≈

LifeClass Hotels & Spa Portorož

≈
... vaš svetilnik in vodnik na poti k zvezdam. Povzpnite se po stopnicah in s pogledom zajemite zaliv poln luči pod vami.
Prišli ste v čaroben prostor, kjer vas pod odprtim morskim nebom sprejmejo modrost Vzhoda, sodobnost Zahoda, eleganca Severa in čutnost Juga. Odkrili ste Teraso Mystica - kraj, kjer doživite popolno lepoto bivanja.
V LifeClass Hotels & Spa Portorož Vam pomagamo, da ob poroki napišete in zaživite svojo pravljico. Pri tem vam pomaga profesionalni organizator porok, ki vas spremlja od začetne predstavitve poročne ponudbe in ogleda poročnih lokacij, do podrobnih dogovorov, celovite organizacije poroke in izvedbe poročnega slavja. 

Mladoporočenci lahko izberejo med najrazličnejšimi lokacijami: od razkošne plesne dvorane, romantična mediteranske terase Meduza tik ob morju do terase Mystica, ki ponuja edinstven pogled na ves Portoroški zaliv. Ti prostori ob posebnih dogodkih zaživijo v svojem polnem blišču. S scenskimi dodatki, cvetjem ter drugimi dekorativnimi elementi znamo pričarati prav takšno vzdušje, kot ste si ga zaželeli.

V sklopu portoroških hotelov LifeClass Hotels & Spa vam nudimo tudi poročni obred in poročno slavje na prostem:

• Terasa Mystica, ki se nahaja v sklopu hotela Riviera in je dovolj velika za 115 oseb.
• Poročna dvorana Mystica, kjer organiziramo sklenitev zakonske zveze izven uradnih matičnih prostorov.

Našim LifeClassovim mladoporočencem nudimo brezplačni poročni apartma za prvo poročno noč, bogat poročni zajtrk, popust pri nastanitvi svatov, brezplačne parkirne prostore za mladoporočenca in svate, ki se odločajo za bivanje v naših hotelih, brezplačno koriščenje bazenov, fitnessa in Casinoja v času bivanja, jedilne liste za vsakega svata, mizo za darila, tehnično podporo v izbrani lokaciji ter postavitev plesišča in odra.

LifeClassova poročna ponudba vključuje celovito profesionalno organizacijo poročnega obreda in poročnega slavja. Poleg nastanitvenega in gostinskega dela, vam nudimo tudi:
• svetovanje na področju protokola in vsebine programa,
• svetovanje na področju hrane in pijače,
• degustacijo poročne torte in poročnega menuja,
• cvetlično dekoracijo lokacije,
• organizacijo obiska cerkve in
• nabavo poročnega šopka in naprsnih priponk,
• najem limuzine ali old-timerja
• najem ladje in organizacijo panormaske plovbe,
• organizacijo glasbenih izvajalcev in dodatnega zabavnega programa,
• organizacijo ognjemeta in še mnogo drugega.

V LifeClass Hotels & Spa Portorož vemo, da je življenje lepo in prava umetnost ga je užiti z vsemi čutili, vedno znova in vsak dan posebej. Pri nas imamo nekaj pravih umetnikov hrane. Načelo naših mojstrov slaščičarjev je ob izjemnih priložnostih pripraviti pravo razkošje okusov, barv in oblik, pri čemer ne ubirajo nobenih bližnjic. Poleg širokega izbora okusnih tort s povsem naravno dekoracijo, ponujamo tudi vrsto različnih samopostrežnih prvovrstnih menijev, katerih izbor prepuščamo vam.

Poročno slavje lahko podaljšate s prijetnim nedeljskim druženjem na terasi, kjer lahko ob glasbi in sanjskim razgledom na Portoroški zaliv uživate v nedeljskem brunchu – poznem zajtrku in zgodnjem kosilu s širokim in bogatim izborom najrazličnejših jedi.

Poroka v Lifeclass Portorož
Poroka v Lifeclass Portorož
Poroka v Lifeclass Portorož
Poroka v Lifeclass Portorož
≈

Več iz te regije

≈
1 (Medium)
Botanični vrt Sežana
Kjer se vajin »DA« sliši drugače.
Poroka in poročno slavje v Kobjeglavi
Gostilna Kobjeglava Restaurant
poroka na prostem grad štanjel
Grad Štanjel
Če sanjata o čudoviti, romantični poroki na prostem, potem bo grad Štanjel na Krasu, prava izbira za...
hotel bernardin poroka cerkveni obred ob morju
Hotel Bernardin
Poroke za Bernardin Group predstavljajo tisto sladko „piko na i”, toplo in mehko stran, kjer so pole...
Poroka v Lifeclass Portorož
LifeClass Hotels & Spa Portorož
... vaš svetilnik in vodnik na poti k zvezdam. Povzpnite se po stopnicah in s pogledom zajemite zali...