catering na poroki dama ajdovščina 1
catering na poroki dama ajdovščina
catering na poroki
Dama Poroka cvetlični aranžma
gostilna frelih
hrana na poroki (2)
hrana na poroki (3)
hrana na poroki 2
hrana na poroki 3
hrana na poroki
pogostitev na poroki
poročno omizje dama ajdovščina
sladice na poroki
slovely poroka
svečano omizje
vinska klet frelih (2)
vinska klet frelih
≈

Več iz te regije

≈
dama ajdovščina
SLOVELY
DOBRI LJUDJE, DOBRA HRANA, DOBRA DELA, DOBRA POROKA
Poroka Zelenjak
Villa Zelenjak Ventek
.... čudovit kraj v neokrnjeni naravi, šumenje reke, sezonsko cvetje in nežni sončni žarki – zgolj n...

Spletni piškotki

Spletno mesto poroka-bo.si za svoje delovanje uporablja spletne piškotke. Prosimo označite, kakšni piškotki se lahko hranijo Več o tem