≈

Grad Vinica

≈
Grad Vinica je brez dvoma eden izmed najlepših gradov na Dolenjskem!
Zgrajen je bil v X. stoletju (prva omemba iz leta 1082), dolgo pa je bil znan kot hiša grofa Frankopanskega. Grad je bil obnovljen leta 2017 in zdaj ta kulturno-zgodovinski spomenik ponuja različne vrste storitev za organizacijo poroke, individualni pristop vsakemu paru kot tudi nekaj najboljših apartmajev za mladoporočence.

Grad Vinica se nahaja na idilični lokaciji in je kot nalašč poroko: veliko območje s čudovitimi razgledi, modernim sodobnim interijerom, bogato kulinarično ponudbo in izborom vin. Ker vsi vemo, da je hrana zelo pomemben del vsakega praznovanja, vam grad ponuja veliko različnih poročnih menijev, tako da lahko vsak najde nekaj zase! Vse to in še veliko več čaka mladoporočence na gradu Vinica. Na gradu Vinica lahko organiziramo celotne poročne aranžmaje.

Grad Vinica ponuja:
1. Grajske poroke, poroke na prostem ali v poročni dvorani.
Poročno slavje na gradu Vinica lahko poteka:
- v sobi s kaminom ( do 10 oseb)
- v grajski restavraciji (do 50 oseb)
- na grajskem vrtu ( do 200 oseb)

2. Poročne aranžmaje: poročne obrede po vaši izbiri in v vašem stilu, glasbeno spremljavo, poročne dekoracije, poročno fotografiranje, poročne načrtovalce, najem limuzine, spust balonov, spust dveh belih golobov.

3. Luksuzne apartmaje za mladoporočence: razkošno opremljene sobe z visečo posteljo, savno, jacuzzi, teraso s prelepim razgledom.


Uživajta v odlični kulinariki in vrhunskem udobju z našimi posebnimi ponudbami za mladoporočence:
"Romantični vikend"
Preživite nepozabno poročno noč z rezervacijo paketa "Romantični vikend": + ena/dve nočitvi v čudovitih apartmajih +penina, pestra izbira sadja, sirna plošča, rože + fotografiranje + romantičen zajtrk na odprti terasi ali v restavraciji + uporaba jacuzzija in savne.

"Nočitev z zajtrkom"
Ponudimo eno noč v čudovitih apartmajih +penina, pestra izbira sadja, sirna plošča, rože + + romantičen zajtrk na odprti terasi ali v restavraciji + uporaba jacuzzija in savne.


Organizirajte si nepozabno poročno slavje v Gradu Vinica na Dolenjskem!
Začnite srečno življenje skupaj v enem izmed najlepših krajev v Sloveniji! Počutite se kot kralj in kraljica v našem fantastičnem gradu!
grad vinica
grad vinica prostor za poroko
grad vinica poroka
grad vinica poroka na prostem
grad vinica poroka na prostem (3)
grad vinica poroka na prostem (2)
grad vinica poroka na gradu
grad vinica poroka na dolenjskem
grad vinica novo
grad vinica logo
dvorane grad vinica
pogostitev na poroki
≈

Več iz te regije

≈
Poroka v gradu Bogenšperk
Grad Bogenšperk
grad vinica poroka na prostem (3)
Grad Vinica
Grad Vinica je brez dvoma eden izmed najlepših gradov na Dolenjskem!

Spletni piškotki

Spletno mesto poroka-bo.si za svoje delovanje uporablja spletne piškotke. Prosimo označite, kakšni piškotki se lahko hranijo Več o tem