≈

Hotel City

≈
Ekskluzivna urbano čarobna poroka z najlepšim razgledom v mestu.

Nedaleč od reke Drave in historičnega Vodnega stolpa, visoko nad mestnim vrvežem, se razprostira 500 m2 velika terasa Hotela City, ki očara z edinstvenim pogledom na Mariborsko Pohorje in reko Dravo. Kot na dlani se ponuja izjemna in dih jemajoča kulisa urbane mestne poroke, ki navdušuje mladoporočence, svate in še posebej fotografe.

hotel city civilni obred na terasi

Urbana poroka predstavlja moderen pristop, saj na enem mestu omogoča obred na prostem s čudovito kuliso, slavje za od 20 do 300 oseb z živo glasbo in velikim plesiščem ter prvo poročno noč v ekskluzivni suiti za mladoporočence. V slednji smo gostili že številne posebne goste, med drugimi njegovo svetost Dalaj Lamo in zvezdnico svetovnega formata Macy Gray. Za brezskrbno rajanje je svatom na voljo še parkirna hiša v treh podzemnih etažah hotela. 

Vrhunska kulinarika ali preprost klasičen meni? Pri nas je mogoče oboje. Naši vrhunski kuharji Vam zagotavljajo veliko izbiro poročnih menijev s ciljem razvajanja vseh čutov. Fleksibilnost in prilagodljivost željam mladoporočencev ter zagotavljanje najvišje kakovosti, tako produktov kot storitev, so naše vodilo in odgovornost.
Urbana poroka v Hotelu City je gotovo nepozabno doživetje. Občutek intime, s pogledem na zeleno ali belo Pohorje, ki ob sončnem zahodu poskrbi za prav posebno romantično vzdušje, moderen ambient, odlična kulinarika in elegantna strežba predstavljajo pomemben detajl v mozaiku zadovoljstva mladoporočencev, saj je to eden najpomembnejših dni v njunem življenju. Biti na ta dan brezskrben ter se v spročenem vzdušju posvečati drug drugemu in svatom, pa zagotovo pomeni neprecenljivo dodano vrednost ter posledično več prostora za lepe spomine.

hotel city poroka pogostitev in zabava

Ekipa Hotela City, v kateri sodelujejo izkušeni sodelavci za vsa področja, vama je na voljo tudi pri organizaciji celotnega dogodka. Vajinemu dnevu se bomo posvetili do zadnjega detajla, pa naj bo to organizacija od začetka do konca, pogostitev ali samo obred na najlepši terasi v mestu Maribor.

Veslimo se in ponosni smo, da bomo z vama delili čudovite spomine na enega od vajinih najpomembnejši dni!

Hotel city poroka na terasi
hotel city poroka
hotel city poroka civilni obred
hotel city nevesta in ženin v hotelu
hotel city maribor poroka
hotel city hrana na poroki
poroka v hotelu city
hotel city civilni obred na terasi
hotel city poroka civilni obred
hotel city poroka hrana
hotel city poroka hrana
Poroka v Hotelu City
Poroka v Hotelu City
Poroka v Hotelu City
hotel city poroka pogostitev
Poroka v Hotelu City
Poroka v Hotelu City
Poroka v Hotelu City
hotel city zabava družice
≈

Več iz te regije

≈
Poroka na gradu Rače
Grad Rače
Nekdaj mogočen grad Rače še sedaj ohranja vlogo krajevnega in kulturnega središča v občini Rače – Fr...
hotel city maribor poroka
Hotel City
Ekskluzivna urbano čarobna poroka z najlepšim razgledom v mestu.
civilni obred hotel habakuk poljub
Terme Maribor
Doživite poročne sanje